Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zlatiborska Avantura

Kažu da se najbolja seksualna iskustva uvek dešavaju nenadano. Iako sam više puta čuo tu rečenicu, uvek mi je delovalo kako se, ipak, priprema, uvertira i planiranje isplate. Baš sam omašio! Ko bi rekao da se u muškom WC-u može desiti nešto tako napaljujuće!

Moj kum je te godine dobio dvadeset dana u hotelu na Zlatiboru. Kako su on i kuma potrošili svega deset zbog dece i obaveza, ustupili su meni i mojoj tadašnjoj devojci preostale dane. Jedini problem je bio što smo se ona i ja posvađali pred put i po dolasku na Zlatibor raskinuli, pa se ona posle dva dana durenja vratila kući, a ja ostao da uživam u čarima Zlatibora.

Zlatibor je odlično mesto za odmor i rekreaciju, ali posle tri dana ponestane ti stvari koje možeš da obiđeš i radiš, posebno kada si sam. Tako da sam odlučio da ostatak odmora provedem sam sa svojim mislima u lagodnostima hotela.
Jedne večeri sam zakasnio na večeru, pa sam zamolio osoblje restorana da mi iznese bilo šta, jer ni u sobi nisam imao ništa za jelo. Nažalost, izneli su pasulj koji moj stomak još od vojske slabo vari. Dok sam stigao do dezerta, žurka u stomaku je već počela. Pomislio sam da nemam vremena da se vratim do sobe, pa sam otišao u WC u prizemlju hotela.

Kada sam ušao, vrata su se za mnom zaključala, a u praznom muškom WC-u pred ogledalom je stajala oskudno odevena mlada žena sa grudima izbačenim tako da sam ih lepo video u ogledalu. Spustila je svoju suknju, vratila grudi u brus i okrenula se. Objasnila mi je kako brava ne radi i može da se zaključa samo sa spoljne strane, a da je ona pokušavala da izvuče žicu iz brusa, kako bi njom otključala vrata, ali su njeni nokti previše dugački za tako pipav posao.

Delovala je pripito, možda čak i pijano, pa sam odlučio da iskoristim situaciju. Zamolio sam je da joj pomognem i pokušam ja da izvučem iz brusa žicu. Već posle par trenutaka je bila svesna da ja ne pokušavam da izvučem žicu, već da šakama lagano masiram njene gole grudi. Tako se napalila pocela je da stenje i trazila moj kurac nabijala se na njega Počeo sam da ih ližem, a za to vreme sam joj svukao suknjicu i gaćice. Pocela je da me skida i lagano spusta na kolena raskopcala je pantalnone i lagano pocela da lice moj vec nabrekli kurac. Drkala ga i lizala moja jaja puna sperme. Pocela je da ubrzava trazila je da joj ga najbijam sve dublje i dublje tako ga je dobro pusila izludjivala me. Jednu ruku sam položio na njena gola leđa a drugom sam je uhvatio za glavu.
Počela je žestoko da se nabija na moju kurčinu.

– Mmmmmmm…. – Kako dobro to radiš rekoh joj.

Počela je još jače da ga nabija u usta dok joj je pljuvačka curila po njenim sisama.

Skoro me je dovela do vrhunca kad je stala.

– Nemam puno vremena. Izjebi me kako valja. Biće vremena za duže jebanje
Svega par trenutaka kasnije, već sam bio u njoj.
Okrenuo sam je, postavio je tako da se laktovima oslanja o lavabo i ušao u nju do jaja. Vrisnula je. Pomislio sam da kako bi trebalo da budem nežniji jer će možda neko doći, otključati nas i „spasti nas ove muke’’.

>Dok sam joj zabijao kitu, samo je ponavljala da ne svršim u nju. Nije znala da ja nisam ni bio blizu svršavanja. Otvorili smo jednu od kabina, ja sam seo na WC šolju i nasadio je na svoju kitu. Onako pijana pridržavala se za kvaku kabine, dok sam joj silovito zabijao. Pribio sam je uza zid kabine, raširio joj guzove i nabio kitu u dupence. Vrisula je:
– Nemoj

Uporno je to ponavljala, mada me nije odgurnula rukama, što sam ja shvatio kao znak odobravanja. Postavio sam je da kleči na WC šolji i silovito je tucao u guzu. Kada sam bio pred svršavanjem, rekla je:

Stani samo malo. Mislim da mi je kod lavaboa ispao mobilni. Vratila se uzela je da ga pusi gutala ga je do kraja trazila je da svrsim sve je progutala.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija