Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zubarica

Još kada sam bio mali odlazio sam zubaru, nesjećam se da sam u osnovnoj i srednjoj školi ijednom otišao .
Neki su se žalile na bolove, popravke itd ali meni je to bila nepoznianica više. Meni su moji zubi uvijek dobro služili i nikada me nije bolilo , jedino kada sam bio mali.
Na jedan put zub mi se počeo kvariti , bolilo me danima i morao sam da odem kod zubara.
Kada sam došao kod zubara, na samom ulazu dočekala me ljubazna asistetkinja.
Izvolite gospodine, otvorila je vrata jedne prostorije , gdje se nalazila , zubarska stolica.
Sjeo sam na tu stolicu, a ispred mene je teta zubarka navlačila rukavice na ruku.
Namjestila je svijetlo, stolicu da bude ugodno, čim sam otvorio usta , našla je sto i jednu manu.
Mada znama da nije takav horor ustima, nego kako bi oni što više zaradila.


Za početak očistila mi je kamenac na zubima. A onda je počela popravljati zub pokvareni.
Teta je imala zaista velike sise u uniformi, oko 170 cm visine, malčice debeljuškasta , lice joj baš i nisam mogao vidjeti zbog maske. Bušila je jako dugo zub, par puta je zvala doktora kolegu da vidi je li dobro očiščeno. Dok je on imao nekog drugog pacijenta preko puta nas. Bilo je ljetno doba , iako je klima bila na hlađenu ja sam se znojio , što od vrućine , što zbog njezinih sisa.
U jednom trenutku okrenuo sam glavu , prema njezinim sisama , dok mi je ona nešto stavljala na zub i zašarafila . Još sam se više pribio njezinim sisama, zapravo skroz do njezinih sisa, moja su usta bila.
Promrljala je "ma šta ti" uhvatila me rukama za glavu , i pribijala uz njezine sise.
Meni je pljuvačka ispadala iz usta , ali i dalje sam bio na njezinim sisama.


U međuvremenu dolazi doktor , pogleda kakva je situacija, a pojavljiva se još jedna glava ispre mojih očija a to je ljubazna asistetkinja, nešto su prčali po mojim ustima.
Nakon toga doktor i asistetkjinja odlaze, a doktorica nastavlja.
Opet počinje da buši zub , iz mojih usta dok je prskala voda, prskala je ravno po njezim sisama.
Ja sam opet na sise se oslonio, i počeo ljubiti po sisama, na trenutak je ostavila sve .
Otkopčala dva tri dugma od uniforme , svukla majicu prema dole , a ja sam cuclao njezine bradavice.
Bilo je jako vruče. Držala me za glavu dok mi je vjerovatno plombu stavljala na zub.
Moj kurac je bio jako ukrućen , izvadio sam ga i drkao ispred nje. Došla je ispod mene , pocucla moj kurac i dva tri puta prodrkala. Zatim opet došla do moje glave i nastavljala dalje s radom.


Hoćeš i ovo dole završiti upitao sam ju, hoću pomalo ćemo završavati i gore i dole.
Diraj me po Sisama zabavljaj se dok ti ovo radim, njezine sise velike su visile. Ja sam mečio i pokušavao uhvatiti jednu sisu njezinu u svoju malu šaku . Asistetkinja je banula na vrata, završila je smjena dok če druga malo kasniti, koji minut, kako kaže ona. Mi smo se nekako izvukli ona je pokrila svoje sise nekako a ja svoju kitu spremio u gaće. Čim je zatvorila vrata, zubarka je došla do mene skinula sa mene šorc i boksreice a kita je bila kao raketa. Nemamo baš puno vremena, uhvatila je moj kurac i počela da puši , čvrsto je držala za jaja dok je to radila. Spustiču malo stolicu, na brzinu je skinula hlače i njezine gaćice , popela se stolicu i stavila svoju pičku na moje lice.

Govrila je samo liži nemamo vremena puno liži. Pica joj je bila mokra , imao sam osjećaj kao da sam uljepljen po ustima bio od njezine pice. Pica joj je bila velika i glatka. Ni jednu dlaćicu na jeziku nisam osjetio. Tako Tako govorila je , jezikom sam lizao klitoris i ciljao ,
Svršavala je ah ah ah , držala je za glavu mene sve dok nije svršila. Potom se samo spustila dolje i sjela na moju kitu, UHh dobra ti pica rekao sam.
Sada je vrijeme da ti svršiš rekla je. Počela je skakati na stolici , stavila je ruke na moja prsa.
Ja sam gledao kako ispred sebe kako moj kurac iz njezine pice ulazi i izlazi, par puta je promješala velikom guzom. Stolica se tresla , ja sam mislio da čemo ju slomiti. Svršio sam prije srećom, u njezinu picu . Digla se sa mene, Došla do mene , rekla da otvorim usta, kaže sve je uredu.

Hoćeš li slijedeči put doči na pregled ili možda zbog nje. Dok je stajala do mene onako gola , rastvori sam njezinu picu, a iz nje se cijedila sperma.
Onda sam rekao slijedeči put dolazim zbog nje. Obukli smo se , a asistetkinja je ulazila taman na glavna vrata

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija