Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zimske avanture

Ne volim zimu ali i ona ima neke svoje draži. Volim duge šetnje kada počne padati prvi snijeg. Volim pronaći mirne dijelove grada u kojima vrijeme kao da je stalo. Škripu snijega pod nogama i neku čudnu tišinu koja nas tjera da se zamislimo nad svim. Prije koju godinu sam tako lutao ulicama dok se nisam zaustavio na dijelu gdje su zadnji fragmenti svijetla sezali do ruba klupe. Stajao sam tako taman iza dosega svjetla i gledao kako pahulje padaju polako i gube se u doticaju s površinom vode. Bio sam pomalo hipnotiziran i glavom su mi svakakve misli prolazile, bio je to jedan od onih momenata kod kojih misliš da razumiješ cijeli svijet. U tom momentu sam začuo njen glas. Trebalo joj je neko vrijeme da me prene iz sanjarenja. Ti od svih ljudi si zadnji kojeg bi očekivala na ovakvom mjestu rekla je.

Bila je to moja kolegica iz srednje škole. Okrenuo sam se prema njoj. Mnoge stvari nisu na prvu kakvima se čine, skrivene su dobro od površnosti svijeta i namijenjene samo onima koji ih žele pronaći. Ja nikad nisam skrivao kakav sam samo se nitko od vas nije potrudio pitati niti želio saznati. Gledala me je zbunjeno na trenutak, a onda je pitala da li želim prošetati s njom. Hodali smo tako dosta dugo i pričali vjerojatno više nego cijelo školovanje. Postajalo je dosta kasno i pozvao sam je sebi. Nisam ja takva cura rekla je. Ne brini, samo da se malo ugriješ i da nastavimo razgovor. Prihvatila je i tako smo raspravljali skoro do samog jutra. Ponudio sam joj da prespava ili da je odvezem doma. Pristala je i odvezao sam je doma. Nadam se da ćemo nastaviti ovo neki drugi dan rekao sam.

Kimnula je glavom. Tih dana smo se intenzivno družili i postali prilično bliski. Jedno večer smo poprilično dugo bili vani i lagani snijeg je postajao mećava. Stigli smo jedva do mog stana. Otvorio sam vrata i zapuhnula nas je toplina. Volim taj prvi osjećaj topline kad se dođe izvana i osjećaj naviranja krvi u od hladnoće lagano obamrle udove. Pojačao sam grijanje i skinuo sve mokro sa sebe ostavši samo u gaćama. Ona je taman dolazila s wc-a i sva se lagano tresla. Hajde skini se i dođi pod deku. Gledao sam je kako se s laganom dozom srama skida. Ubrzo je ostala u gaćicama i grudnjaku. Bila je visoka i vitka i pomalo šeprtljava. Imala je razbarušenu smeđu kosu i pomalo retro naočale. Stajala je tako kao da joj je neugodno. Dođi rekao sam. Legla je kraj mene i zagrnuo sam je dekom.

Skinuo sam joj naočale i stavio na stol. Pomaknuo sam joj pramen kose u stranu i nježno je poljubio. Legao sam kraj nje i pričali smo ležeći zagrljeni. Pričao sam o nečemu bezveze dok me nije prekinula poljupcem. Prihvatio sam i ljubio je dok sam joj rukom prolazio kroz kosu. Počela se spuštati sve niže dok nije došla do mojih gaća. Povukla ih je prema dole i kurac je izletio pun krvi koja je navrla u njega što zbog topline što zbog njenih senzualnih pokreta. Stavila ga je u usta i počela ga malo po malo gutati. Izgledala je smotano ali znala je točno što radi. Njezin jezik je radio čuda. Mislio sam da ću joj napuniti usta ali se zaustavila na vrijeme. Sjela je na mene i počela skidati grudnjak. Otkrila je svoje čvrste sise koje su bile jedva dvojka ali su prkosile gravitaciji a njene bradavice su parale zrak.

Odmah sam ih zgrabio u ruke i počeo se igrati bradavicama. Uzdisala je dok je polako skidala gaćice. Iznad pičkice je stajao uredno podšišan grmić. Zgrabila je moj kurac i nategnula ga je nekoliko puta. Namjestila ga je i lagano sjela na njega. Bila je jako uska ali vlažna. Nasjedala je na njega s posebnim žarom. Konačno sam ušao do kraja. Stenjala je glasom koji me posebno napaljivao. Prignula se i ljubila me i grickala uho. Šapnula mi je da joj gurnem prst u guzu. Spustio sam ruke na njene guzove i stisnuo ih nekoliko puta. Desnom rukom sam došao do njenog šupka i lagano ga dražio. Osjetio sam kako se lagano trza. Gurnuo sam prst u njega naglo. Uzdahnula je. Prstario sam je dok se nabijala na kurac sve jače. Molila je da joj stavim još jedan prst. Stavio sam i drugi unutra i uskoro je počela nekontrolirano svršavati i ja s njom.

Napunio sam je. Sve je curilo iz nje. Jahala je lagano dok nije sve iscurilo. Legla je na mene iscrpljeno i zaspala.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija