Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Život bez laži

Prošlo je već neko vrijeme, kako vodimo život bez laži, ali uz puno slobode. Bila sam tada relativno mlada udovica, kad sam upoznala svojeg sadašnjeg muža. Odmah sam se zaljubila, samo se nisam odmah htjela vezati za njega. Što bi ljudi rekli? Bilo nam je lijepo i uživali smo zajedno, iako sam ja, u to vrijeme, uživala istovremeno i s drugim muškarcima.


Moj sadašnj me jednog dana vidio kako se ljubakam s nekim likom, slijedio nas i vidio kako sam ga odvela u svoj stan. Jasno da smo se poseksali. Sutradan me pitao što sam radila i naravno da sam mu slagala. Jedno vrijeme je to tako klapalo, dok me jednom nije upitao koje su moje seksualne želje. Opet sam mu slagala da imam samo njega i da ne trebam nijednog drugog. Tada mi je rekao da me vidio s tim likom i da zna što smo radili i da ne zna kako će dalje samnom, kad mu već na početku lažem.


Nisam znala kako bih se izvukla dok je onbio potpuno miran i nije mi dao priliku za bijeg. Očekivao je da pokažem svoje pravo lice i nastavio je „S koliko muškaraca si se jebala i s koliko njih je bilo od kad se ti i ja poznamo? “ „Samo jedan“ slagala sam, naravno. I dalje je bio sasvim miran i rekao dalje “dobro razmisli što ćeš reć, sve člaži koje si do sada izrekla zaboravit ću i oprostiti, ali nove ne“. A ništa onda, odustala sam od izgovora i počela sam mu iznosti s kim, kada i koliko, uz neka njegova međupitanja.


Kad sam završila pomislila sam u sebi „sad će se ustati i otići“, ali na sreću to se nije dogodilo. Pitao me:“zašto bih trebao ostati s tobom? “ „ Zato što se s onim likom radilo samo o seksu, a u tebe sam se zaljubila“ odgovorila sam. Nakon duljeg razgovora rekao je da ne zna hoće li pokušati ponovo sa mnom. „Ti nisi monogamna i uvijek ćeš se ševit sa strane, je li tako? “ „Neću te više varati, ako ostanš samnom“ kumila sam ga.
Ali sada je došlo ono neočekivano! „Imaš u roku od tjedan dana naći potouno nepoznatog muškarca za seks za jednu noć i kad to napraviš pošalji mi poruku“, ne javljal se dok to ne napraviš. , ako ne dobijem poruku gotovo je, jel ti jasno? “ Ustao je i otišao. otovo je! Ustao je i otišao. Ostala sam sjediti zamišljena gdje da nađem nekoga tako brzo, a da ga još ne znam?


Svakog sljedećeg dana sam izlazila, ali nisam našla nešto prikladno! Odlučila sam da ću se , u najgorem slučaju, poševit bilo s kim, samo da je nepoznat. Kolega s posla me pitao bih li te večeri otišla s njim u restoran u kojemu još nisam bila. Pristala sam , što ću, bila je još jedna prilika za upoznat nepoznatog. Sjedili smo za šankom i odmah sam snimila konobara, lik oko 30-tak godina, istreniran, dobra figura, sladak. Kasnije sam saznala da je on mladi šef, a da mu je stari šef.


Pomalo sam koketirala s njim i osjetila sam kemiju. Gosti su polako jedan za drugim odlazili. Ja sam ostala, čekala. Ostalo nas je troje kad je najavio da zatvara. ali ja sam ostao. Bilo nas je troje u restoranu kad je najavio da će se zatvoriti i eto me, opet ćorak, a samo još 2 dana, . A željela sam ga, bila sam sva mokra dolje, uf. Praznio je pepeljare i prolazeći pored pitao me“jesi za jedno piće samnom? “ Jasno da sam bila za, našto je on rekao :“Izađi sada i obiđi zgradu na desno i vidjet ćeš jedna vrata, tu uđi“


Rečeno, učinjeno. Čim sam odozada ušla kamo je rekao, on je već bio tamo i bez ikakvog upozorenja me poljubio. Zagrlio me, ja sam zagrlila njega i nije brzo prošlo bila sam gola pred njim. Odnekud je donio deku koju je raspostro po podu i odmah smo se bacili na posao. Raskopčala sam mu hlače i izvukla mu malog van (koji je za pravo bio jako velik) i između mojih usana je uskoro bio veli i tvrd.


Okrenuo me na leđa i ugurao ga u mene i jebao me tako dobro da sam jako brzo svršila, koliko sam bila napaljena. “Zar si već svršila“ začudio se. Zacrvenila sam se i počela mu ga pušit i dok nije bio blizu svršavanja- „Stani, želim je još jebati“. Opet me okrenuo, ubacio ga u mene jebao ma kao opsjednut dok se nije isšpricao u mene. Malo smo odmorili uz jedno piće i opet nastavili. Jebao me u svim mogućim pozama i jednostavno je bilo vruće i preuzbudljivo, dugo nisam bila tako izjebana, sokovi su špricali iz mene, orgazazmi su se smjenjivali, jedan za drugim, jedan bolji od drugoga. Neopisiva noć, nisam ni osjetila, a već je bilo 4 ujutro.


Kad smo završavali zadnju „rundu“ njegov stari je ušao unutra, nasmijao se i rekao „nastavite, ne dajte se smetati, doći ću kasnije pospremiti“. Još skoro sat vremena smo ležali na deki, milujući se i ljubeći, uz piće. Obukli smo se i na rastanku je pao jedan duboki poljubac s jezikom, kako se kaže.


Vozila sam se doma i napisala SMS „Dogodilo se kako si želio“. Legla sam u krevet, ali nikako nisam mogla zaspati. Bijala sam se da se moj čovjek više neće javiti. Nazvao me oko 10 i rekao :“ doći ću danas k tebi i sve ćeš mi ispričati, sve želim znati “. Tako je počela jedna veza, s potpunom slobodom smačkog izbora s jedne strane i prednosti koje daje čvrsta veza.


Nakon što sam mu ispričala kako je sve bilo, poljubio me i rekao :“ Sve što od tebe želim je da u našoj vezi više ne bude laži i da o svemu možemo razgovarati“ Tako je i danas. Tko sad misli da sada imam više „seksa za jednu noć“ nego prije, griješi. Manje je, postala sam izbirljivija, ne moram lagati i nisam pod vremenskim stresom. Naravno da se i zajednički seksualno razvijamo, imamo otvorenu vezu, u kojoj se seks svake vrste i na svaki način vrši i dalje će biti tako.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija