Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zimska noc

‌Neplanirana druženja s kumovima iskovana na brzinu rezultira kratkom svađom sa svekrvom će, neće čuvati bebu.. . donekle razumijem tri godine najgore godine voli ga do neba ali jedva stane.. .. . boca za bocom vino se toči i pije u potocima, atmosfera postaje lagana i opuštena .. . kumovi se hihotaju i ustaju na spavanje nakon priče o uskom korzetu s halterima .. . probajte, možda vam odgovara .. . nas dvije kao napaljeni jazavci guramo se ispred vrata da vidimo tko što probavlja .. . scena kume u crnom korzetu haltere crne samonosne čarape, plava kosa .. . zapaljivo .. . žena nas gurne s praga hajmoo raspaljeni sikter i zatvori vrata pred nama .. . vraćaju se u dnevni boravak obučeni .. . pokušavamo biti smiješni, namazao si se kad si nas izbacio, pokisli smo smiješi se..

. nema više vina je glas koji prekida veselu atmosferu.. . u bem ti koji ideš na benzinsku po još jedno pitanje na koje gusti minus prosinačke noći otežava odgovor.. . ženo nećemo biti put gosti idu .. . odlazak na benzinsku pumpu pitanje koje sam se otrijeznio u sekundi .. . jesi li pokazao naš video našem kumu ? ? ? nazad, penjanje na petu s bocama vina traje oko 15 minuta .. . eto je tišina pred vratima .. . ja kažem ženo koje jebu čuješ li me stavi vrećice u hodnik da ne šuškaš .. . glasni uzdasi dolaze iz naše spavaće sobe .. . nas dvoje, kao dva lopova čučnu kraj brave, naizmjence kroz rupu pokušavajući vidjeti što se događa dok uzbuđenje raste.. . Čujem duboke uzdahe kuma.. . dok mi je srce lupalo dok sam gledao svoju ženu kako pohotno žmiri na ključanicu ..

. dubokii aaaaaaahhhhhhh izvukao nas je kroz vrata do velikog stola za blagovanje .. . izlazi crveni puf .. . i nas dvoje opijeni zvukovima seks u svom krevetu svaki je izgorio na svoj nacin. izvan kreveta je 280*240 vec ste probali, nece nam biti blizu.. . Gle cuda svi su se slozili.. . zelena posteljina na bijeli krevet odaje dojam da je proljeće u sobi a ne čika zima .. . brzi raspored kuma dva u sredini .. . hihotamo se ko dva dječačića kad prvi put spavaju jedno s drugim .. . kuma je već počela hrkati.. . nakon tri boce sama je otvorila, čudim se da nije zaspala u devet.. . u sobi je bila tišina.. . i povremeno škripa kreveta.. . šapnem ženi na uho.. . ako spavaš samo dobijem tihi "pokušaj".. . Ohrabrena i napaljena od prizora prije.. . minimalnim pokretom ruke prelazim preko meke tkanine, uvlačeći prste u ženske gaćice..

. jesi li normalno? njeno stezanje moje ruke i vreo dah na mom vratu znak je da sam na pravom putu.. . opušteno vidi lagano podigao lijevu nogu preko bedra oslabivši put do moje već mokre mace.. . njezin dah sve dublje u polumraku sobe vidim zatvorila je oci.. . na lijevo uho mi tihi šapat jesi li to svirala.. . mogu li malo.. . mamin kum ko hijena se izvrnuo i čeka za pravi trenutak.. . Samo sam kiselo rekao da.. . stavio mi je ruku na prsa i počeo lagano mijesiti moje sise mojoj supruzi koja je trebala minutu da shvati da su moji prsti u njenoj mački dok joj je kum mijesio sise.. . ja sam samo šapnuo joj opusti se i uživaj .. . taj val uzbuđenja koji je preplavio moje tijelogledajući je kako uživa ispod naših ruku je nešto što i danas vrtim dok se samozadovoljavam nakon toliko godina ..

. ta scena dok moje i kumove ruke klize niz njeno tijelo u ekstazi dok se u tišini migolji pod našim dodirom nešto je nečuveno .. . uvučen trbuh i dubok dah najavljuju nezamislivi orgazam .. . ugrizla je šaku da ne vrisne dok se grčila pod naletom onog dotad neviđeni orgazam .. . tijelo se počelo uvijati .. . slobodno lijevo tražila je rukom moj kurac dok joj je kum stiskao bradavice .. . tiho je stenjala u jecajima gutajući duboko u svom huuuuu .. . krevet je tiho škripao.. . rekao sam joj da ustane.. . tiho je otvorila vrata i kao lopov ušuljali smo se u dnevnu sobu.. . nadajući se da će kum krenuti za nama ostavili smo vrata poluotvorena skinuo sam ih usred sobe svjetlosne ulične svjetiljke obasjavale su njezino nago tijelo .. . prišao sam joj s leđa i povukao joj plavu kosu na stranu ljubeći je u vrat ..

. stajala je šutke čekajući .. . tamna silueta tiho se probija kroz vrata zatvorivši ih .. . kum je došao gol i počeo joj ljubiti grudi .. . bradavice su joj skočile .. . moja gola žena stoji nasred sobe između dva gola muškarca .. . tri gola tijela vrelina scene može otopiti snijeg na terasi .. . kleknula je između nas i uzela debeli kum svog kuma i slasno ga je stavila u usta .. . Uzeo joj je bradu i zabio joj je duboko u grlo .. . Sjeo sam u fotelju u kutu sobe gledajući tu scenu.. . žena gutajući debeli kurac pred mojim očima .. . okrenula se na koljena prišla fotelji i pustila da liže pored mog kura .. . od koljena dignutog dupeta do kuma .. . on je kleknuo iza nje .. . i počeo joj lizati dupe.. . ustao sam i strastveno je poljubio usta su joj mirisala na njegov kurac koji me raspalio..

. preko njenih leđa vidim da je zauzeo poziciju da uđe u nju.. . kimnula sam prema njemu držeći nju u naručju .. . bilo mi je teško ući u njezinu zategnutu macu zbog pritiska tijela koji je napravila na moja prsa dok se sve brže zabijao u nju .. . trznula se .. . i pohlepno progutala moj kurac kao nikad prije .. . prikovana između dva kurca i velika fotelja počela je uvijati joj leđa da što dublje upije one velike kite koji joj ispunjavaju tijelo .. . uzeo sam je za ruke i povukao prema sebi .. . uzimajući s kume je samo prišla do mene.. . Ušao sam duboko u nju .. . ljubeći joj bradavice koje su se spremale nabreknuti koliko i nabujale .. . Kum je kleknuo iza nje i jezikom je počeo lizati kipuću šupku vlažeći ga ustao je iza trljajući svoju veliku glavu o nju tijesna rupa njezin hotoo aaaahhhhh je bio znak da su oba kurca duboko u njoj, ritmični pokreti i divljački nagib glave, bili su znak da smo sve troje na vrhuncu..

. tresla mi se u zagrljaj dok je kum stajao usred sobe s mlohavim kurcem.. . bili su znak da smo sve troje na vrhuncu .. . tresla me u zagrljaju dok je kum stajao nasred sobe s mlitavim kurom dok mu je sperma tekla niz njena bedra .. . bili su znak da smo sve troje na vrhuncu .. . tresla me u zagrljaju dok je kum stajao nasred sobe s mlitavim kurom dok mu je sperma tekla niz njena bedra .. .

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija