Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Znatiželjna šogorica

Nakon četri godine braka imali smo dvoje predivne djece, vlastitu kuću i oboje smo imali posao. Doduše ja sam imao vlastitu građevinsku firmu i 15 zaposlnih.
Supruga i ja smo odrasli zajedno i jednostavno smo znali da ćemo se jednog dana vjenčati. Ono, ljubav od osnovne škole, preko fakulteta do braka. Inače, moja žena je bila komad i to kakav. Duga plava kosa, vitko tijelo sportašice. Bavila se odbojkom tijekom srednje škole i fakuteta. Grudi trojka, obla guza i duge noge. Kažem vam, savršena. Imala je 5 godina mlađu sestru koja je bila kraj nje kao ružno pače. Malo niža od nje, kosa boje meda, pjegava lica i ne baš nekog tijela. Zadnji put sam ju vidio na našoj svadbi dok je još bila u srednjoj školi. Iskreno, nisam baš ni mislio na nju.

Jedan dan mi je žena rekla da je razgovarala sa mamom i mojom predragom punicom, te je sa njom dogovorila da će Sonja, njena mlađa sestra, biti kod nas dok bude na fakultetu. Malo me zateklo to, ali nisam komentirao, već sam samo upitao:

- Šta je već napunila osamnaest? ! ?
- Daj ne zezaj.. -rekla je Renata i lupila me po stražnjici- Znaš da već ima dvadeset.. preskočila je prve upise jer se tražila..
- Pretpostavljam onda da se sad našla? -dodao sam sarkastično, a Renata me pogledala, pa se kao naljutila na mene, ali smo nakon pola sata završili u spavćoj u vatrenom seksu dok nas plač naših anđelčića nije prekinuo.

Inače, Sonja je bila svojevrsna crna ovca u familiji. Buntovnik najčešće bez razloga, ali je znala iznenanditi. I tako sam ja tog ranog jesenskog jutra došao na autobusni kolodvor pred Sonju. Ono što me dočekalo nisam sigurno očekivao. Predivna mlada djevojka duge valovite kose, istog pjegavog lica, za to su zaključili da ima na baku sa tatine strane, te lijepog tijela, iako je i dalje imala manje grudi od sestre. U biti ona je mene prepoznala.

- Ćao Karlo! ! -veseli smješak na njenom licu i moje iznenađeno.
- Sonja? Uopće te ne bi prepoznao.. -zagrlili smo se i uzeo sam njene stvari, te smo otišli do auta.

Do kuće sam dobio hrpu informacija, a pola ih nisam zapamtio, a drugu polovicu ću sigurno zaboraviti. Pokazali smo joj smještaj, a ona se odmah počela zabavljati sa klincima kao prava ujna. Sad smo i žena i ja mogli odahnuti jer smo imali kome klince ostaviti i otići koji puta van.
Sve je bilo odlićno narednih nekoliko mjeseci dok jedan dan nisam ostao kod kuće. Renata je odvela klince u vrtić, a ja sam ostao kod kuće u bolovima. Pretpostavljao sam da sam se istegao prekjučer na gradilištu, a sad se nisam mogao pomaknuti. Pokušavao sam si naći mjesto na trosjedu u dnevnom, jer nisam namjeravao ležati u krevetu. Ispred mene su bile kreme za masažu i protiv bolova, te laptop, pošto sam još nešto morao odraditi preko internet bankarstva i mailova. Nakon posla sam se odlučio malo opustiti, pa sam si pustio porniće. Onako, da naučim neke stvari, a onda i obogatim malo seksualne avanture sa Renatom. Ostavio sam zvuk i nakon par minuta si našao poziciju na trosjedu, pa sam potpuno opušten izvukao kurac iz gaća i trenirke i lagano si ga drkao. Upravo je bila neka scena gdje je jedna bujna plavuša bila nagužena od strane nekog tipa sa vanserijskom kurčinom i stenjala je kao luda, kad sam osjetio da nisam sam u sobi. Okrenuo sam se i ugledao Sonju. A ona je gledala moj kurac koji je stršao u zrak između mojih prstiju. Zbunjeno sam ju gledao, a ona se nasmješila i tiho rekla:

- Nadam se da se lijepo zabavljaš?
- Od kuda ti? Šta nisi na faksu? -govorio sam i navlačio dekicu na svoj kurac, a ona je na moje iznenađenje obišla trosjed i zavalila se kraj mene.
- Šta gledaš? -upitala je i okrenula laptop prema sebi i zatim sa smješkom rekla- Izgleda da ti se sviđaju velike sise ili u ovom slučaju -tu je pokazala na ekran laptopa- samo silikoni.
- Kako.. šta.. -zamuckivao sam, a ona je odmakla dekicu sa mog kurca koji se sad malo opustio.
- Ovaj ima vanserijskog, ali tvoj definitivno za odbaciti.. -rekla je i primila ga prstima, pa sam osjetio trnce i htio sam ju odvratiti od toga, ali kad sam se pomakao kao da mi je netko zabio nož u leđa tako me zabolilo.
- Šta je bilo? -upitala je zabrinuto, a ja sam joj odgovorio da me je uklještilo, pa sam zato ostao doma.

Rekla je da legnem na trbuh, pa minje skinula majicu i povukla gaće na niže i to usprkos mojem protivljenju. Ubrzo me je počela masirati i osjetio sam popuštanje bolova u leđima. Imala je vješte prste, a onda novi šok. Kliznula je nauljenim prstima između mojih guzova i do jaja, pa ih pomilovala, a onda duž kurca sve do glavića prošla vrhovima prstiju. Nisam mogao ništa napraviti, jer da sam skupio noge stisnuo bi si jaja. Ovako sam samo se prepustio njenim prstima koji su lagano išli po kurcu koji se ponovo budio. Zatim me ponovo polako okrenula na leđa i sad je moj kurac stršao u zrak, a ona ga je primila i počela lagano drkati. Više me nije bilo briga za ništa, prepustio sam se Sonjinim prstima i uživao. Drkala ga je lagano klizeći prstima po njemu i milujući glavić nauljenim prstima. A onda se sagnula i počela ga pušiti. Uspjela ga je ugurati cijelog u usta, što Renati nikad nije uspjelo. Dok ga je pušila skinula si je hlače i gaćice, a onda se odmakla i skinula majicu i grudnjak.

- Ovo želim odavno.. -rekla je i opkoračila me, te sjela na moj kurac.

Nisam ju stigao pitati šta to želi odavno jer se počela odmah nabijati na moj kurac. Držala se jednom rukom za naslon trosjeda i odizala i spuštala po mom kurcu. Bila je jako uska i mislim da se do sada nije baš puno seksala, ali kako je do sada pokazala ipak je imala iskustva. Nabijala se skroz do jaja, a stenjala je glasno svaki put kad bi se nabila do kraja na njega. Nije nam trebalo dugo da dođemo do orgazma i uskoro smo oboje počeli svršavati. Napunio sam joj picu sokovima, a iz njene se cijedilo kao iz slavine. Oboje smo bili zadihani, ali ona je imala blaženi izraz na licu.

Ustala je sa mene i rekla da mora na faks, ali da bi se mogli opet malo poigrati kad mi dođe volja. Ja sam ostao ležati na trosjedu misleći da je ovo bilo samo fantaziranje, ali ljepljivi kurac je davao odgovor.

Ostao sam još dva dana doma i oba dva me Sonja izmasirala, a ja nju izjebao. Nakon toga smo se znali pojebati svako toliko, ali o tome drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija