Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Anita i njena neostvarena želja!

Pričao sam vam od prije koliko je moja komšinica Anita bila željna mladog kurca. Bila je to žena u četrdesetim godinama ali ponovo ipak jako zgodna i seki. Voljala je jako da se nabija na moj mladi kurac. Sa njim sam joj punio i pičku i njenu guzu. Punio sam i njena usta mojom toplom spremom. To je jednostavno obožavala. Voljela je da je prskam po licu i u usta. Govorila je kako mlada sperma je super za kožu da podmlađuje tako da sam joj ja tu želju ispunjavao. Ali ipak je ostala još jedna želja da joj ispunim.

Ta želja je bila da jako bi voljela da gleda nas nekoliko mladića da drkam kurac dok se ona gola dira po tijelu. Pristao sam da joj i tu želju ispunim. Ali ipak sam sve to pretvorio u u svoju korist. Odlučio sam da pozovem neke moje drugare za koje sam znao da drkaju na nju i kažem im cijenu koju moraju da plate ako žele da je vide golu.

Svi su pristali da mi plate. Bilo ih je četvorica. Rekao sam joj da se spremi sutradan da dolazimo do nje ja i njih četiri. Bila je sva usplahirena. Uzeo sam pare i telefone od njih četiri jer nisam htio da je niko snima. Rekao sam im da za ovo ne smije niko da sazna.

Pristali su svi bez pogovora. Otišli smo kod nje u stan. Na vratima nas je sačekala u kućnoj haljini. Ušli smo svi za njoj u dnevnu sobu. Posjedali smo po trosjedu i dvosjedu. Tada sam joj rekao da može početi. Ona je tražila od svih njih prvo da izvade svi svoje kurčeve napolje što su oni brže bolje i uradili. Tada je skinula svoju haljinu sa sebe i ostala potpuno gola. Počela je da se igra kao u zanosu dok je rukom prelazila preko svojih velikih sisa i obrijane pičke. Očima je gutala sada već nadignute kurčine od ovih mladića, koji su neumorno drkali.Polako se spustila na koljena i tražila od svih njih da joj priđu bliže i drkaju. Palila ih je žestoko. Njihovi kurčevi su bili nadomak njenog lica. Momci nisu mogli dugo da izdrže i počeli su da joj svršavaju po licu. Dozvolila im je da joj lice umažu spremom. Osim po licu bilo je i po sisama kosi ma skoro svuda. Momci su bili jako zadovoljni. Obukli smo se i krenuli napolje. Kada sam odlazio dao sam joj znak da se čujemo. Nismo ni izašli kako valja a oni su me molili kada ćemo je videti sledeći put. Tražili su od mene da je ovaj put mogu i dirati po sisama i pici. Za to sam rekao moraju i više da plate. Pristali su bez pogovora. Ja sam rekao da ću im javiti se za sledeći put.

Nazvao sam je. Bila je sva srećna i oduševljena. Rekao sam joj za njihovu želju. I ona isto je to željela.

Dogovorili smo se da dođemo već sutra veče. Ponovo smo došli svi zajedno kod nje. Ovaj put ona nas je odvela u spavaću sobu gde se skinula i legla na krevet. Njih četiri su se rasporedili oko nje i počeli ga drkati. Odjednom su polako počeli da joj maze sise i picku dok su ga drkali. Uvijala se kao zmija. U jednom momentu uzela je kurac od jednog dečka i počela ga jako drkati dok joj je on mazio sise. Nije mogao to izdržati koliko je bio napaljen pa joj je svršio po licu. Nije prošlo nekih destek minuta i svima je uzdrkala po sebi. Umazali su je spremom pošteno. Momci su bili presrećni kao i ona. Pošao sam njima kući ali je rekla da sačekam malo. Kada su oni izašli rekla je da ide pod tuš da se spere i da je jako napaljena a i da želi da mi se oduži.

Nakon nekih desetak minuta se vratila u sobu gde sam je jebao dobrih sat vremena.

Napunio sam joj sve tri rupice spremom. Bila je srećna. Volim kada mojoj komšinicu pomažem a i ona meni. Kada god mi se jaja napune ona je tu spremna da ih isprazni. Jebem je i dan danas i naš seks je sve bolji i bolji.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija