Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

zgoda u vlaku

Išao sam tako jednom prilikom, poslovno za Zagreb i odlučio ići vlakom. Ušao sam u vlak i bio je prazan pa se uputih u zadnji vagon i smjestim se u kupepa izvadim laptop i krenem nešto raditi. Vlak je bio putnički i svako malo se zaustavljao međutim nitko nije ulazio , tek negdje oko Nove Gradiške, ušle su dvije cigančice i prošle kroz hodnik, prema početku vlaka. Ubrzo su prošle hodnikom nazad, prema kraju, i za par minuta evo ih do mog kupea, otvaraju vrata i pitaju jel slobodno. Mislio sam raditi na laptopu u tišini, pa im rekoh:Je, ali imate mjesta tu i u drugim kupeima-nema nikoga. Volimo društvo. reče starija-pa ako ti ne smeta mi bi sjele tu.

Može sjednite, rekoh im i krenem spremati svoj rad na laptopu pošto sam uvidio da od rada neće biti ništa.
Obje su bile mlade, crnokose, ljepuškaste u nekakvim šarenim suknjama i bluzama, tako da se nije vidjelo kakva su im tijela. Ova malo starija je stalno provirivala kroz vrata i gledala niz hodnik.
U čemu je problem pa stalno gledate kroz vrata, nećete mi valjda navući kakav problem na vrat?
Ma ne, nismo kupile kartu, pa gledam hoće naići kondukter, reče mi starija.
Pa nema veze, kupićete kartu u vlaku i dobro-rekoh

Ma da, ali nemamo dovoljno para, pa zato smišljamo kako da se snađemo.
Meni se odmah zavrtiše klikeri u glavi i vidjeh priliku za isprazniti jaja, pa im se obratim tihim glasom.
Čujte, možda ja imam rješenje, Dam vam svakoj po 50 kuna ako mi popušite.
Pogledale su jedna drugu i malo razmišljale, zatim starija reče:daj nam 300 kuna i možeš jebati koju hoćeš?
Sada sam se ja zamislio i riješio još maloo pregovarati ne bi li bolje omastio brk.
Evo ovako, dam vam 300 i jebem obje?
Za obje nam daj 500 i može, kaže opet starija.
A ne, to je puno, svakoj po 200 i to je to, ako hoćete može, a ako ne nikome ništa.
Opet se pogledaše i napokon starija reče:Može svakoj po 200 i bez pušenja, jebeš dok ne svršiš i to je to.
Može- rekoh-, koja će prva?

Evo ja ću -reče starija-, daj pare i možeš jebati. Mala će izaći uhHodnik da pazi da netko ne naiđe, a ti ovdje jebi. Mala izlazi.
Dadoh joj 200 kuna i počeh navlačiti zastor, kad mlađa viče kondukter ide, pa sjedosmo i sačekasmo da kondukter dođe. Ja dadoh svoju kartu, a starija cigančica reče kondukteru, de molim te izađi vam da ti kažem kakva je situacija. Zatvorila je vrata i nešto su se dogunđavali, kad na kraju uđe u kupe i kaže, mala idi sa njim i riješi situaciju. Kada su njih dvoje otišli, ona se okrenu prema meni i reče:Ajde sada da nas dvoje riješimo našu, kako hoćeš da me jebeš? Zguza naravno, ali daj mi prvo pokaži sise i pičku.
Zadigla je bluzu i ukazale su se njene male čvrste sisice s krupnim šiljatim bradavicama. Zatim zadigne suknju i skine gaćice pa ih stavi u zavežljaj, pa ponovo zadigne suknju i ukaće mi se slatka mala čupava pička.
Ok, nasloni se na vrata i gledaj u hodnik da nitko ne naiđe, a ja ću te odozada jebati.
Nakon što se nagnula na vrata, ja joj podignem suknju na leđa, pa spustim hlače, stavim kurton na moju već tvrdu kurčinu i prislonim lagano na ulaz pičke. Lagano sam ga gurao i osjetim kako se probija u njenu usku pičkicu.

Lagano je zastenjala i kaže:Polako dok se raširi. Počeo sam pumpati, prvo polako, pa sve brže i brže i jednom rukom joj mjesiti čvrste sisice. Osjetio sam kako joj se pička širi i sve više vlaži pa sam ju nastavio sve jače nabijati, najednom ona reče:stani netko ide. Spustila je suknju i sjela, a ja nekako navukoh hlače i okrenem se prema prozoru da se ne vidi dignuta kurčina. Otvaraju se vrata i ulazi mlađa cigančica, kaže ja gotova.
Starija ju izgura u hodnik i kažepazi tu dok mi završimo i ponovo se naguzi , sada na sjedalu i zadigne suknju.
sada joj ga odmah utjeram do kraja i počeh silovito nabijati, a mlađa cigančica je sve promatrala što me je još više napaljivalo. Vidio sam kako se meškolji i prebacuje s noge na nogu, a ja još pojačam ubadanje gledajući ju.
Jebao sam tako desetak minuta, kad se mlađa približi i počne mi mjesiti jaja, ja odmah ispružim ruku i zavučem pod suknju pa ju uhvatih za vlažnu picu. Ugurah joj dva prsta, našto ona malo raširi noge i počme mješati kukovima.

To mi je već bilo previše i osjetih plimu kako mi dolazi. Svršit ću rekoh, našto mi ona stisne jaja, a ova nagužena poče stiskati mi kurac i mješati kao luda. Iz mene je sukljalo kao iz vulkana, da sam mislio da ću probiti kurton. I nakon nekog vremena, kada je prestalo curiti iz mene lagano ga izvukoh, skinem kurton, obučem i svalim na sjedalo. jel bilo dobro gazda pita me starija, kada se smjestila preko puta mene. Odlično, baš mi je godilo jebati ovako mladu usku picu, nije mi ni najmanje žao.
Hoćeš odmah jebati malu? -pita me.
Ne mogu odmah, malo kasnije dok mi se kurac oporavi, dobro si ga iscjedila.
i tako sjedosmo i nastavismo pričati. a ostatak priče nekom drugom zgodom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija