Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Žena iz vlaka

Priča počinje ovako. Doživio sam prometnu nesreću. Srećom nisam ništa ozljedio. Čekajući auto s popravka na posao sam putovao vlakom i busom. Vračajuci se jedne večeri s posla u vlak stanicu poslje mene ulazi zena svojih 40 godina. Duge plave kose bujnih grudi i ljepe pozdaine. Toga dana na sebi je imala čizme do koljena na petu neke mrežaste čarapice suknju i košulju i preko toga bundu.

Samom pojavomje djelovala jebotovno. Nisam mogao skloniti pogled s nje kada je ulazila u vlak. I ko za vraga sjedne točno nasuprod mene i prekriži noge. Pomislih da smo barem sami u vlaku bilo bi svašta hahaha. Cijelo vrijeme je pričala na mobitel. Mogao sam jasno čuti da je riječ o prijateljici. Presluškujući tako razgovor saznah da je sama. Mislim si u sebi kada bi barem završila s razgovorom da probam nekako ući u priču s njom. Ali ništa od toga došlo je vrijeme da izađem iz vlaka nadajuči se da ču ju jos jednom sresrti. Drugog dana opet vračajući se s posla u vlak opet ona ulazi naravno još više sexy nego li jučer ali nažalost i ovog puta razgovara na mobitel. U nedjelju bio sam pozvan kod moga krizmanog kuma na prvi rođendan njegova sina. Slavlje je bilo kod njega u vinogradu di ima ljepo uređenu vikendicu. Toga dana je bilo ljepo vrijeme slavlje se održavalo van vikendice na svježem zraku.

Uranio sam kako bi mu pomogao da sve pripremi za goste. Gosti su počeli dolaziti. Primjetio dam da je kum nestao. Iz daleka sam vidio kako se vrača s nekom ženskom. Tako približavajuči se skužio sam da je to ona ista ženska iz vlaka. Pomislih o bože kako je svijet malen. Približavajuči se prema stolovima čuo sam kuma kako joj govori. Dođi moram te s nekim upoznati njega još neznas. Odjednom su se stvorili ispred mene i kaže kum. Da te upoznam ovo ti je maja krsna kuma mog sina. Niste se upoznali jer u vrijeme kada smo krstili sina ti si bio na poslovnom putu sječas se. Odgovorio sam. Da sječam se i baš mi je žao zbog toga. A cijelo vrijeme si u glavi razmišljam konačmo sam ju upoznao sad napokon mogu pričati s njom i upoznati ju.

Kako je savlje već odavno počelo gosti su ispraznili jedan polić vina. Kum me zamolio da odem do podruma i donesem još vina. Rekao sam evo me za sekundu nazad s vinom. Digavši se od stola i uzeči polić od kuma začuo sam pričekaj ja ću ti pomoći. Naravno bila je to maja. Stigli smo u podrum kleknuo sam ispred bačve da natočim vino. Onda me je maja iznenada upitala. Reci mi iskreno dali si ti to mene u vlaku ovih dana škicao. Nisam ni stigao odgovoriti kad je na to dodala. Sigurna sam da jesi primjetila sam po tvom međunožju. Natočivši vino ustao sam i rekao da promatrao sam te nisam mogao skloniti poglet s tebe. Očarala si me prvog momenta kada sam te vidio. I naslonio sam se na stol u podrumu jer očito će ovaj razgovor potrajati.

Približila m se i naslonila se na mene i rekla moram ti priznati i ti se meni jako sviđas prvog dana nisam niti slušala prijateljicu šta mi je pricala nego sam gledala u tvoje međunožje i maštala. Krenuli smo se ljubiti. Toliko strastveno me ljubila da je bilo očigledno da se napalila. A bome i ja jer mi je rukom prolazila po međunožju i preko hlača trljara več dignut kurac. Rekao sam čekaj može neko ući i nebi bilo zgodno da nas neko ulovi. Rekla je imaš pravo. Ti odnesi vino van i nađi kuma on će ti dalje sve reći. Donio sam vino na stol okrenuo sam se i evo kuma. Došao je do mene i rekao. Di si do sad. Nije vas bio dugo iz podruma rekao je kroz smješak. Počeo sam mucati i izmotavati se. Na što je on dodao. Znam sve što je bilo rekla mi je maja. A sad imaš zadatak da otiđes u sobu u potkrovlju tamo če ti sve biti jasno. Otišao sam odma. Ušao sam u sobu i čuo kako maja govori zaključaj vrata za sobom. Okrenuo sam se prema a maja je sjedila na krevetu prekriženih nogu i raskopčane košulje tako da su joj sise bile na izvolte. Pitao sam šta je sada to? Rekla je ono o čemu oboje maštamo i povukla me na krevet. Počeli smo se ljubiti i skidati jedno drugo. Skinuo sam joj košulji i mjesio njezine predivne sise.

Nakon desetak minuta bili smo potpuno goli i ona se spustila dolje i počela mi pušiti kurac. Bila je prava maherica u tome. Skoro sam svršio a ona kao da je to osjetila i stala s pušenjem i rekla a ne ne nečes tako brzo svršiti još me trebaš dobro izjebati. Polegnuo sam ju na krevet i raširio joj noge i prislonio kurac na njezinu pičke bila je jako vlažna. Počeo sam ulaziti u nju.

Gurnuo sam joj ga do kraja i poceo nabijati sve jače i jače. Zamiolila me da ostanemo do kraja u ovoj pozi jer če brzo svršiti. I ja sam bio pri kraju. Svršili smo u isto vrijeme i legli jedno pored drugog. Pogledala me i rekla. Neznamo se dugo ali jako mi se sviđaš kao osoba a i fizički a bome i dobar si u krevetu. Odma sam ju pitao dali si za drugu rundu ako ti se toliko svidjelo. Rekla je naravno da jesam i pocela mi buditi kurac sa svojim poljupcima po njemu. Ubrzo je bio dignut. Sjela je na njega pocela se žestoko nabijati na moj kurac. Jahala me nekig petnaest minuta i onda sam svršio. Legla je pored mene i rekla mi je hvala ti za ovo divno popodne. Nastavilo smo pričati i na kraju zaspali. Probudio sam se i vidio poruku na mobitelu. Kumče gosti su otišli a i mi. Ostali ste samo vas dvoje. Imate vikendicu samo za sebe. Uživaj. Nakon nekog vremena se i ona probudila. Pričali samo o svemu i svačemu i te noći ponovo završili u krevetu. Bila je to noć za pamčenje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija