Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ženina prijateljica

Ocjena: 3

Svako ljeto ti donese neko iznenađenje kada se najmanje nadaš.. a ovo u nastavku dogodilo se ovo ljeto.
Za vrijeme godišnjeg dobili smo poziv da dožđemo na jednodnevno druženje kod ženine prijateljice na more, mjesto je blizu mjesta gdje ljetujemo, ženina je najbolja prijateljica – a i ja je jako jako dugo znam , pa smo se od gušta odazvali i otišli na izlet koji mi je bio jedan od boljih u životu.
Stigli smo a dočekala nas je ženina prijateljica Danijela, njena kolegica Marina klinci od jedne i druge. Ženina prijateljica je u svojoj 36 toj godini, friško razvedena, crnka, velikih grudi, nešto niža i sa kojom kilom, ali sve je to toliko dobro složeno na njoj da je jako jako poželjna žena.. Puno puta sam nas zamišljao u „klinču“.. Nakon pozdravljanja i koje cuge pao je dogovor, moja žena i Marina furaju klince na plažu, a ja i Danijela radimo klopu . Tijekom zajedničke cuge, palo je par dvosmislenih Danijelinih komentara na moj izgled jer sam se u zadnjih godinu dana doveo u formu tako da sa 41 dnom izgledam više nego dobro.. Ekipa je odjurila na plažu, a ja sam se primio roštiljanja, cijelo vrijeme se zafrkavajući sa Danijelom, pričajući što ozbiljno što gluposti.. Kuhanje je došlo do kraja, otuširao sam se da ne smrdim kao šunka i legao na ležaljku uz kuću oko koje je visoka živica da malo uživam u suncu i uhvatim boje. Ekipa sa plaže je javila da dolaze tek za sat vremena jer im je lijepo, pa je bilo vremena za ljenčarenje.
Kako je bilo jako sunce počelo me pržiti pa sam zamolio Danijelu da me namaže, sjela je na ležaljku uz mene u nekom drečećem crvenom malom badiću a njeno osunčano tamnoputo tijelo je kipjelo iz njega, osjećao sam lagani miris kreme za sunčanje, njenu toplinu i nježan dodir njenih ruku dok je utrljavala kremu u moja leđa i ramena, rekla mi je da se i okrenem i na moj komentar da ću si prednju stranu tijela namazati sam rekla lezi i opusti se.. Počela je utrljavati kremu po mojim rukama, prsima i trbuhu smijući se kako od dlaka ne može dobro razmazati.. Gledajući je ispod oka u njene sise a osjećajući ruke na sebi , počeo mi se dizati što se na uskim kupaćima jako dobro vidjelo. Skužila me jer je ruke micala sve sporije i polakše, mažući mi trbuh, a što je bliže bila donjem dijelu , kurac mi se sve više dizao.. Jer to ti o nečem razmišljaš, pitala me i stavila mi ruku na kvrgu u gaćama.. . tu je vrag odnio sve.. Pridigao sam se uhvatio je za potiljak i uvalio joj jezik, dok sam drugom rukom krenuo uz njenu nogu prema pičkici.. . Lagano je uzdahnula i počela me žvaljakati kao da joj je to zadnje, govoreći da me uvijek željela, da se nije pojebala pola godine, vadeći mi kurac iz gaća drkajući ga dok sam ja njene gaćice maknuo u stranu i počeo joj trljati pičku, uvlačeći joj prste u nju. Doslovce je curilo iz nje. Strgnuo sam joj gornji dio kostima i poćeo sisati njene lubenice ližući joj bradavice naizmjence dok se previjala od užitka.. Gurnula me nazad na ležaljku i uzela mi kurac u usta i počela ga pušiti kao da joj je zadnje. Počeo sam joj trljati ponovo pičku na što me opkoračila u 69 pozu i pred nosom mi se našla njena pička, šupčić, pa sam uposlio jezik. Počeo sam je lizati od pičke do šupka, a ona je pušila sve dublje, sve brže mi drkajući kurac. U jednom trenu dok sam joj lizao pičku, zavukao sam joj srednjak u šupak na što se napola uspravila, počela trljati pizdu o moja usta, stenjući i grčeči se dok je svršavala.. . Osjećajući njeno podrhtavanje , odvezao sam joj gaćice sa obe strane tako da su pale na pod.. Okrenula se prema meni i nasadila se glatko na kurac do kraja.. Počela me jašiti nabijajući se sve brže i brže klizeći i nabijajući se do kraja na kurac.. Ližući i mijeseći joj sisurine lijevom rukom, desni prst sam joj ponovo zabio u šupak, na što je divlje zamješala guzicom i počela opet svršavati, grizući si donju usnu da nebi zavrištala . Iz pičke joj se cijedilo po mojim jajima koja su bila otekla koliko sam želio svršiti.. . Spustila se sa kurca, i rekla da sam sada ja na redu i počela mi drkati i pušiti, ali sad više ni je nisam mogao pa sam se ispraznio u njena usta.. .
Ostali smo ležati tako par minuta a onda se nabrzaka otuširali i pričekali ekipu sa plaže.. Ostatak dana je prošao super, rastali smo se i svaki na svoju stranu. Nismo poslije to spominjali ali neki dan mi je došla poruka sa njenom slikom u jebozovnoj pozi uz poruku „ Nadam se da ćemo ponoviti godišnji čim prije“.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija