Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ženina prijateljica

Život je ponekad nemilosrdan, u ovom je slučju pogodio Sanju, ženinu prijateljicu, koja je ostala udovica u 44. godini. Moja žena to vidi drugim očima, ona se nije morala udati za 33 godine starijeg zubara, no žene su malo racionaljnije od muškaraca i Sanja je barem novčano zbrinuta.


Par tjedana kasnije pitala me je žena ne bih li mogao Sanji pomoći kod ostavinske rasprave. “Mogu pokušati“. Ona je dogovorila sa Sanjom da dođem sljedeću subotu poslijepodne do nje, a ona je obećala pripremiti svu dokumentaciju.
Došao je i taj dan i stajao sam kao neki bleso pred vilom, pitajući se koliko je to zubi jedan zubar trebao popraviti da stekne jednu takvu vilu. Sanja je otvorila vrata i morao sam sam sebi priznati da izgleda jako atraktivno za jednu 44-godišnju udovicu. Nosila je crninu, no ta je haljina bila malo dulja od minice, za moj ukus nije baš bilo prikladno, no poslije sam shvatio da je to bilo namjerno, ali idemo po redu. Propustio sam spomenutu i da je promijenila i frizutru, ranije je imala crnu. do ramena dugu kosu, a sada je imala kratku, u sivo obojanu kosu.


Uvela me je u salon, na jednom stolu je bila hrpa raširena dokumentacije i sjeli smo na trosjed. Tebalo mi je neko vrijeme za sortiranje i pregledavanje i ustanovio sam da je pokojni Sanji ostavio značajno bogatstvo, koje će se dijeliti između nje i njegove kćeri iz prvog braka, no on je to sve lijepo razdijelio tako da neće biti potrebe za nikakvom pravnom bitkom oko toga.


Sanja je s olakšanjem primila moj nalaz i skuhala je kavu. Dok ju je donosila i prilikom sjedanja malo joj je haljina skliznula prema gore. Ne znam kako, ali me je nešto ponijelo, vidio sam priliku i odlučio ju iskoristiti, gurnuo sam joj ruku u međunožje i osjetio pod prstima, preko gačica kako joj je pička mokra, zatim sam joj gurnuo dva prsta ispod ruba gaćica i napipao ulaz u nju pa ih zatim i ugurao u tu toplu, mokru, mekanu pičkicu, zajecala je „nemoj stati, koliko mi je ovo falilo“
Kako bi me još više privukla i napalila svukla je haljinu s ramena i oslobodila svoje grudi, privukla je moju glavu skroz na njih i rekla “ljubi ih, lickaj, drepaj, sviđaju li ti se? “ Kako mi se ne bi dopale, kod kuće ne mogu sve imati, ali ovo ovdje je skoro trostruko i uživao sam ljubeći ih, cuclajući bradavice, ma ludilo. Dopalo se i njoj, ali se usprkos moje ruke između svojih nogu i prstiju u pički ustala i rekla:“idemo, ovdje je preusko.


Završili smo u spavaćoj sobi na bračnom krevetu, još sam se malo nećkao no ona će :“dođi samo, on više nije tu“. Kako se je ona već svukla gledala je mene kako se svlačim.
Već dugo me ni jedna žena nije gledala tako znatiželjno i željno dok sam se svlačio, moja me više ni ne gleda, navikla se. Jedva da sam svukao gaće odmah ga je uzela u ruku, povukla kožicu s glavića i ugledala prve kapi slasti na njemu i polizala ih. Malo kasnije obuhvatila ga je usnama i počela ga pušiti. Popustila bi samo kad bih na glaviću osjetio njeno nepce i zajaukao. Još je u meni bilo municije za ispalit joj u usta i molio sam se da se to dogodi, bilo mi je već teško svladavati se. Malo je zastala, izvukla ga van i rekla “10 ga godina nisam imala u ustima i sad ga želim do kraja“. Čvrsto me uhvatila za bokove pušila mi žestoko i nije me puštala sve dok nisam cijeli sadržaj mojih jaja sprašio u njena usta, sve je progutala i onda ga je još cijedila dok zadnju kap nije izvukla iz mene.


Gledala me je sa izrazom zadovoljstva u očima i znao sam da sam sada ja na redu. “želim ti lizati pičku, do orgazma ili dok me sama ne prekineš, ali samo riječima – jebi me“ rekao sam joj. Dragovoljno je raširila svoja bedra i rukama sam raširio njene usmine i zario glavu među njena bedra i uvalio jezik u njenu otvorenu, navlaženu rupicu i počeo ju lizati, gurati jezik u nju, cuclati njezin klitić i svaki puta kad bih ja malo pojačavao intenzitet lizanja imao sam osjećaj da se raspada od užitka i ruku je stavljala na usta da ne bi vrištala.


No jednom je morala popustit, izdržavala je, drhtala, grčila se, dok kroz zube nije istisnula „jebi me, jebi me već jednom, daj mi ga“. Uhvatila me je za kosu i povukla na sebe- Brzo sam naciljao ulaz, kojega sam trenutak prije imao pod jezikom i zabio sam svoju batinu duboko u nju, u jednom ubodu, toliko je bila vlažna i narajcana da sam samo skliznuo do jaja.
Brzo smo uhvatili zajednički ritam, uskladili smo naša tijela, bilo smo kao jedno, sve je išlo kao podmazano i svaki put kad bi se približili vrhuncu mijenjali bi pozu ili položaj, jednom na moj, a drugi puta na njezin zahtjev i nastavljali u istom stilu dalje. Pomagalo mi je što sam se ispraznio ranije i onda u drugoj rundi mogu puno dulje izdržati. Na kraju sam ju jebao s guza, držao ju za bokove i nabija na sebe, nisam više znao ni gdje mi je guzica, a gdje glava, lupao sam u nju, uživao gledajući moj kurac koji poput klipa dere po njenom cilindru, dok si je rukom skoro pa divljački masirala klitić, pustila se je, vrištala je, grčila se, svršili smo zajedno i bilo je fenomenalno.


Ležali smo poslije još neko vrijeme stisnuti zajedno, znojni, isrpljeni, zadihani, hvatali smo dah, dok me ona nije zapitala hoće li doći do reprize. Odgovorio sam joj žena i ja često swingamo i da znamo za jedan diskretni klub i da može s nama, a tamo će se uvijek naći netko za nju, pa i ja mogu priskočiti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija