Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zgodna žena

Srednjovječni muškarac kao ja treba da bude zadovoljan ako ima suprugu koja posle dvadeset godina braka još uvek izgleda kao avion. Visoka brineta, dugih nogu, utegnute guze kraće kose i manjig grudi. Tanak struk i visoke štikle. Uvijek privlači pažnju muškaraca. Meni to imponuje. Važimo za uzoran brak među prijateljima, što i jesmo. Ono što oni ne znaju su naše male tajne. Niko ne sluti o našim dugim noćima seksa u svakakvim pozama. Ovde ću napisati samo neke naše aktivnosti.

Kada imamo brzinski seks, obično petkom pred izlazak uveče u neki klub, to je kad jedno od nas završi tuširanje, to je obično doggy style kad se moja draga nasloni na kožnu garnituru, a ja joj priđem i jebem je, dok je držim za grudi. Ona miješa guzom i prosto uvlači u sebe moj ponos.

Nije nam teško da jedno drugo zadovoljavamo. Ovde ću priznati da iako ona puši fenomenalno, više volim da ja nju oralno zadovoljim.

Kada puši, najviše se zadrži na lizanju mog kurca od korjena do glavića a ioponaša sviranje usne harmonike. Moram priznati da svršim brzo.

Sa druge strane kad ja nju oralno zadovoljavam, najduže joj ližem klitoris, uz jedan ili dva prsta u mačkici, ali u poslednje vrijeme sam koristio i dildo umjesto mojih prstiju jer sam primjetio da joj odgovara. Kad sam joj prvi put stavio dildo uz lizanje klitorisa svršavala je , činilo mi se čitavu vječnost uz vrisak. Vrištala je kao nikad prije.

Ja volim i kad se ona popne na mene i jaše me. Maestralno se uvija i nabija na kurac.

Prošli vikend se tokom izlaska u klub desilo nešto drugačije. Izašli smo sa našim prijateljima. Moja supruga je obukla bijelu majicu, kratku kožnu suknju i sandale sa visokim potpeticama. Nije nosila grudnjak pa su se bradavice nazirale. Kad je moj prijatelj to vidio nije skidao pogled sa nje. Ja sam za pomalo zadirkivao, a on se nevješto branio da je ne gleda. Prijateljeva supruga je izrazita crnka sa veoma bujnim poprsjem, ali pomalo konzervativna. Sjedili smo u jednom separeu i ja sam mazio svoju ženu po koljenu. Koristio sam priliku da je mazim od koljena naviše. Znao sam da to pali mog prijatelja. Ustali smo svo četvero da igramo. U jednom momentu supruga je igrala ispred mene trljajući se o moju muškost. Naravno, kurac se probudio. Znala je da to pali mog prijatelja. Daleko od toga da je kurva, ali voli ići do krajnih granica. Predložila je da malo igramo sa prijateljima. Cilj je bio da se napalimo nas dvoje. Ja sam pretpostavljao da se moj prijarelj pali na moju dragu. Zamenili smo partnerke. Moja draga se nastavila njihati u ritmu muzike sa mojim prijateljem. Njegova supruga to nije dočekala sa oduševljenjem ali je došla do mene. Kad je vidjela moju podignutu muškost držala je blago odstojanje. Moja draga se naslonila na mog prijatelja. Njegova supruga mi je šapnula šta oni to rade. Odgovorio sam da ne brine nego da uživa. Rekao sam joj da se nasloni na mene. Inače imala je na sebi lepršavu haljinu sa izraženim dekolteom. Dok smo plesali komentarisala je da nije zamišljsla ovakvo veče i da će je drugi muškarac dodirivati na takav način. Lagano sam spustio ruku na njenu guzu . Nije se opirala. Počeo sam je maziti. Učinilo mi se da ispod haljine nema ništa. Pogledao sam je klimnula je glavom. Njene bujne grudi su mi bile ispred očiju. Privukao sam je sebi. Malo se odmaknula i rekla da bi bilo dosta i da se vratimo u separe. Nas dvoje smo se vratili dok su moj prijatelj i moja supruga i dalje plesali. Skeli smo i čavrljsli. Kao slučajno sam je dodirnuo po koljenu, jednom. Nije se bunila. Počeo sam ići malo više i dalje ništa. Samo je rekla da će nas supružnici vidjeti. Rekao sam da je mrak i da nema od toga ništa. Malo sam je mazio, ona je uzvrstila dodirujući moju muškost preko pantalona. Moja ruka je skliznula do njenih bedara i stvarno nije imala gaćice. Počela se lagano uvijati ali mi je otkopčala šlic. Izdrkala mi je u mraku. Tada su se vratili naši supružnici.

Nastavili smo nekbaveznu priču i ubrzo krenuli kući. Kad smo stigli kući moja draga je primjetila da su mi pantalone mokre. Počela je sa pričom ali sam ju ućutkao kad sam joj prišao i pitao zašto je ona mokra, da li zbog znoja ili uvijanja oko mog prijatelja.

Tako napaljeni otišli smo u kupatilo i zajedno se okupali. Nakon toga sam je oralno zadovoljio uz dildo. Vrištala je kao i obično. Dok sam stavljao nabrekli ponos u nju rukom sam je mazio po guzi. U jednom momentu sam počeo obilaziti prstom oko druge rupice i u ritmu počeo je jebati prstom u guzu. Krenula je da miješa i prst joj je ulazio sve dublje. Ubrzo smo oboje svršili. Jedva čekam ovaj petak da vidim šta ćemo da radimo sa našim prijateljima.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija