Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Božićna priča u troje

Tvrde guzice od poluatletskog tijela, duge nevjerojatne noge, stas i hod kao manekenka koja se bavila odbojkom. Kosa sitno kovrčava crvenokosa, sa pjegicama, seksi tetovažice na intimnim mjestima. Jaooooooo, još uz to perverzan i nevjeran um.

To mi je cura, imamo otvorenu vezu, strasti sa obe strane jake i nepredvidljivi smo.

Volimo neobičan seks na neobičnim mjestima.

Svako malo navrati neka prijateljica od cure te se malo vježbaju žvaleći na nadolazeći manage a trois ili te seks u troje.

Svaki put nam je drugacije kada smo u trojki, ovisno kakva je treća prijateljica koja naiđe taj dan.

Ovo je bilo vrijeme Božića i te hladne ali suhe zime, znaći da se nosi polukrzna sa prozirnim tamnim halterima te seksi čizmice a odispod krzna tako reći golo tijelo.

Kada dođemo doma je zbilja seksi atmosefera i cilj nam se ugrijati uz seksi maraton.

Kako je ledeno nema smisla se smrzavati po neobičnim mjestima pa evo navrati prijateljica od cure i odemo u praoni stambene zgrade i to je bilo baš svima primamljivo.

Evo zatvorili vrata i svako stavi svoju robu prati, njena prijateljca mi skida traperice i otkopčava mi pojas dok se ja žvalim sa curom i podignem je na mašinu i još i grickam joj ispirsane bradavice i stišćem da je zaboli što ona voli itekako. Dok to radim mi puši njena prijatljica i nekako se namještam da svi radimo svoje.

I sada sjedimo svi na tri povezane mašine i cure se dirkaju dok ja jebem svoju curu u guzicu a moja sa prstima stavlja jedan po jedan prst u njenu guzicu.

Ja peglam nju i ona svoju prijateljicu koja je jednako divlja i bez granica.

Odjednom počinje se jedna perilica cirkulirati i sve jaće i jaće a stari je stroj tako da prijateljica koaj je na stroju dobije još jaći doživljaj jer ima već skoro cijelu šaku od moje cure unutra, kako je vlažna pička, ona navlaži prste u guzicu tako da šaka od moje cure je sada ušla skroz unutra.

Ja gledam i jebem još uvijek svoju u guzu i stavljam prst, dva unutra dok mi kurac ulazi i izlazi. Joj svi sada guštamo 100 posto, ne stenje se toliko naglas koliko je zvuk "mmmm kako dobro mmm! ".

Sada u toj maloj praonici je sada još toplije u zraku i mi kompletno znojni dok je vanka -5.

I taman mi se počinje svršavati i izvadim kurac i brzo se okrenu i jedna i druga i počinju lizati. Kako nismo bar 3 dana se jebavali zbog mog poslovnog puta bilo je sperme dovolno da pokrije oba lica i po kosi.

Sada smo malo predahnuli i htjeo sam njenu prijateljicu malo iskoristiti jer ova je imala malo veću guzicu i jednako tvrdu ali samo drugacije oblikovanu.

Tako da sam je digao i jebem je u pičku stoječki sa rukama na njenima nevjerojatnim guzicama.

Cura mi se sprema pridružiti i i dođe meni odispod i liže mi jaja dok ja njenu frendicu sada jebem naslonjenu na drugu mašinu. Sada je htjela u guzciu pa smo to nastavili u psećjem položaju na podu dok je sada moja cura bila ispred njene frendice i frendica joj sada liže pićku se prednje strane i i trlja joj brzo klitoris dok su skoro svi prsti u njenu pičku. Evo već sada i cijela šaka.

Ovaj put svršim u usta moje cure i već smo sada jako jako znojni i vrijeme je da skupimo robu koju smo dali oprati.

I evo sada se oblačimo, kako smo uključili robu na sat vremena, roba je skoro već bila gotova. Uzimamo robu i naleti susjed koji mi je i prijatelj i vidi i osjeti situaciju u kojoj smo bili do prije par minuta.

pita me "nisi valda! ? " ja odgovorim "o da, jesam itekako" sa osmijehom a on na to "aaah blago ti se" sa osmijehom. A taj susjed je bio baš zvijerka dok se nije oženio, bio je još gore od nas.

Eto jedna mala zgodica jednog adventa prije par godina je ostala upečatljiva.

Sretan Božić!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija