Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zimska zabava

Radim kao konobar u jednom hotelu na skijalištu preko zimskih praznika. Tako sam jedan dan dobio jednu narudžbu za jednu sobu da je odnesem. Uzeo sam kolica sa hranom i krenuo ka toj sobi. Pokucao sam na vrata a ta ista su mi sa druge strane otvorila naj seksi žena koji sam ja ikad vidio. Imala je oko četrdesetak godina, duge seksi noge, uzak struka, velike sise koje su zbog velikog delkoltea virile pola van a bradavice su joj stršile i imala je plavu kosu i plave oči.

Ušao sam kako bi poslužio hranu koju je dobila a ona je uzela vino i ponudila me da popijem sa njom. "Ne bih smio zbog posla" odgovorio sam. A ona se nasmijala i rekla kako joj nikoga nije ubila jedna čaša dobrog vina, tako da sam na kraju ipak uzeo gutljaj. " Sjedni.. . Opusti se " rekla mi je, " ne bih mogao imam posla oko restorana.. . Morao bi da krenem" rekao sam i počeo se ustajati a ona je u isto vrijeme stavila svoju dugu prelijepu nogu preko mojih, " kuda ćeš.. . Ne ideš ti nikuda nisam još završila sa tobom". Dok je to govorila sa jednom rukom se počela dirati po svojim velikim sisama a svoju drugu ruku je stavila si između nogu i počela da si trlja pičku. Zatim mi je sjela u krilo i počela me skidati a u isto vrijeme se trljati od moj kurac koji je svakim trenutkom bio sve krući i krući.

Kada mi je skinula košulju počela je da mi otkopčava šlic. Zatim ga je izvadila i stavila ga u usta i počela da sa svojim bujnim usnama klizi po njemu i dami liže vrh kurca. Turaka ga je sve do grla, nitko mi nije tako pušio kurac do sad a onda se i ona skinula, gurnula me da legnem i sjela mi na lice a ja sam joj sa jezikom lizao pičku a ona mi je drkala kurac. Kada sam je dobro navlažio pičku polegao sam je i stavio kurac u nju, i počeo da joj turam se do kraja a ona je stenjala iz sveg glasa. Tako sam je jebao nekoliko minuta a zatim sam ja legao a ona ni je sjela na kurac i počela da se nabada na njega iz sve snage. Nije prošlo puno vremena kada se ustala i počela da svršava po krevetu. Krevet je bio sav mokar koliko je izbacila iz sebe a ona se tresla koliko se napalila, a zatim se vratima na kurac da je nastavim jebati. Dok sam je tako jebao još je par puta svršavala, a zatim sam okrenuo ju i naguzio. Polagano sam je počeo stavljati kurac u šupak, nisam stavio ni pola glavića kad je vrisnula i skočila, rekla da je bolje jebem u pičku jer je prevelik za šupak i da ne će moči izdržat tu veličinu, tako da sam joj ga stavio nazad u pičku. Uhvati sam je sa obje rukama za sise i privukao k sebi i počeo je ljubit po vratu i milovati joj velike sise.

Zatim sam sjeo na rub kreveta a ona mi je sjela na mene a ja sam je počeo turati kao nikad do sad. Tako sam je jako jebao da nije znala gdje se nalazi a ona se zatim spustila a pička joj je bila sva užarena i crvena od moga kurca. Stavila je kurac između njezinih velikih sisa i počela da mi ga drka. Tako mi je drkala par minuta kad sam joj rekao da ću još mala da svršim a ona ga je naglo stavila u usta sve do kraja a ja sam joj svršio i napunio usta sa spermom. Ona je to progutala i rekla mi je kako je još nitko nije tako dobro izdovoljio. Kad smo se obrisali i obukli još me je jedamputa dobro poljubila u usta i uhvatila me za kurac a zatim je rekla da ću je ovako morati zadovoljavati svaki dan dok je ovdje, na što sam ja pristao. Tako da smo dolazio svaki dan da je jebem sve dok je bila u hotelu. Izgubio sam pet kila zbog nje ali se isplatilo jer sam imao jebati naj seksi ženu koji sam ikad vidio u živo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija