Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zimska noc

‌Neplanirana druženja s kumovima iskovana na brzinu rezultira kratkom svađom sa svekrvom će, neće čuvati bebu.. . donekle razumijem tri godine najgore godine voli ga do neba ali jedva stane.. .. . boca za bocom vino se toči i pije u potocima, atmosfera postaje lagana i opuštena .. . kumovi se hihotaju i ustaju na spavanje nakon priče o uskom korzetu s halterima .. . probajte, možda vam odgovara .. . nas dvije kao napaljeni jazavci guramo se ispred vrata da vidimo tko što probavlja .. . scena kume u crnom korzetu haltere crne samonosne čarape, plava kosa .. . zapaljivo .. . žena nas gurne s praga hajmoo raspaljeni sikter i zatvori vrata pred nama .. . vraćaju se u dnevni boravak obučeni .. . pokušavamo biti smiješni, namazao si se kad si nas izbacio, pokisli smo smiješi se..

. nema više vina je glas koji prekida veselu atmosferu.. . u bem ti koji ideš na benzinsku po još jedno pitanje na koje gusti minus prosinačke noći otežava odgovor.. . ženo nećemo biti put gosti idu .. . odlazak na benzinsku pumpu pitanje koje sam se otrijeznio u sekundi .. . jesi li pokazao naš video našem kumu ? ? ? nazad, penjanje na petu s bocama vina traje oko 15 minuta .. . eto je tišina pred vratima .. . ja kažem ženo koje jebu čuješ li me stavi vrećice u hodnik da ne šuškaš .. . glasni uzdasi dolaze iz naše spavaće sobe .. . nas dvoje, kao dva lopova čučnu kraj brave, naizmjence kroz rupu pokušavajući vidjeti što se događa dok uzbuđenje raste.. . Čujem duboke uzdahe kuma.. . dok mi je srce lupalo dok sam gledao svoju ženu kako pohotno žmiri na ključanicu ..

. dubokii aaaaaaahhhhhhh izvukao nas je kroz vrata do velikog stola za blagovanje .. . izlazi crveni puf .. . i nas dvoje opijeni zvukovima seks u svom krevetu svaki je izgorio na svoj nacin. izvan kreveta je 280*240 vec ste probali, nece nam biti blizu.. . Gle cuda svi su se slozili.. . zelena posteljina na bijeli krevet odaje dojam da je proljeće u sobi a ne čika zima .. . brzi raspored kuma dva u sredini .. . hihotamo se ko dva dječačića kad prvi put spavaju jedno s drugim .. . kuma je već počela hrkati.. . nakon tri boce sama je otvorila, čudim se da nije zaspala u devet.. . u sobi je bila tišina.. . i povremeno škripa kreveta.. . šapnem ženi na uho.. . ako spavaš samo dobijem tihi "pokušaj".. . Ohrabrena i napaljena od prizora prije.. . minimalnim pokretom ruke prelazim preko meke tkanine, uvlačeći prste u ženske gaćice..

. jesi li normalno? njeno stezanje moje ruke i vreo dah na mom vratu znak je da sam na pravom putu.. . opušteno vidi lagano podigao lijevu nogu preko bedra oslabivši put do moje već mokre mace.. . njezin dah sve dublje u polumraku sobe vidim zatvorila je oci.. . na lijevo uho mi tihi šapat jesi li to svirala.. . mogu li malo.. . mamin kum ko hijena se izvrnuo i čeka za pravi trenutak.. . Samo sam kiselo rekao da.. . stavio mi je ruku na prsa i počeo lagano mijesiti moje sise mojoj supruzi koja je trebala minutu da shvati da su moji prsti u njenoj mački dok joj je kum mijesio sise.. . ja sam samo šapnuo joj opusti se i uživaj .. . taj val uzbuđenja koji je preplavio moje tijelogledajući je kako uživa ispod naših ruku je nešto što i danas vrtim dok se samozadovoljavam nakon toliko godina ..

. ta scena dok moje i kumove ruke klize niz njeno tijelo u ekstazi dok se u tišini migolji pod našim dodirom nešto je nečuveno .. . uvučen trbuh i dubok dah najavljuju nezamislivi orgazam .. . ugrizla je šaku da ne vrisne dok se grčila pod naletom onog dotad neviđeni orgazam .. . tijelo se počelo uvijati .. . slobodno lijevo tražila je rukom moj kurac dok joj je kum stiskao bradavice .. . tiho je stenjala u jecajima gutajući duboko u svom huuuuu .. . krevet je tiho škripao.. . rekao sam joj da ustane.. . tiho je otvorila vrata i kao lopov ušuljali smo se u dnevnu sobu.. . nadajući se da će kum krenuti za nama ostavili smo vrata poluotvorena skinuo sam ih usred sobe svjetlosne ulične svjetiljke obasjavale su njezino nago tijelo .. . prišao sam joj s leđa i povukao joj plavu kosu na stranu ljubeći je u vrat ..

. stajala je šutke čekajući .. . tamna silueta tiho se probija kroz vrata zatvorivši ih .. . kum je došao gol i počeo joj ljubiti grudi .. . bradavice su joj skočile .. . moja gola žena stoji nasred sobe između dva gola muškarca .. . tri gola tijela vrelina scene može otopiti snijeg na terasi .. . kleknula je između nas i uzela debeli kum svog kuma i slasno ga je stavila u usta .. . Uzeo joj je bradu i zabio joj je duboko u grlo .. . Sjeo sam u fotelju u kutu sobe gledajući tu scenu.. . žena gutajući debeli kurac pred mojim očima .. . okrenula se na koljena prišla fotelji i pustila da liže pored mog kura .. . od koljena dignutog dupeta do kuma .. . on je kleknuo iza nje .. . i počeo joj lizati dupe.. . ustao sam i strastveno je poljubio usta su joj mirisala na njegov kurac koji me raspalio..

. preko njenih leđa vidim da je zauzeo poziciju da uđe u nju.. . kimnula sam prema njemu držeći nju u naručju .. . bilo mi je teško ući u njezinu zategnutu macu zbog pritiska tijela koji je napravila na moja prsa dok se sve brže zabijao u nju .. . trznula se .. . i pohlepno progutala moj kurac kao nikad prije .. . prikovana između dva kurca i velika fotelja počela je uvijati joj leđa da što dublje upije one velike kite koji joj ispunjavaju tijelo .. . uzeo sam je za ruke i povukao prema sebi .. . uzimajući s kume je samo prišla do mene.. . Ušao sam duboko u nju .. . ljubeći joj bradavice koje su se spremale nabreknuti koliko i nabujale .. . Kum je kleknuo iza nje i jezikom je počeo lizati kipuću šupku vlažeći ga ustao je iza trljajući svoju veliku glavu o nju tijesna rupa njezin hotoo aaaahhhhh je bio znak da su oba kurca duboko u njoj, ritmični pokreti i divljački nagib glave, bili su znak da smo sve troje na vrhuncu..

. tresla mi se u zagrljaj dok je kum stajao usred sobe s mlohavim kurcem.. . bili su znak da smo sve troje na vrhuncu .. . tresla me u zagrljaju dok je kum stajao nasred sobe s mlitavim kurom dok mu je sperma tekla niz njena bedra .. . bili su znak da smo sve troje na vrhuncu .. . tresla me u zagrljaju dok je kum stajao nasred sobe s mlitavim kurom dok mu je sperma tekla niz njena bedra .. .

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 5450

Autor priče

tomiii
tomiii
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 85 kg
Izgled: Vježbam svakodnevno!
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija