Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zimske radosti

Kao i svake zime imam želju otići na svoju vikendicu. Nalazila se malo dalje od mjesta gdje živim , baš u prirodi tako da sam se mogao i skijati , uživati u snijegu.. Ove godine sam obećao svojoj najboljoj drugarici da ću je voditi gore , da ćemo se skijati , uživati.. Tako je i bilo..

Osvanulo je baš divno jutro , onako oblačno, koja pahulja snijega bi proletila, manji minus. Spremio sam stvari i čekao drugaricu. Dogovor je bio da dođe do mene , pa bi onda zajedno nastavili.. Nakon nekog vremena , pozvonila je na vrata. Bio sam siguran da je ona. Baš se utoplila. Cura srednje visine , dobrog dupeta, velika jakna i kapa na glavi.. Uzeo sam stvari koje sam spremio i krenuli smo polako.. U putu smo pričali o raznim temama. Baš je divno počelo.. Kada smo došli gore , sve je bilo tako mirno, tako prazno. Duvao je onako blagi vjetar , ali nije smetalo. Predložio sam naložiti vatru u vikendici pa bi se onda malo skijali.. Tako je i bilo. Naložio sam vatru , onda smo otišli ispod i uživali u snijegu. Skijali smo se , grudvali , valjali po snijegu.. Baš je bila divna cura i baš sam uživao..

Nakon nekog vremena je postalo biti baš hladno pa smo otišli u vikendicu.. Gore je bilo toplo , ali za svaki slučaj , još sam naložio.. Skinuli smo jakne sa sebe. Ispod jakne je imala neku bluzu iz koje su se ocrtale baš divne sise.. Koliko mi se to dopalo. Pričali smo o svemu , ležali smo , pijuckali pomalo.. Mnogo mi se dopadala , pa nisam imao šta čekati.. Ležala je na krevetu , onako baš zgodna , jako sexy.. Ustao sam , prišao joj i rekao.. Vidi , ovaj.. nemam šta da ti krijem , sad kad imam priliku hoću da ti priznam da mi se jako dopadaš , da si jako zgodna i da te želim u svakom smislu.. Pogledala me onako sva iznenađena , pomalo sretna , uhvatila me za ruku i rekla. - To i čekam. Počela me baš ljubiti , a moj kurac bi se odma upalio.. Ljubili smo se dugo , onda sam počeo da je skidam.. Ispod bluze je imala neku majicu , pa sam i to brzo skinuo.. Ugledao sam predivne sise u grudnjaku , to me još više napalilo.. Otkopčao sam grudnjak i počeo lizati njene nabrekle bradavice.. Kako je bilo divno.. Osjetio sam da se baš napalila i da joj treba dobar kurac.. To imam.. Ustao sam , kleknula je ispred mene dok je vatra onako smireno gorila , otkopčala me i uzela moj kurac u ruku.. - Oh , već je spreman.. Počela ga jako lizati , onako do jaja , a ja sam baš uživao.. Pušila je tako dobro , bila je iskusna.. Uhvatio sam je za kosu i jako nabijao. Dopadalo joj se to.. Nakon nekog vremena sam je bacio od krevet , počeo skidati.. Skinuo sam hlače koje je imala na sebi , onda sam ugledao crvene gaćice koje su baš bile sexy.. Skinuo sam i njih , ugledao divnu obrijanu pičkicu koja je bila baš za poželjet.. Zabio se u njeno međunožje i počeo lizati klitoris.. -Ahhh , too.

Bila je mnogo napaljena i uzbuđena.. Držala me za kosu i jako nabijala sebi u pičku.. Lizao sam cijelu pičku , ponekad bi stavio prste.. Ustao sam , namjestio je i stavio kurac na njenu pičku. Trljao sam ga , izluđivao sam je. - Ajde , stavi ga molim te. Jebi me jako.. Stavio sam ga i počeo je jebati.. Baš je bila željna toga pa je vrištala na sav glas.. - Too , jače , molim te , samo jače.. Želim da me izjebeš do kraja. Moj tvrdi kurac je sve jače ulazio u njenu pičkicu.. Ustao sam , legao na pod.. Došla je odozgo , uzela kurac u ruku i namjestila sebi na pičku.. Počela se polako nabijati , a onda je ubrzala.. - Kako mi je divno jebote.. Skakutala je i sve jače i jače stenjala.. Poslije sam je stavio u dogy pozu , uhvatio za kosu i nabijao na kurac.. Često puta sam je šamarao po guzi , to joj se baš dopadalo.. - Stavi mi ga u šupak.. Baš sam se obradovao jer sam imao želju.. Pljuvao sam njen šupak , a onda polako počeo stavljati kurac. Bilo je tijesno , a ona je stenjala.. - Polako samo na početku , boli.. Nakon nekog vremena šupak se raširio , tako da sam mogao jače.. -

Jačee , koliko mi se dopada ovakoo.. Jače, nemoj prestajati. Držao sam je za kosu i sve jače nabijao.. Nakon nekog vremena postavio sam je opet na krevet , ležala je na leđima , ja odozgo. Uzela ga u ruku i stavila sebi u pičku.. Bilo je baš divno. Svršila je par puta , pa mi se dopadala vlažna pička.. Lizao sam je , pušila mi je kurac.. Kada sam bio pri kraju imala je želju da joj prskam facu.. Kleknula je ispred mene , ja sam onako jako drkao , stajala je isplaženog jezika i čekala moju spermu.. Svršio sam baš puno.. Sperma se nalazila posvuda. Od usta do kose , baš je bila sva mokra.. - Koliko sam ovo željela.. Hvala ti. Divno mi je bilo i dobro si me izjebao.. Prstima je kupila spermu sa lica i stavljala sebi u usta.. Nakon toga smo se često sexali. Pričam u drugoj priči..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija