Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zgodna komšinica

Momak u tridesetim sa dobrim poslom i visokim primanjima uvijek je na meti udavača. To sam ja, zaposlen kao IT stručnjak u telekomu. Visok, sportista i kulturan u ophođenju sa poznanici.

Živim u zgradi sa oko pedeset stanova. Na mom ulazu živi komšinica Biljana. Ona radi u kafeu koji se nalazi u ulici. Mojih je godina. Udata je, ali joj muž nije često kod kuće zbog specifičnosti svog posla. Ona je veoma zgodna. Plavuša, srednje visine, širokih ramena, uskog struka i veoma, veoma zategnute guze. Kako radi u kafeu uvijek je predmet pogleda muške populacije. Točno zna da je zgodna i uvijek je u uskim majicama i uskim pantalonama. Međutim, uvijek zna granicu i ne može se reći da je laka roba. Svaki dan tu dođem na kapućino i uvijek je pristojna u komunikaciji. Inače, ona stanuje na prvom, a ja na trećem katu.

Preksinoć sam išao do mojih pr. Na moje iznenađenje i Biljana je bila tamo. Veče je prolazilo u prijatnoj atmosferi sa laganim temama. Primjetio sam da me to veče nekako drugačije gleda. Tome nisam pridavao naročitu pažnju. Da li zbog pića ili nečeg drugog počela je priča i o privatnom životu. Moji prijatelji su pričali kako su oni zadovoljni svojim seksualnim životom. Mene su zezali da je krajnje vrijeme da se smirim i da im je seks bolji od kad su u braku. Biljana se s tim nije složila i stala je na moju stranu. Rekla je da nije u svakom braku tako. Prešli smo na druge teme. Kad sam odlučio da krenem kući ustala je i Biljana sa molbom da pođe sa mnom jer je već kasno. Naravno da sam pristao. U tom momentu sam shvatio da bi mogao nešto uraditi mojoj zgodnoj komšinici. Naša zgrada je udaljena oko deset minuta.

Kad smo krenuli pitao sam je da li radi sutra. Odgovorila je da bi ona radije nešto radila večeras i uhvatila me ispod ruke. Pitao sam je samo kod mene ili kod nje. Rekla je da nije važno kod koga već šta. Šta god ti želiš odgovorio sam joj. Ušli smo kod nje u stan. Otišla je u kupatilo a ja sam nasuo vino i njoj i sebi. Za deset minuta izašla je u kratkom svilenom ogrtač. Primjetio sam da moj kurac raste. Prišla je i rekla da hoće da vidi šta znam.

Ustao sam i poljubio je u obraz. Ona je približila usta k meni i strasno me poljubila. Dok smo se ljubili spustio sam ruku ispod ogrtača. Ona nije imala donji veš. Mazio sam je po čvrstom dupetu. Skinuo sam joj ogrtač i spustio je na ležaj. Tad sam vidio kako vodi računa o mačkici. Imala je dobro uređenu brazilka. Sagnuo sam se i počeo da joj liže klitoris a onda i da joj jezik stavim u mačkicu. Lizao sam je naizmjenično po klitorisu i mačkici. Stavio sam joj jedan prst i počeo kružiti tražeći g tačku. Ubrzo je počela stenjati i tražila je kurac. Stavio sam joj ga i odmah je počela da priča toooo, jebi me, tako takooooo. Svršila je. Zapalila je cigaretu i počela da priča kako joj muž nije dovoljan jer i kad je kod kuće nije baš zainteresiran, a njoj treba tvrd.
Opet je započela da mi mazi kurac. Stavila ga je u usta i senzualno ga pušila. Vidjelo se da je iskusna. Lizala ga je od glavića do korijena i mislio sam da ću odmah svršiti. Ustala je i smela na moj nabrekli kurac. Takvo jahanje i ples nisam nikad prije doživio. Ubrzo sam svršio.
Napravila je kavu i rekla da to moramo ponoviti. Pomislih kada, A ona mi priđe i poče da se igra sa mojim kurcem. Šta to radiš pitao sam je. Odgovorila je da se opustim i legnem. Legao sam i ona se ponovo spustila i pružila mi još jedan nezaborav felacio. Oda je ustala, naguzila se i rekla stavi mi ga. Ispred mene su bile dvije rupice. Ovaj put sam izabrao guzu. Polako sam joj ga stavio do pola, pa onda i cijelog. Vidjelo se da joj to nije prvi put. Sama se nabijala i vrištala jebi me, rasturi me. Kako sam već dva puta svršio potrajalo je oko petnaest minuta dok nisam svršio. Bio sam iscrpljen. Ko bi rekao da je moja zgodna komšinica takva jebačica.

Otišao sam u svoj stan. Jutros mi je kad sam pio kapućino rekla da joj muž večeras ide za Njemačku na sedam dana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija