Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Analni advent

Ocjena: 1.4

Koliko muka sam morao proći da nagovorim curu na analni seks, cura koja je droljastog karaktera, jako zgodna manekenskog tijela koja je prošla dosta kilometara, da se razumijemo.

Prije nego što smo se upoznali i za vrijeme našeg hodanja, nikako da je nagovorim na analni sex, njeno savršeno manekensko tijelo je prošlo tko zna koliko grupnjaka, duplog i troduplog vaginalnog seksa, pička joj je uvijek dobro izgledala i nije se objesila ma koliko vibratora i kurčića stavili u nju.

Analni seks? nema šanse! kaze ona, pa jebote ovo je nevjerojatno i bizarno. Takva cura je lizala spermu sa poda mnogih noćnog lokala i nema kome nije pomogla dozvijeti vrhunac u wc-u, muškima i ženskama i ovo je njoj bilo prečudno? Svašta!

Malo po malo nakon ljeta počinjemo prakticirati, iznenadi me dok sam gledao film navečer, dosadan film bez radnje.. . priđe mi i šapne u uhu.. "ajde ga nabij u guzicu! ", ja polupospan se probudio za sekundu i odmah mi se dignuo i počeo ga ja utjerati u nju, kako me iznenadila nisam imao ulja da joj navlazim rupu pa sam uzeo majonezu što je ostalo na stolu od večere.

Nabijem ga i ahhhh napokon, malo uži prolaz za razliku od njene razjebane pičke u kojoj smo prakticirali ja, frend i još vibrator, znači 3 komada, to smo redovito radili i bili smo team.

Sada kao da jebem neku po prvi put. Inaće ne stenje jako ali bolilo je i bogami je stenjala.

Drugi dan mi se javlja sa posla i kaze da jedva hoda, mislim se super! znači da je bilo dobro, pitam je hočemo li ponovo? "nego što! Nastavljamo di smo stali" reče sa osmijehom.

Pošto živimo skupa, ne moramo se dogovarati gdje ćemo se vidjeti već kada. Prednost življenja skupa iako ima i mana ali nećemo o tome, tu sam da napišem zanimljivu anegdotu.

Prvi dan adventa u gradu, svi trgovu su pretvoreni u bavarsku sa štandovima kobasica i piva itd.

Dođemo skupa do grada, malo smoveć popili viskija doma i već smo nekako zagrijani, ona se obukla u bijele halterice, crvenu kratku lepršavu haljinicu na njene duge manekenske noge. I odemo do štanda, ogladnili i da bi ona kobasice, nisam ni sumnjao, i ja bi, narucili smo dvije velike debele kobasice skupa i pojeli sa kuhanim vinom.

prošetamo dalje i kaže ona da odemo u park, i rasturimo se tamo, nabijem ga u guz do kraja sa pogledom na adventske štandove u daljini. To smo odradili tako ležerno i veselo sa osmijehom da smo se vratili na štand ponovo po još kobasica.

uzmemo svako svoj ponovo, vruč.. . i znao sam da ona nešto ima na sprema.. . uzme me za ruku i "ajmo ponovo u park! odmah želim ti nešto pokazati".. . vruće kobasicu je stavila jednu po jednu u pičku.. . sada več dva i nagne mi se guzicom i nabijem joj opet u guz! ovaj put je zbilja zastenjala, ne znam da li je od vručih kobasica u njenoj pički ili od mog kurca, vjerojatno kombinacija.

Pomislim se dali joj je falilo senfa i nasmijemo se naglas dok se jebemo.

nakon što sam joj svršio u njenu rupu, ona se ispravi i izvučem joj polako jednu kobasicu iz pičke i dam njoj jedan a drugi sebi, hodamo i jedemo bez kruha.. . jao kakva večer.

Dobar početak adventa a kakav je tek ostatak adventa?

To me ne zanima još, daleko je to o tome pričati, bolje pitati kako će završiti ova večer?

Pojebani, siti i pripiti tek tako da smo cool da možemo opušteno raditi štogod nam padne napamet.

Dogovorimo se sa njenim prijateljima tj. sa njenom frendicom i njenim dečkom da se nađemo na trgu, što i jesmo i odemo dalje na pivu u lokalnom pubu na dva kata.

Na katu ima par separea i uzmemo jedan, nikoga nema, ma savršeno, samo mi i dobra zafrkancija.

Nekako sam znao da je taj lokal dosta nepopularan i obično ako dođe netko nije na katu u separeu več na donjem katu di je šank.. . dovolno da smo naručili par tura i več sada pijani valjamo gluposti.

Njena frendica je isto jednako perverzna kao i ona a njen lik neki šonjo, nikako ne pašu skupa pa ni meni se ne sviđa. Digne on neku frku oko toga da smo preliberalni i ovo ono.. . i ode on ća da se vidu kod kuće.

Mislimo se ja i cura, super! Ionako sam uvijek komentirao kako bi volio da se njena prija nam pridruzi u jebačini ali u nakom lokalu što sve ćini zanimljivije.

Ona je sjela na sredini kauća, između mene i moje cure. ja sam joj gladio bedra već neko vrijeme otkad joj je momak otišao kući a moja cura se polako zbliži njkoj i grize joj uhu i počnu se žvaliti.

Moja cura mi pokaže prstom da se zamjenimo za mjesta tako da, je samo podigla suknjicu (jer nije ni nosila tange od parka već), sjedne mi cura na kurac tako da sam joj probio ponovo tu večer guzicu i dok se one žvale mi još jednom analno guštamo. Ovaj put, glatko, manje bolno za nju, veči gušt. Uhvatimo ritam i malo brze pa još brže i držimo brzi ritam več neko vrijeme. glazba je dovolno glasna da nas nitko ne može čuti.

I taman da cu svršiti njena frendica kaže "NE! stani malo" i moja cura se odmakne od mene i frendica mi navali pušiti mi kurac i drka ga do besvjestii evo svršavam već i ona ga toliko guta da se skoro počne gušiti od radosti!

Uf, otvorimo mi malo prozore da razvjertrimo sve, i zapalimo svi duhan i evo pritvorimo. Dođe konobar i pita "Jeli sve u redu? " a mi "haha, ooo da! " ali daj nam još jednu turu pića.

Nastavlja se.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina