Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zimske radosti

Kao i svake zime imam želju otići na svoju vikendicu. Nalazila se malo dalje od mjesta gdje živim , baš u prirodi tako da sam se mogao i skijati , uživati u snijegu.. Ove godine sam obećao svojoj najboljoj drugarici da ću je voditi gore , da ćemo se skijati , uživati.. Tako je i bilo..

Osvanulo je baš divno jutro , onako oblačno, koja pahulja snijega bi proletila, manji minus. Spremio sam stvari i čekao drugaricu. Dogovor je bio da dođe do mene , pa bi onda zajedno nastavili.. Nakon nekog vremena , pozvonila je na vrata. Bio sam siguran da je ona. Baš se utoplila. Cura srednje visine , dobrog dupeta, velika jakna i kapa na glavi.. Uzeo sam stvari koje sam spremio i krenuli smo polako.. U putu smo pričali o raznim temama. Baš je divno počelo.. Kada smo došli gore , sve je bilo tako mirno, tako prazno. Duvao je onako blagi vjetar , ali nije smetalo. Predložio sam naložiti vatru u vikendici pa bi se onda malo skijali.. Tako je i bilo. Naložio sam vatru , onda smo otišli ispod i uživali u snijegu. Skijali smo se , grudvali , valjali po snijegu.. Baš je bila divna cura i baš sam uživao..

Nakon nekog vremena je postalo biti baš hladno pa smo otišli u vikendicu.. Gore je bilo toplo , ali za svaki slučaj , još sam naložio.. Skinuli smo jakne sa sebe. Ispod jakne je imala neku bluzu iz koje su se ocrtale baš divne sise.. Koliko mi se to dopalo. Pričali smo o svemu , ležali smo , pijuckali pomalo.. Mnogo mi se dopadala , pa nisam imao šta čekati.. Ležala je na krevetu , onako baš zgodna , jako sexy.. Ustao sam , prišao joj i rekao.. Vidi , ovaj.. nemam šta da ti krijem , sad kad imam priliku hoću da ti priznam da mi se jako dopadaš , da si jako zgodna i da te želim u svakom smislu.. Pogledala me onako sva iznenađena , pomalo sretna , uhvatila me za ruku i rekla. - To i čekam. Počela me baš ljubiti , a moj kurac bi se odma upalio.. Ljubili smo se dugo , onda sam počeo da je skidam.. Ispod bluze je imala neku majicu , pa sam i to brzo skinuo.. Ugledao sam predivne sise u grudnjaku , to me još više napalilo.. Otkopčao sam grudnjak i počeo lizati njene nabrekle bradavice.. Kako je bilo divno.. Osjetio sam da se baš napalila i da joj treba dobar kurac.. To imam.. Ustao sam , kleknula je ispred mene dok je vatra onako smireno gorila , otkopčala me i uzela moj kurac u ruku.. - Oh , već je spreman.. Počela ga jako lizati , onako do jaja , a ja sam baš uživao.. Pušila je tako dobro , bila je iskusna.. Uhvatio sam je za kosu i jako nabijao. Dopadalo joj se to.. Nakon nekog vremena sam je bacio od krevet , počeo skidati.. Skinuo sam hlače koje je imala na sebi , onda sam ugledao crvene gaćice koje su baš bile sexy.. Skinuo sam i njih , ugledao divnu obrijanu pičkicu koja je bila baš za poželjet.. Zabio se u njeno međunožje i počeo lizati klitoris.. -Ahhh , too.

Bila je mnogo napaljena i uzbuđena.. Držala me za kosu i jako nabijala sebi u pičku.. Lizao sam cijelu pičku , ponekad bi stavio prste.. Ustao sam , namjestio je i stavio kurac na njenu pičku. Trljao sam ga , izluđivao sam je. - Ajde , stavi ga molim te. Jebi me jako.. Stavio sam ga i počeo je jebati.. Baš je bila željna toga pa je vrištala na sav glas.. - Too , jače , molim te , samo jače.. Želim da me izjebeš do kraja. Moj tvrdi kurac je sve jače ulazio u njenu pičkicu.. Ustao sam , legao na pod.. Došla je odozgo , uzela kurac u ruku i namjestila sebi na pičku.. Počela se polako nabijati , a onda je ubrzala.. - Kako mi je divno jebote.. Skakutala je i sve jače i jače stenjala.. Poslije sam je stavio u dogy pozu , uhvatio za kosu i nabijao na kurac.. Često puta sam je šamarao po guzi , to joj se baš dopadalo.. - Stavi mi ga u šupak.. Baš sam se obradovao jer sam imao želju.. Pljuvao sam njen šupak , a onda polako počeo stavljati kurac. Bilo je tijesno , a ona je stenjala.. - Polako samo na početku , boli.. Nakon nekog vremena šupak se raširio , tako da sam mogao jače.. -

Jačee , koliko mi se dopada ovakoo.. Jače, nemoj prestajati. Držao sam je za kosu i sve jače nabijao.. Nakon nekog vremena postavio sam je opet na krevet , ležala je na leđima , ja odozgo. Uzela ga u ruku i stavila sebi u pičku.. Bilo je baš divno. Svršila je par puta , pa mi se dopadala vlažna pička.. Lizao sam je , pušila mi je kurac.. Kada sam bio pri kraju imala je želju da joj prskam facu.. Kleknula je ispred mene , ja sam onako jako drkao , stajala je isplaženog jezika i čekala moju spermu.. Svršio sam baš puno.. Sperma se nalazila posvuda. Od usta do kose , baš je bila sva mokra.. - Koliko sam ovo željela.. Hvala ti. Divno mi je bilo i dobro si me izjebao.. Prstima je kupila spermu sa lica i stavljala sebi u usta.. Nakon toga smo se često sexali. Pričam u drugoj priči..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija