Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zvjezdana i Ivana

O Zvjezdani sam već pisao. Jedna od djeveruša moje žene, sa kojom sam se počeo seksati prošlog ljeta kad je moja žena bila na moru sa klincima. Uglavnom i dalje smo se znali naći kod nje i dobro se izjebati. I na krstitkama mog klinca gdje je ona bila krsna kuma, uhvatili smo priliku i pojebali se u toaletu restorana.

Jedan dan sam isto tako otišao u teretanu i nakon pola sata došla je Zvjezdana. Vježbali smo tako zajedno neko vrijeme, zezali se i poslije otišli na piće u kafić u sklopu teretane. Nakon što smo naručili piće ona je bila tiho i vidjelo se da ju nešto muči. Pitao sam ju u čemu je problem.

- Znaš...nešto bi te pitala...
- Reci. O čemu se radi?
- Maaa...ne znam -zamuckivala je- Kako da te to pitam?
- Od kuda sad sramežljivost? -upitao sam sa smješkom.
- Hmmm...da li bi htio seks u troje?? -upitala je i ozbiljno me pogledala.

Skoro sam se zagrcnuo sa sokom koji sam taj tren popio.

- Kako to misliš? Sa tobom i sa kim još...Majom možda -gledao sam ju zbunjeno i pomalo u panici.
- Ma neee...ne sa Majom...pa ubila bi nas da sazna -sad se počela smijati- Imam jednu prijateljicu, a i ti ju znaš.
- Koju? -sad sam bio na rubu panike.
- Pa znaš Ivanu? Jednu od djeveruša sa vašeg vjenčanja.

Da znao sam Ivanu...jedinu plavušu od njihovog društva i najnižu od njih pet. Nisam ju baš dobro zapamtio. Mislim, plesali smo samo jedan ples i to je to. Ali se sjećam, pošto je bila niža od mene, njena desna ruka bila na mojoj stražnjici večinu plesa. Nisam imao ništa protiv, ali ipak mi je tada bilo malo neugodno.

- Da znam ju...kako se ona uklapa u tu priču?
- Paaa...ja se sa njom družim i povremeno se družimo i intimnjije, ako znaš šta hoću reč?
- Da, znam...ali kako se ja tu uklapam?
- Pa, ja sam joj natuknula da se ti i ja ševimo povremeno, a njoj se isto sviđaš ti i voljela bi se poseksati sa tobom, ali uz moje prisustvo, dakle u troje...
- Hmmm... -kratko sam razmišljao- Kad si ti to planirala?
- Paaa...možemo odmah ako se slažeš?
- OK.. Maje ionako nema do sutra, a klinci su kod bake...hajde onda.

Otišli smo u njen stan, a tamo je bila već i Ivana. Nisam ju odmah prepoznao. Imala je dužu kosu i bila je vitkija nego na mojem vjenčanju. Pozdravili smo se i Zvjezdana joj je rekla da sam se složio na što se Ivana široko nasmješila i pogledala me pogledom punim pohote. Pitao sam se koliko dugo nije dobila pravi kurac...

Zvjezdana nas je poslužila vinom, te smo čavrljali neko vrijeme neobavezno mada se je osjećala seksualna napetost u zraku. Odjednom se Zvjezdana, nakon što je odložila čašu, bacila na mene i počela mi milovati kurac preko trenirke, dok me je ljubila pohotno. Počeo sam i ja njoj milovati grudi i guzu, a onda se i Ivana ubacila, je odmakla Zvjezdaninu ruku sa mog kurca i odvezala mi trenirku, te izvukla moj već napeti kurac na svjetlo dana. Odmah se je bacila na njega i progutala ga cijelog. Mislio sam da će se zagrcnut, ali nisam stigao razmišljati o tome jer je Zvjezdana već skinula svoju trenirku i gaćice, te me opkoračila i stoječki prinjela svoju mirisnu picu mom jeziku i usnama. Počeo sam ju lizati i cuclati klit dok je Ivana usisavala moj kurac kao profi usisavač za dubinsko čišćenje i ako ovako nastavi neću dugo moći izdržati.
Kao da mi je čitala misli, pogledala me, osmjehnula se i progutala mi ga cijelog i usput počela mijesiti moja jaja. Eksplodirao sam joj duboko u grlo, a ona je mirno sve pokupila i opkoračila me, te se nasadila na moj kurac. Počela se ljuljati naprijed nazad i nabijati na moj kurac, a svoje usne je prilijepila za Zvjezdaninu stražnjicu i povremeno su nas se usne i jezici susretali na Zvekinoj pici i guzi. A kad je stavila prst u njenu guzu u Zvjezdani kao da je eksplodiralo. Zalila mi je lice svojim sokovima, a Ivana je počela lizati ono što se cijedilo po mojim prsima. Nakon što se nabijala na moj kurac još minutu svršila je uz grčenje, te ju je Zvjezdana odmakla i ona se nasadila na moj kurac, te nastavila gdje je Ivana stala.

Ivana mi je prišla i uvalila mi u usta jednu od svoje dvije povelike sise, te sam joj počeo sisati bradavicu, a onda i grickati. Ona je zadovoljno mrmljala, a Zvjezdana je ponovo svršavala, ali sada na mom kurcu. Onda se i ona ustala, te mi pomogla da ustanem. Onda su se ona i Ivana stala jedna do druge i izbočili svoje stražnice i crvene i mokre pice prema meni.

- Jebi nas naizmjence... -rekla je Zvjezdana.

Prišao sam im i prvo ga zabio Ivani. Jebao sam ju skoro minutu, pa sam ga izvukao i zabio ga Zvjezdani, a Ivani sam ugurao prst u njen šupak u koji je ušao bez otpora, a ona je odmah počela vrtiti sa guzom i nabijati se na moj prst. Nakon što sam ih tako naizmjence jebao skoro petnaestak minuta uguravajući im prste i kurac, što u guzu, što u picu, svršio sam u Zvjezdaninoj pici, na što je ona samo ciknula od zadovoljstva.

Nakon toga su me polegle na trosjed, a Zvjezdana se okrenula prema Ivani i svoju picu namjestila na moja usta. Za to vrijeme je Ivana drkala po mom kurcu dok se nije ponovo ukrutio, te se nasjela sa guzom na njega i bez problema ga ugurala cijelog u svoju guzu. Dok je vrtila bokovima na mom kurcu, Zvjezdana joj je mijesila i ljubila grudi, a ja sam lizao Zvjezdaninu picu iz koje su curili moji i njeni pomješani sokovi. Dok sam lizao Zvjezdaninu picu ugurao sam joj dva prsta u guzu te sam joj sad obrađivao obje rupice što je nju dovodilo do ekstaze i opet je procurilo iz njene pice po mom licu. Ja sam se trudio pokupiti sve, ali me onda presjekla bol u mom kurcu. Ivana je počela svršavati i pritom stisla moj kurac svojim sfinkterom. Dok je zalijevala moj trbuh i jaja svojim sokovima, nije se micala na mom kurcu. Nakon nekog vremena se opustila, te se podigla sa mog kurca. Ja sam odahnuo, ali ne zadugo. Naime, obje su se bacile na moj kurac i željele ga strpati u svoja usta. Nakon toga sam uvidio da je Zvjezdani moj kurac u ustima, a moja jaja u Ivaninim ustima. Osjećaj je bio neopisiv i uskoro sam počeo ponovo svršavati, a Zvjezdana se odmakla tako da je sperma završila na njihovim licima. Nakon što sam se ispraznio one su se počele ljubiti i lizati jedna drugoj moju spermu sa njihovih lica.

Bio je to prizor za pamćenje. Nakon toga su se malo opustile, a Ivana se popela na mene i moj poluspušteni kurac ugurala u svoju picu i ispružila se po meni.

- Volim ovaj tvoj kurac, čak i kad nije tvrd -rekla je mazno.

Zvjezdana nas je zagrlila zajedno i poljubila prvo mene pa nju.

- Znaš -rekla je tiho pogledavši me- drugi put ćeš morati svršavati više u Ivanu, a manje u mene.
- Zašto?
- Paaa...volim osjetiti toplu spermu u sebi -rekla je mazno Ivana- A i voljela bi ostati u drugom stanju, ali ne sa bilo kim...a ti si savršen...

Gledao sam ih zbunjeno i mislim da mi je na glavi bio upitnik velik kao kuća. Zvjezdana se počela smijati.

- Ludice...mi želimo ostati kao par zajedno, ali bi voljele i djecu imati, a ti si nam savršen.
- Da, ali šta će Maja reći na to?!?
- Reći ćemo da ćeš dati svoju spermu za umjetnu oplodnju i to je to. To prepusti nama, može? -rekla je Zvjezdana i gledala u mene.
- Ahhhh... -samo sam uzdahnuo.
- Tvoje je da uživaš u našim tjelima i to je to -rekla je Ivana i počela se meškoljiti na mom kurcu koji je već pomalo narasao u njenoj pici pošto ga je cijelo vrijeme razgovora stiskala svojom picom.

I šta sam mogao...prepustio sam se...

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija