Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ana sa kamere - 4.dio

Ocjena: 1

sat vremena nakon brutalnog izjebavanja aninog šupka i odličnog svršavanja martina je opet bila spremna za akciju, malo se mazila sa mnom i ostavila staru kurvetinu da dođe sebi ali vidjelo se u njenim očima da je ona daleko od gotovog sa njom. Rekla mi je kako želi da je opet jebem dok ana gleda jer je to staru izgleda najviše smetalo nije mogla podnijeti to što sam nakon 3 dana ja plahi djevac koji sam bio uplašen uči u stan tjerao njenu mlađu bivšu djevojku martinu na luđačke orgazme kakve prije nikad nije doživjela.

a ona je sve to morala gledati i trpjeti da se njezina mezimica namjerno kara njoj ispred face samo da joj napakosti.

Martina mi je prvo odlično popušila a zatim me polegla na pod opkoračila me i lagano namjestila svoju pičku na moj kurac a zatim se u jednom brzom pokretu sjurila na njega.

Zatim je kružila na njemu dok sam joj ja mijesio i ljubio sise i grickao bradavice, nakon nekog vremena počela je ubrzavati tempo i sve brže se nabijati na moj kurac, nabijala se toliko divljački da sam mislio da će mi zdrobiti jaja, tada je počela vrištati i svršavati po meni i mom kurcu pička joj se toliko stegla da ni ja jednostavno više nisam mogao samo sam se predao i počeo joj puniti pičkicu što je nju totalno raspametilo te je počela i squirtati te se podigla. A zatim je i počela špricati po ani kako bi vidjela kako ona dobro svršava i kako joj je dobar sex sa mnom na što je stara poludila i počela ju vrijeđat,

E to joj je bila velika greška jer je s time razljutila moju mezimicu martinu koja joj je rekla kako je sad dosta i da je do sada bila blaga prema njoj ali da neće dopustiti da ju vrijeđa jer nije ona kriva što sa mnom više uživa nego sa njom te da ćemo je sad razbiti tako da više nikad neće pasti na pamet da je samo krivo pogleda a kamo li tek da je naziva pogrdnim imenima. Stavila je najveći strapon koji je pronašla i za kojeg je u usporedbi moj kurac od 22 cm bio malen i rekla stara sad je vrijeme da te ja karam, ana se počela ritati i otimati no martina je i to brzo riješila raširila joj je noge i jednu zavezala za ormar a drugu za masivni starinski kauč dok joj je ruke zavezala oko neke metalne cijevi koja je visila na stropu. Ana je sad bila bespomoćna i nije se mogla pomaknuti ni milimetar martina joj se sjurila u šupak tako da je i mene zabolilo, a zatim me je pozvala i rekla da uzmem vibrator i da ga zajedno sa svojim kurcem gurnem ani u pičku iako je sve to bilo nespretno punili smo anine rupice jako.

Ona se ubrzo svršila jer ju je to raspametilo, ubrzo za njom sam i ja svršio jer mi je odgovarao osjećaj vibratora koji vibrira pored moga kurca, što je anu opet raspametilo i svršavala je a mene su ti prizori toliko napaljivali da mi kurac nije ni padao nakon svršavanja dok više nisam mogao jer me i penis počeo boliti.

Tad sam odvezao anu koju je martina i dalje krvnički karala u šupak a ona se samo odjednom srušila na koljena od iznemoglosti i molila nas da stanemo barem na 5 minuta kako bi došla k sebi jer više nije ni znala koliko puta je svršila.

Martina se veselo nasmiješila i rekla kako ona ionako mora do grada po jedno iznenađenje i da je neće biti barem sat vremena ali da ja ostajem u stanu te da mogu s anom raditi što god želim te je otišla, a ja, odlučio sam da još nije dosta jer je to ipak moj posljednji dan u zgu i htio sam samo karati iako sam već bio iznemogao no za to sam nekako nalazio snage.

Ana je bila nesposobna i da se pomakne ali to me nije sprječavalo noge onako širom zavezane pozivale su na karanje zazivale da među njih u šupak ili u pičku gurnem svoj kurac i ostavit anu tako bio bi grijeh poslužio sam se maštom i martininim prijašnjim iskustvom te sam uzeo vibrator i odlučio kako ću ugurati i vibrator i svoj kurac ani u šupak što je anu totalno raspametilo te je nakon 2 minute vrištala i uvijala se od orgazama koje je doživljavala. Nakon 10 minuta svršila je jedno 5 puta i 3 puta squirtala a onda sam i ja konačno počeo puniti njen šupak te je odlučio ostaviti s šupkom punim sperme da čeka kakvo nam je iznenađenje martinica spremila, ali više o tome u idućem nastavku priče.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija