Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zena mi priznala dvije prevare

Priznala je i drugu prevaru
Nakon što je moja žena priznala da se pojebala s kolegom na poslu prilikom službenog puta u Njemačku osjetio sam da to nije bilo sve. Vjerovao sam da je još neki kurac bio u njezinoj pički, a da mi to nije rekla. Odlučio sam ju pritisnuti, naravno opet u krevetu, kako bi saznao tko je još uživao u njezinom tijelu.

– Tko je još osim Pere imao čast pojebati moju ženu?

– Nitko.

Znao sam da laže. Odlučio sam pod svaku cijenu saznati tko je još bio u njezinoj pici i to na način pri kojem je najslabija. Skinuo sam odjeću s nje. Stavio povez na oči i lisicama sam ju vezao za krevet. Raširio sam joj noge i prstima počinjem igru s njezinom dlakavicom. Znam da će jako teško duže izdržati moje prstarenje.

– Onda tko još?

– Nitko.Nastavio sam ju milovati sve jače. Uhvatio sam klitoris sa dva prsta i masirao ju. Tresla se i uzdisala. Vlažila je sve više. Ponovno pitam:

– Tko?

– Ivan.

– Tko je to?

– Naš vozač.

– Znači nije te samo vozio nego i dobro vozao.

– Da.

Sad je već počela cviliti. Skroz je mokra.

– Gdje ste se jebali?

– Na putu u Bosni kad smo bili samo on i ja.

– Kad je to bilo?

– Oko mjesec dana nakon što me Pero.

– Je li on znao da si se jebala s Perom u Njemačkoj?

– Znao je.

– Kako?

– Vidio je kad sam ono golišava izletjela iz Perine sobe nakon seksa s njim.

Ušao sam s dva prsta do kraja u nju. Još se jače tresla i cvilila. Pičkom mi je stiskala prste. Vidjelo se da je napaljena do bola.

– Pričaj kako si mu dala pičke!

– Sve ću ispričat samo nemoj prestat.Srednjakom druge ruke ušao sam joj u dupe. Kroz tanku kožu osjetio sam prste u pički. Naizmjence sam vadio prst iz guze i one iz pice i ponovno ih uguravao. Počela je teško disati, kao da gubi dah. Znao sam što slijedi. Erupcija orgazma. Stvarno je strahovito svršila. Nije to bilo samo od mojeg prstarenja. Tome je sigurno doprinijelo što je svojem mužu priznala da se jebala s drugim muškarcima.

Kad se smirila stavio sam joj cigaretu u usta. Povukla je dim i počela priču.

“Bio je to uobičajeni put od nekoliko dana i to Ivan i ja sami. Ivan je tad imao oko 25 godina, dok sam se ja približavala pedesetoj. U planu je bilo Sarajevo dva dana i po jedan dan u Travniku i Banjoj Luci. U Sarajevu sam cijeli dan provela u poslovnim razgovorima. Jedva sam dočekala poslijepodne da se malo odmorim.

Na večer smo Ivan i ja izašli u jednu aščinicu.

Nisam se posebno uredila za izlazak. Traperice, majica, grudnjak, tange i cipele sa srednje visokom petom. Znam da u takvim cipelama dolazi do izražaja moja guza koja se dobro vidi u trapericama i zavodljivo se njiše kad hodam. Večerali smo finu teletinu i popili smo po dva piva. Vodili smo bezvezne razgovore. Još dok smo hodali do aščinice vidjela sam da je Ivan dobro odmjerio moju guzu. Bila sam malo zločesta. Zato sam i obukla traperice da se zagleda u moju pozadinu. Mnogi muškarci su mi rekli da mi je to najbolji dio tijela kad nisam sasvim gola. Tijekom razgovora u ašćinici Ivan je zalijepio pogled na moje grudi. Mogao je nešto malo vidjeti kroz dublji prorez majice, a ostalo je bilo okovano grudnjakom.

Prošetali smo do hotela.

Opet je proučavao moju guzu. Namjerno sam ju malo više zanjihala. Možda mu se digao već i na guzu u trapericama. Mladim dečkima se kurac jako lako i brzo diže. Stigavši u hotel vidjeli smo da bar radi. Ivan je predložio da odemo na piće. Pristala sam. Rano je bilo za spavanje. Sjeli smo u kut. Ivan je počeo s komplimentima:

– Šefice, moram vam reći da izvrsno izgledate.

– Ivane, daj budi ozbiljan.

– Imate izvrsno tijelo za vaše godine. Svaki bi se mladić okrenuo za vama.

– Daj mali, pa mogu ti biti mama.

– Vi ste jako privlačna žena i tu godine nisu bitne.

Nasmijala sam se na to. Moram priznati da mi je bilo ugodno čuti takve ocjene od dečka upola mlađeg od mene. Bila sam uvjerena da će drkati na mene kad se vrati u svoju sobu. Maštati će da me ima golu.

Bio mi je prijatan taj osjećaj.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija