Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Znatiželjna novinarka

Koji put protiv nekih stvari ne možeš, pogotovo kad ne ovisi o tebi. Tako sam se našao usred jedne gospodarske afere, kojih stvarno ima previše. A takve privlače novinare, ili što bi moj frend rekao.. . lešinare.

Firma sa kojom smo godinama uredno poslovali odjednom se našla u političko-gospodarsko-krimi aferi. Nama je to bio šok, mada smo čuli glasine da je vlasnik povezan sa podzemljem i političkim vrhom, ali eto, poznavali smo gospodina ugodne vanjštine, pristojna ponašanja i manira. Ono, ruku u vatru da je sve to laž.
Ali kako je vrijeme išlo, tako se sve polako otpetljavalo, pa se tako odjednom našlo i ime moje firme u novinama. Očekivano, ali svejedno veliki šok. Starci su me ispitivali svašta, a bivša mi čak zabranila da viđam klince jedno vrijeme. Kao, da se ne povlače po novinama. Shvaćao sam ju, i sam sam nastojao izbjeći. Zvali su me u ured i tražili moje izjave, ali sam sve nekako uspijevao riješiti. Dok me nije Doris uhvatila nespremnog.

Jedan dan sam sjedio u svom uobičajenom kafiću nakon posla, ispijao kavicu, kad se za moj stol spustila ona. U prvi tren sam htio grubo reagirati, ali kad sam ugledao njene plave oči, te široki smiješak, kao da se ispričava usput pokazavši oo dupkom punom kafiću. Tek sam tada shvatio da je krcat, pa sam se i ja nasmiješio njoj.

- Doris.. -rekla je pruživši mi ruku, pa sam ju prihvatio i sam rekao.
- Ivan, drago mi je..
- Još jednom isprika za sjedanje za stol bez pitanja.. - na to sam samo odmahnuo rukom.
- Pa gužva je.. . -rekao sam i dodao uz široki osmijeh- uostalom, nemam ništa protiv ovakvih ljepotica za svojim stolom.
- Ahhhh.. laskavac -rekla je uz blago rumenilo obraza.

Nakon toga smo nastavili neobavezno razgovarati. Saznao sam dosta o njoj, ali ne i da je novinarka koja bi trebala dobiti od mene priču. Malo me lecnula kad je rekla da joj se čini da je vidjela moje lice negdje, te da sam joj poznat od nekud. Lagano som protrnuo, ali nije posebno reagirala na moje prezime, pa sam nadodao ovu aferu iz medija, a ona je samo kimnula rezignirano. Inače, Doris je bila jako zgodna, sa ravnom smeđom kosom podšišanom u visini brade, te sa ravnim šipkama iznad očiju. Imala je vitko tijelo povećih sisa, a nije imala veliku stražnjicu. U razgovoru je prošlo skoro više od tri sata, a mi kao da smo bili bez obaveza. U jednom trenu sam pogledao van i shvatio da lijeva kiša, pa sam ju upitao da li joj treba prijevoz, a ona je samo kimnula. Ubrzo smo sjedili u mom terencu, pomalo mokri od kiše, pa sam ju upitao:

- Kamo?
- Kod tebe.. -rekla je malo promuklim glasom pogledavši me onim svojim očima, te sam osjetio trenutnu erekciju u gaćma.

Ubrzo smo bili kod mene i sad smo međusobno skidali jedno drugome mokru odjeću i moj kurac je uskoro stršao slobodno u zrak, a njene napete bradavice su gledale u mene. Privukao sam ju k sebi i strastveno poljubio, hvatajući joj guzu svojim šapama i polako ih spuštao između njenih nogu. Moji prsti su tražili njenu pičkicu, a njena ruka moj kurac je već lagano drkala. Ubrzo sam prstima rovario po njenoj lagano vlažnoj pičkici i trljao po klitorisu. Disala je ubrzano dok smo se ljubili, a ona se polako spustila na svoja koljena i primila mi napeti kurac, te ga počela gutati i pušiti. Zatim se sama počela nabijati ustima na moj kurac, te sam ju primio za glavu i počeo ju jebati u usta. Jebao sam ju tako dok se nije počela gušiti, te sam ju podigao sa poda i odveo u sobu.
Bacio sam ju na krevet i raširio joj noge, te ju počeo lizati po obrijanih pičkici. Stenjala je i trzala nogama, dog sam joj ja uguravao jezik u rupicu pokušavajući zaustaviti bujicu njenih sokova koja je curila iz nje. Ubrzo je svršila po prvi put, a ja sam se smjestio između njenih raširenih nogu i samo zabio svoj prenapeti kurac u nju. Zastenjala je glasno, obujmivši me nogama oko bokova. Oslonio sam se rukama na krevet i počeo ju žestoko jebati. Stenjala je i vrištala, jer je imala jako usku pičkicu za moju mrcinu od kurca. Radio sam kao stroj, samo sam se zabijao do kraja i vadio ga do vrha glavića, da bi ga odmah žestoko sjurio do kraja u nju. Zabijala mi je nokte u nadlaktice i u ramena, ali ih nisam osjećao. Nisam imao pravi sex već nekoliko mjeseci i uz ovu aferu sam bio nabrijan do bola. U zadnji čas sam ga uspio izvući iz njene pičkice, te joj svršio po trbuhu i brežuljku iznad rupice. Ona je istovremeno počela svršavati po drugi put, pa je iz nje špricalo po krevetu. Trebalo nam je da dođemo k sebi malo, kap da smo trčali maraton. Poslije smo kroz razgovor došli do toga da oboje nismo dugo imali seksualne aktivnosti.

Nakon malo odmora se bacila ponovno na moj kurac i ubrzo ga digla, te se nasadila na njega i odmah započela sa navijanjem. Ja sam se uhvatio njenih sisa i bradavica, te sam ih svojski mijesio i vrtio između prstiju. Stenjala je kao luda i povremeno bi vrisnula, ali se nije micala sa mene. Dok je meni došlo do svršavanja ona je već doživila dva orgazma, a čim sam rekao da mi dolazi makla se sa mene i počela mi pušiti, pa sam uskoro svršavao u njena usta. Progutala je sve do posljednje kapi koja je izašla iz mog kurca.

Nakon toga je rekla da mora ići, pa se spremila i otišla, ali smo se dogovorili za sutra. Nastavili se to tako tjedan dana, a ja sam se potpuno opustio sa njom, dok nakon desetak dana nije izašao eksluzivni intervju u jednim novinama. Donio mi ih je frend, a kada sam vidio njeno ime ispod teksta poludio sam. Shvatio sam da je novinarka i da me prevarila, pa sam sad bio na sto muka. A onda sam se sjetio da bi možda koja od kamera koje sam imao u sobi, još od kako smo se žena i ja snimali, mogla biti uključena i da je snimila nešto, te sam žurno otišao kući. Na moju sreću, našao sam nekih pet minuta mog seksa sa Doris, baš onaj dio dok je imala orgazam, pa sam joj poslao to na mail uz zahtjev za isprikom po pitanju teksta.
Još mi nije odgovorila, ali sigurno ne želi to na internetu. Dotle smišljam osvetu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija