Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Babysitterica

Prije dvije godine postao sam samohrani otac dviju dječaka od dvije i tri godine. Supruga mi se razbolila i nakon krače borbe sa karcinomom preminula. To me dotuklo, ali sam znao da moram ostati čvrst radi klinaca, pa sam se prihvatio posla, a klince su naizmjence čuvale jedna, pa druga baka. Ni to nije bilo vječno, pa sam odlučio angažirati dadilju.

Tu je tek nastao problem.. koga angažirati. Svi su imali neke svoje prijedloge, poznanike, poznanice, te je svako preporučao svakoga. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja sa raznim rodbinskim vezama odlučio sam to riješiti na svoj način. Dao sam oglas u novine i uskoro sam imao nekoliko prijava. Porazgovarao sam sa svima i odlučio se za dodatni razgovor sa dvije cure. Jedna je bila studentica na pedagoškom fakultetu, a druga je bila radila dvije godine kao zamjena u vrtiću, pa su mi bile nekako logičan odabir. Nakon dodatnog razgovora sam odabrao Žaklinu, koja je imala radnog iskustva sa djecom, a presudilo je to da je mogla odmah početi raditi, dok je Lana morala pripremati ispite.

I sad su prošla već tri mjeseca kako je Žaklina brinula o mojim klincima, pa sam se i ja napokon mogao malo opustiti, a uz njen nagovor sam počeo i malo izlaziti. Jer kako je moj buraz govorio: 'Dadilja je jedno, ali trebaš si naći neku ženu u životu! '. Tako sam i krenuo, ali ne baš sjajno. Sa svakom s kojom sam pričao ili bi odustala odmah ili nakon što bi rekao da imam dva sina. Nakon mjesec dana izlaženja osjećao sam se kao netko kužan i da jednostavno nemam sreće. Sve do jedne subote.

Nije mi se dalo ići van, iako me Žaklina nagovarala:

- Pa daj Nikola, moraš izaći. Sigurno ima neka za tebe vani.. -govorila je dok je klincima spremala večeru.
- Ahhh.. ne da mi se više.. -odmahnuo sam rukom, pa se zavalio u fotelju pred TV, dok su klinci jurili po dnevnom, a Žaklina ih smirivala.
- Ma daj.. stvarno? ! ? -već smo duže bili na ti, a i zadnjih mjesec dana je počela spavati u gostinjskoj sobi, jer joj je prenaporno bilo putovati na drugi kraj grada i ujutro se vraćati.

Neminovni su bili nenadani susreti u kupaonici ili na hodniku kad bi bili dosta oskudnije odjeveni, pa sam ustanovio da Žaklina ima predivno tijelo. Imala je dugu kovrčavu crnu kosu, vitko tijelo kao model i velike sise koje su bile lijepo oblikovane, po čistoj procjeni solidne četvorke. Bila je nekih desetak godina mlađa, ali sam se u zadnje vrijeme znao zateči sa mislima o njoj i dobrom erekcijom u međunožju. Uvijek bi otjerao te misli, pa sam se trudio da se to ne vidi kad sam blizu nje. U međuvremenu je dok sam ja sjedio pred telkom ona nahranila klince koji su me nakon toga došli izgrliti i poljubiti, a ja sam rekao da brišu u krevet, te da ću ih doći pokriti. Klinci su sa vriskom otišli na kat, a nakon što je oprala suđe Žaklina je rekla da ide pod tuš, pa sam ja otišao srediti klince. Malo sam ih zezao u sobi, te nakon pet minuta izašao iz sobe i ostavio ih u mraku potpuno umorne. Dok sam prolazio pokraj kupaonice koju je koristila Žaklina uz klince, vidio sam da su vrata malo otvorena i ugledao Žaklinu potpuno golu i nagnutu nad kadu, pa se lijepo vidjela njena guza i pica. Odmah mi se kurac digao, pa sam se brzo izgubio u prizemlje i sjeo na trosjed prebacivši nogu preko noge kako mi se ne bi vidio dignuti kurac.

Nakon desetak minuta je došla i Žaklina, odjevena samo u neku spavaćicu tamnoplave boje koja joj je dolazila do koljena. Donijela si je čašu soka iz kuhinje, a donijela je i meni, te zdjelu punu čipsa, pa se smjestila na drugi kraj trosjeda. Osjetio sam miris gela za tuširanje i neke kreme, a miris je bio jako ugodan. Ponovo sam osjetio kako mi se kurac diže, pa sam se malo premjestio. Mislio sam da nije vidjela moju izbočinu na trenirci, pa smo neko vrijeme u tišini gledali neki film. Mislim da je bio onaj 'Malena' sa Monicom Bellucci, koji sadrži neke erotske scene. Kod scene presvlačenja sjetio sam se Žaklinine pice i opet mi se počeo dizati, a sad je to i primjetila. Nakon par minuta je odložila čašu na stol i primakla mi se bliže, te me pogledala u oči:

- Koliko dugo si bez seksa? -pitanje koje me je potpuno zateklo, ali se nije dala smetati i stavila je ruku na mjesto koje je napinjao moj kurac, pa ga malo stisla.
- Jako dugo.. -tiho sam rekao kao da je to bilo nešto normalno, a onda sam joj stavio ruku na njenu.
- Da riješimo taj problem? -upitala je i nastavila- Vidjela sam kako me već duže promatraš.. a moram priznati da sam i ja tebe promatrala..
- Stvarno? ! ? -bio sam zabezeknut time što je primjetila da ju gledam.
- Aha.. -rekla je tiho i mazila mi kurac preko trenirke, te krenula na više da mi odveže špagu koja je držala hlače na mjestu.

Nisam više ništa gledao, već sam se samo spustio niže i olakšao joj odvezivanje moje trenirke. Izvadila je moj kurac van i malo ga drkala, pa se spustila prema njemu usnama i uskoro ga je gutala. Ja sam se prepustio njoj i usput joj milovao leđa i kosu. Gutala je moj kurac koji nije baš bio mali, a onda se odmakla i povukla mi trenirku niz noge, pa zadigla svoju spavaćicu ispod koje nije nosila gaćice i smjestila se sa svojom picom iznad mog glavića, te se lagano spustila niz njega. Polako se dizala i spuštala nekoliko puta dok se nije nabila do kraja na njega. A onda je skinula svoju spavaćicu, pa sam sad ugledao njene pune grudi sa malim kolobarima i bradavicama tvrdim poput kamena. Primio sam ih kao hipnotiziran i počeo mjesiti, te stiskati njene bradavice. Žaklina je zabacila svoju dugu kosu i počela se nabijati sve jače na moj kurac. Osjećao sam kako mi se svaki put nabije do jaja, a ja jednostavno nakon tolike apstinencije nisam mogao dugo izdržati. Počeo sam svršavati uz prigušeno stenjanje, te se prazniti duboko u njenoj pici. Kao da je čekala samo to Žaklina se nabila do kraja i čekala da se smirim i ispraznim, a onda je nastavila sa nabijanjem na moj još uvijek tvrdi i napeti kurac.

Došao sam k sebi i sad sam pomagao Žaklini da i ona dođe do svog orgazma. Tako sam ju podigao sa sebe i polegao ju na trosjed, a ja dam se smjestio između njenih raširenih nogu, te joj ga ponovo zabio u picu. Sad sam se ja počeo zabijati u nju, a ona je zabijala nokte u moja leđa dišući mi ubrzano na uho. To me dodatno rajcalo i sad sam ludio sa kurcem u njoj, pa nisam ni primjetio da Žaklina ima već drugi orgazam u nekoliko minuta. Bio sam skoncentriran na sebe i svoj orgazam koji sam doživio niti desetak minuta nakon onog prvog. I ponovo sam se ispraznio u njenu picu. Ovaj put smo ostali mirovati oboje dolazeći do daha.

Nakon toga smo se malo razdvojili, pa se ona vratila i stisla uz mene, te smo tako nastavili gledati televiziju. Prije odlaska na spavanje odradili smo još jedan polagani seks, uz dugu predigru i moje lizanje njene pice. Zatim sam ju poveo u svoju sobu, iako se malo bunila.

Ujutro smo se pravili kao da se ništa nije desilo, ali smo uskoro prestali kriti pred klincima, kojima je to ionako bilo svejedno, ali smo krili pred rodbinom. Mislili smo da je ipak prerano.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija