Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ženin san

Uvod


Jedno jutro nakon bueđenja žena mi je ispričala svoj san. Sanjala je da me je prevarila s crncem, ali se nako seksa s njim pokajala i vratila se meni. Razmišljajući o tom osjetio sam ljubomoru, no ostovremeno je to i uzbudilo i uzrokovalo erekciju. “Oh, nešto si se uzbudio? “ rekla je sa smješkom i počela mi ga drepati i navlačiti. „Više i nego sam želio“ odgovorio sam, što ju je dodatno potaknulo da mi ispriča i više detalja iz svoga sna. “Bio je mlad, lijepo građen, mišićav i obdaren među nogama“ šaputala mi je u uho dok mi ga je drkala. Nakon što sam svršio rekla je“ Au koliko si toga istresao, ne sjećam se da je ikada bilo tako puno“


Uveli smo dodatni mehanizam, okidač u naš seks, koji me je trebao dodatno uzbuditi, ona bi npr. rekla „sada me jebi kako se spada inače ću si morati stvarno potražiti crnog jebača s velikom kurčinom koji me može zadovoljiti“ ili “ti misliš da sam tako jako vlažna zbog tebe, ne zlato vlažna sam od tuđe sperme“, onda bih ja poludio od uzbuđenje.


Oko pol godine kasnije vratila se od ortopeda i ispričala mi da je novi doktor tamo na praksi, tek došao s fakulteta, mlad, zgodan i crn, „daj zamisli“ vragolasto je dodala, “morala sam se za pregled pred njim skoro potpuno ogoliti sagibati se i izvijati pred njim dok mi je gledao leđa i kičnu, čovječe to je bilo bolno“. “Zašto je to bilo bolno? “ pitao sam. “Zato što frajer baš jako seksi i ne želim gola stajatzi pred njim o raditi glupe pokrete, nešto dtugo mi je padalo na pamet i to mi je bilo bolno“ smijala se vragoljasto.


„Ukoliko te leđa i dalje budu boljela hoćeš li morati ponovo ići na pregled? “zanimalo me je. “Da, trebala bih ponovno doći krajem sljedećeg tjedna“odgovorila je. „Ako je novi u mjestu pa pozovi ga k nama na večeru“ predložio sam. “Što? kako si došao na to? “ začuđeno me pogledala-„To bi bilo nešto novo i mogli biste se malo i zbližiti“ rakao sam pomaloi sa šaljivim tonom u glasu. Odgovorila je samo s „haha! “. No nakon povratka sa sljedećeg pregleda rekla je, na moje čuđenje:“ Goran dolazi dolazi k nama u subotu navečer“, a objasničla mi je da je taj Goran tamnoputi doktor o kojem smo pričali. Sad sam fakat postao nervozan, ušto sam se uvalio.


Večer


Imamo spojenu kuhinju s blagovaonom i dnevnim boravkom i stajao sam za štednjakom i spremao večeru kad je ušla, dala si je truda, odjenula se besprijekorno od glave do pete. Mogao sam samo reći „Auuu“. Začulo se zvono s ulaza i ona mu je otvorila vrata. “Lijepo je da si došao“ pozdravila ga je-„Izgledaš čarobno“ uzvratio joj je.


Sama večera je protekla potpuno normalno i svo troje smo se vrlo dobro i živahno razgovarali. Saznali smo dosta toga o njemu, da je iz braka majke Hrvatice i oca iz Sudana koji se školovao u Hrvatskoj, oženio i sve dalje je povijest. Nije se događalo ništa vrijedno spomena. Nakon jela ostali smo sjediti za stolom i popilo se dosta puno vina. Svrbio me jezik i htio sam malo potpaliti vatru da Večer ne prođe samo tako. “ Misliš li da je moja žena atraktivna? Čuo sam da si ju imao prilike gledati bez odjeće“ ispalio sam. Ostao je očigledno zbunjen, no brzo se pribrao i odgovorio:“Hm da, je vrlo je atraktivna i ima lijepo tijelo. Ja sam doktor i to mi je u opisu posla, ako te to smeta. Mislim.. “


Promatrao sam svoju ženu krajičkom oka i vidio da se zacrvenila. “ Sve u redu, znam to, samo sam htio čuti mišljenje jednog stručnjaka. “ Rekao sam i prošao u podrum po još jednu bocu vina. Ostao sam skriven iza vrata i prisluškivao. Čuo sam smijeh i moju ženu kako govori “Ubit će me moja leđa“. „Daj da vidim, možda ti mogu pomoć da se malo opustiš“ odgovorio je Goran. Malo sam otvorio vrata da bolje vidim i ugledao ih kako stoje dok joj je on masirao leđa. Njene naramenice su skliznule s ramena i izrez haljine nije više puno skrivao.


Ponovo sam ušao u boravak i rekao:“Rado vas gledam, ne dajte se smetati, nastavite“. Na te se riječi moja žena okrenula prema njemu, pogledala ga u oči i rekla:“On se slaže, ne moraš se suzdržavati“ privukla njegovu glavu k sebi i poljubila ga. On je uzvratio poljubac, ljubio ju je strsno i obuhvatio joj rukama bokove. Kurac mu se dignuo, što se lijepo vidjelo kroz njego legane štofaste hlače. Zapalio se i uhvatio ju za guzicu- povukao joj je haljinu na gore i vidio sam da nije imala gaćice, malo me to zasmetalo jer očito je bilo da je računala s nečim takvim. Pitao sam se jeli to bio moj plan ili ipak njen?


PRVI PUT


Izbacilo me iz mentalne ravnoteže kad je Goran otvorio hlače i pustio svoju neman na sunce, ja sam obdaren, ali ovo što je njemu bilo među nogama je u mirovanju bilo dvostruko veće od mojega. “Ajoj, ajme meni, koja moćna batina, ne znam hoće li to ići, pa preveliki ti je“ zakukala je kad ga je ugledala. “Ne brini se, pazit ću“ odgovorio je. Kao na zapovijed se okrenula oko sebe, povukla haljinu na leđa i preklopila se preko stola i oslonjena na laktove. Cice su joj ispale i visile nad stolom. Gledala me je ravno u oči.


Goran je stao iza nje i počeo ju nadraživati prstima, lagano je počela uzdisati i stenjati. “Uuu, on to radi puno bolje, mislim da ću i svršiti“ govorila mi je stenjući usput . “Gorane, jebi me molim te, jebi kako jedna žena to zaslužuje“ nastavila je. Nije ga trebalo dvaputa nagovarati, postavio ga je na njen ulaz i počeo lagano prodirati u nju. “O majko moja, prevelik je“ jaukala je- Bio je strpljiv i polako ga je, milimetar po milimetar gurao u nju, pa malo izvlačio i opet nastavio gurati sve dublje. “Oh, da, dobro je, nastavi tako, baš je dobro, nemoj prestat, lijepo ulazi“ stenjela je, uzdisala „Oh bože kako je to dobro“. Stenjanje je postajalo glasnije i Goran joj počeo rukama masirati cice.


Što je bila glasnija i uzbuđenija to ju je on jače jebao, osjetio je da je navlažena, podmazana i da njegova batina glatko ulazi u nju. “Uuuu, kako je to dobro, jebi me sad, guraj ga koliko ide, do kraja, jako“ skoro da je vikala. Vidio sam kako se pri svakom ubodu trese, grči, trza i svršava dok ju drugi muškarac jebe pred mojim očima. No vrlo brzo čuo sam njega kako glasno stenje. Bio sam razočaran, nije trajalo niti 5 minuta. “Već si svršio? “ pitala ga je. “Da, pičkica ti je jako uska“ odgovorio je. „Moja pička nije naviknuta na tako velik kurac, pimpek moga muža je puno manji. Ti moraš malu razraditi i razjahati i pokazati joj što je pravi pastuh. “ Govorila je gledajući me istovremeno. Goran se smješkao.


„Niste koristili kondom? “ pitao sam, to mi je tek tad palo na pamet. “ Ne nismo, želim osjetiti pravu jebačinu. Kad ćeš me ti sljedeći put smjeti jebati koristit ćemo kondom. Goran jebe kao konj, njega želim osjetiti gologa, a tebe s kondomom, iako znaš da to mrzim. “ Ovakvo potcjenjivanje i degradiranje dodatno me uzbudilo i kurac mi se digao kao nikada do sada. Kako sam mogao vidjeti Goranov se kurac nije ni malo spustio i ponosno se kurčio, sjajan i vlažan pred pičkom moje žene. Ona je slijedila moj pogled prema njegovoj mrcini. Uzela ga je u ruku i polako nadrkavala, govoreći mu usput “ idemo u spavaću sobu“, da bi meni onda rekla:“Vidiš srce, Goran može svršit i više puta, ne samo jednom“.


SPAVAĆA SOBA


Čim su ušli u spavaću sobu, svukla je haljinu i bacila ju na pod i pred nama je stajala potpuno gola, samo je na sebi imala štikle s visokim potpeticama. Goran se također razgolitio i pokazao svoje utrenirano tijelo. Ona je legla na krevet i jedva da se Goran stigao približiti krevetu ona se okrenula na leđa, raširila noge i rekla:“ Sad me jebi kako treba i kako to pravi jebači rade, razguli me! “ On je legao na nju i odmah prodro u njenu toplu, vlažnu pičku. Lagano ju je jebao i ljubili su se. Sjeo sam na stolicu, raskopčao hlače izvadio ga i počeo ga lagano drkati. Morao sam paziti da odmah ne svršim, jer ću tek nakon par sati moći ponovno svršiti.


Moja žena ga je obuhvatila nogama oko bokova. Goran je povikao:“ Svršit ću, kamo hoćeš? “ „ Svrši u mene, želim duboko u sebi osjetiti tvoju spermu, molim te u mene svrši“ Nije mu trebalo dvaput ponoviti i u nekoliko jakih uboda, propeo se i istresao svoje sjeme u nju, po drugi puta u ovoj večeri. Nakon što su nekoliko minuta ležali jedno uu drugo i ljubakali se Goran je prošao u klupaonu, otuširati se.


Čim je izašao iz sobe rekla mi je:“Hej ljubavi, nisam znao da sex može biti tako uzbudljiv, sretna sam da smo to probali. “ „ Smijem li te i ja sad pojebati? “ pitao sam ju. “ Ne, na žalost, to neće ići. Goran će me ponovo jebati nakon tuširanja, ali se možeš izdrkati na mene, ako se požuriš, on će se ubrzo vratiti“ odgovorila je.


Gledao sam kako sperma stranog muškarca kapa iz njene pičke, sjetio sam se, dok sam drkao, kako je uzbuđena i napaljena bila dok ju je jebao drugi muškarac. Osjetio sam da ću ubrzo svršiti, još i brže jer mi je i stopalima masirala jaja. “ U moju pičku, na žalost, ne smiješ“ upozorila me je. Čim je to izustila počeo sam, uz jako, glasno, stenjanje, špricati po njenom trbuhu, što je trajalo dobrih 20-tak sekundi. Smijala se i rekla:“baš uzbudljivo, ne sjećam se da si ikad tako dugo svršavao i toliko sperme izbacio“


„Lijepo je da i tebe to zabavlja“ nastavila je nakon par trenutaka. “Dozvoliš mi da me jebe pastuh s takvom mrcinom i to je uzbudljivo, al me još jače uzbuđuje činjenica da ti to sve gledaš, ludilo, ali id sada, on će se uskoro vratiti i lijepo ćemo se u miru jebati, a ti možeš prisluškivati iza vrata i možda će i tebi uspjeti da dva puta svršiš. To će me jako razveseliti“ završila je i otpremila me iz sobe.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija