Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

žena prijatelja mog

Moj školski kolega nedavno se oženio. Pošto se nismo vidjeli par godina jer sam ja bio u Norveškoj na arbajtu, došao sam kod njega u kafić na cugu. A za šankom jedna predivna žena svojih 40-ak godina. Utegnuta ko praćka. Solidnih sisa malo podignutih da dođu do izražaja duge crne kose. Ljepe guze i mesnatih butona sa vitkim i zategnutim nogama. Ostao sam u šoku koliko je jebozovna. Nakon par minuta dolazi i on te me upoznaje s njom i kaže kako mu je to žena. Uz priču o svemu i svačemu poprilično smo se zapili. A ja nisam mogo skinit pogled s nje jer je bila pička do jaja.

Iduće jutro došao sam na kavu kod nhega u kaf jer sam znao da radi prvu i da njega nema. I tako riječ po riječ bolje smo se upoznali. A ja sam plazio po njoj kao balavac. Počela je neke gajbe nosit u skladište pa sam se onako kavaljerski ponidio za pomoć. Sa osmjehom je prihvatila.nakon prslagivanja gajbi spotakla se i pala. Pidigao sam ju i posjeo na gajbu. Donio kutiju prve pomoći malo joj to dezinficirao i previo. U njezinim očima se vidjelo nešto čudno. Rekla mi je- hvala ti puno baš si brižan. Samo sam se osmjehnio i rekao hvala. Kad sam ju podigao zagrlila me i poljubila u obraz tiho šaptajući. Sviđaš mi se. Osto sam u šoku. Ali poljubio sam i ja nju. Prepustila se i strastvno smo se ljubili. Pohvatali i sve ostalo je krenilo svojim tokom.

Skinuo sam joj najcu i grudnjak iz kojeg su ispale dvije prekrasne iskvarcane sise. Grizao sam ju za bradavice stiskao pomalo grubo a ona je prela kao mačka. Polako stomakom sam se spustio do tajci i zagrizao joj pičku kroz njih. Jako je uzdahnila. Odmah sam ju skinio i poče joj lizat pičku. Bila je već poprilično mokra. Tho je stenjala, kad sam joj počeo cuclat i grickat klitoris i polako ju jebat prstima svršila mi je po licu i to jako jako obilno. Skinuo sam joj i stikle i počo lizat stopala jer je imala predivna i njegovana stopala koja su me užasno palila. Skino sam hlače i polako mi je počela stopalima drkat kurac. Perfektno je to radila i imala s tim iskustva. Nahednom je stala i rekla- zabij ga do jaja nemogu više bez njega. Odmah sam joj zadigao noge na ramena i oštro ga do kraja zabio u nju. Čuo se prodoran vrisak.-AAAAAAAA. Polakše prevelik ti je za moj kapacitet. Malo sam zastao da se pica prilagodi i počeo divljački zabijat u nju. Nnakon par minzta okrenio sam ju na bok i nastavio. Uživala je stenjala mumljala. Odjednom mi je zabila nokte u podlaktice i počela se jako trest i grčit. To je potaklo erupciju u meni. Svršio am joj duboko u pički. Izvadio sam ga a ona je sve pokupila s njega i prigutala te nastavila pušit i lizat. Za koju sekundu bio sam spreman za dalje.

Prebio sam je preko gajbi i lizao joj pičku i jebavao ju jezikom što više. Tri puta za redom je svršila. Počeo sam joj gurat prste u picu i guzu istovremeno. Nabijala se na moje prste. Pljunio sam joj po šupku i polako joj počeo gurat svoj već jako nabrekli kurac. Vrištala je i cvilila kao da ju tučem. Suze su joj tekle iz očiju. Ali i dalje se nabijala uz lagano opiranhe kad bi došao do kraja. Svršio sam joj u guzu nakon pr minuta jer me jako palilo to njezino stenjanje i ta savršena guza.

Obukli smo se otišli nazad popili još koje piće i dogovorili drugu rundu popodne kad kolega preuzme smjenu. Rekla je kako joj je bilo prvi puta u guzu i da ju je jako bolilo ali da je osjćaj fenomenalan. Rekao sam joj da ću joj još jednom danas rezvalit guzu ako oće. Pristala je. Nisam mogao dočekat popodne.

Ko bi reko da če prijateljeva žena past na drugoj cugi. Već se par mjeseci jebavamo jer imamo odličan seks. I volio bi da to i potraje jer svaki put nešto novo ima.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija