Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zestoko jebanje

Letos sam upoznala muškarca preko društvene mreže (to je moderno danas) i naravno dogovorili smo susret. Obukla sam uske bele pantalone, skoro skroz providne i široku kratku crnu majicu na bretele. Bez veša naravno. Osećala sam poglede na tako bezobrazno izloženim sisama koje su skakutale dok sam prilazila njegovom stolu.

Pantalone su mi se usekle u guzu, šavovi su mi trljali vlažnu pičku, bila sam dobro napaljena.

On je iskomentarisao da sam izuzetno erotična i da jedva čeka da popijemo kafu pa da me vodi kući… Nasmejala sam se i nagnula prema njemu a moje tvrde bradavice su izvirile iz majice. Pružio je ruku i pomilovao jednu, pa drugu, a konobaru koji je prilazio je zamalo ispao ajncer. Oboje smo se smejali kao ludi dok smo zagrljeni izlazili iz kafića. Njegova ruka je već bila na mojoj guzi.Stiskao mi je guzu dok smo hodali prema kolima, a moja pička je kvasila pantalone. Ušli smo u kola i krenuli, a ja sam bila toliko napaljena da nisam mogla da izdržim, već sam mu raskopčala pantalone i kroz šlic na gaćama izvukla kurac i počela da ga drkam. Drugom rukom sam spustila bretelu i milovala sisu. “Smiri se” – kao je, a ja sam se nagnula i spustila mu usne na glavić, ljubila sam ga i lizala, a kad sam počela da ga uvlačim u usta rekao je: “Nisi normalna, slupaćemo se”. Samo sam nastavila da mu pušim sad već dobro ukrućeni kurac. Zastenjao je i osetila sam da koči i skreće negde. Uspeo je tek malo da se pomeri s puta, a ja sam zadovoljno nastavila da mu gutam kurac. Bio je tvrd i vreo, stenjao je sve glasnije. To me je opasno naložilo, pička mi je već natopila pantalone.

Raskopčala sam ih, uzela njegovu ruku i gurnula je u njih.

“Kako si jebeno mokra” – zastenjao je trljajući mi nabrekli klitoris. A onda me je lagano odgurnuo i izašao iz kola. Izvukao je i mene, brzo me okrenuo, spustio mi pantalone i presavio me preko haube. Naglo je gurnuo kurac u moju pičku i počeo žestoko da se nabija. Toliko sam bila mokra da se čulo glasno šljapkanje dok me je žestoko tucao od pozadi. Uhvatio me je za kosu i povukao mi glavu unazad.

Videla sam da ispred nas prolaze kola i da nas ljudi gledaju kako se tucamo tu pored puta.

To me je dodatno naložilo i počela sam da se grčim i uvijam dok mi je iz pičke curilo niz noge. On se zabadao sve brže i žešće, dok nije naglo izleteo prskajući mi spermu po vreloj guzi, a iste sekunde sam i ja žestoko svršila dok su mi se noge tresle a pička curila.

Okrenuo me je prema sebi i počeo da me ljubi, a mokar kurac mu se klizao po mom golom brežuljku. Zastenjala sam još uvek napaljena i pribila se uz njega. “Sviđa mi se koliko nisi normalna” – rekao je. Nasmejala sam se u sebi, pomislivši “nemaš ti pojma”.

Navukao je pantalone ali mu ja nisam dala da zakopča šlic. Izvukla sam mu kurac i rekla da hoću da ga gledam. Ja sam skinula moje i raširila preko zadnjeg sedišta da se suše. Sela sam tako samo u majici u kola i krenuli smo. Uzela sam Dejanovu ruku i spustila je na moju još uvek mokru pičku. Milovao je lagano, a ona je curkala na sedište praveći baricu ispod mene. Na semaforima su iz autobusa i kamiona zabezeknuto buljili u naša kola, gde se pod uličnim svetlima presijavala moja gola mokra pička. To me je toliko napalilo da sam počela da svršavam pod milovanjima Dejanovih prstiju.

Tresla sam se u orgazmu i dalje kad sam osetila da mi izlazi jedan a ulazi sledeći kurac u guzu. Oko mene su ostali drkali i trljali glaviće o moje telo. Opet su me podigli i okrenuli, sad je Dejan legao na sto, a ja sam ga opkoračila i skliznula mokrim čmarom niz njegov kurac. Opkoračio me je bubnjar i gurnuo mi kurac u usijanu pičku. Jebali su me žestoko dok su ostali drkali iznad nas, stenjala sam da me zaliju spermom. Petar mi je opkoračio glavu i sad sam mu lizala mokra jaja dok je on drkao. Vikala sam tražeći da me udaraju kurčevima i osetila kako me tvrde kite udaraju po sisama i licu. Odlepila sam i opet se izvila u grču toliko snažnog orgazma da sam izbacila oba kurca iz sebe prskajući vreli mlaz iz usijane pičke. A onda sam opet čmarom skliznula na Dejanov kurac, nabijao se žestoko u mene dok mu se jaja nisu zgrčila i uz glasan urlik mi napunio guzu spermom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija