Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

BAKINE TAJNE - VI

Dara i Alexandra vidjevši Suzanu s mojim kurcem u ruci ostale su malo zatečene prizorom dok se moja baka lagano smješkala. Šta se čudite vas dvije sve znam, znam da se obje jebete sa njim govorila je Suzana obraćajući se Dari i Alexandri dok je usput nadrkavala moj kurac. E pa kada je tako i kada se sve zna sada je pravo vrijeme da iskoristimo moga kuratog unuka rekla je moja baka te smo se svo četvero preselili u bakinu spavaću sobu. kako smo Suzana i ja već bili goli legli smo na krevet Suzana nije čekala ni trenutka te počela da mi puši kurac, a za koji trenutak pridružile su joj se dara i Alexandra. Tako nešto ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti da tri žene zajedno obrađuju moj kurac, a još manje da će to biti tri žene tri generacije iste familije. Pušile su mi i lizale jaja doslovno se trgajući u čijim će ustima biti moj kurac, uživao sam kao nikad osjećao sam se kao kralj, sultan u haremu.

Bacio sam pogled da vidim što radi moja baka jer nije bila s nama na krevetu, vidio sam kako iz ormara uzima kovčežić te iz njega na krevet vadi razno razne igračke vibratore, dilda, straponove, kineske kuglice, but plag, nema čega nije bilo razbacano po krevetu pomislio sam u sebi kako će ovo biti jebene orgije. Onda je baka došla na krevet i na moj kurac počela navlačiti nekakav prsten kojeg je navukla do korijena, pitao sam ju što je to, nešto što će ti pomoći da ne svršiš prerano odgovorila mi je. Dođi Daro da ti ližem pičku kao najstarija prva ćeš da budeš jebena rekoh, ona me prekoračila i pičkom sjela na moj jezik širio sam joj guzove i jezikom počeo da joj ližem i jebem pičku. Suzana i Alexandra i dalje su mi naizmjence pušile kurac, a moja baka na koljenima između njih te im je naizmjence lizala pičke i šupak.

Prsten koji je bio na mome kurcu radio je upravo ono što je baka rekla. Dolazilo mi je da svršim, ali taj prsten je to sprječavao.
Dara je sišla sa moga lica i počela da se pripremati da se nasadi na moj kurac, Suzana je došla na njeno mjesto, a baka je preuzela Alexandru polegnuvši je uz mene i počela da joj liže pičkicu. Dara je počela da jaše na mome kurcu dok sam ja lizao pičku Suzani oko mene čulo se samo žensko stenjanje. Kada je Dara svršila uzeo sam Suzanu koju sam jebao u misionarskoj pozi, nakon ne znam koliko vremena što sam jebao prsten koji sam imao na svome kurcu koji je sprečavao moje svršavanje toliko se toga nakupilo da više nisam mogao izdržati. Izvukao sam kurac iz Suzane i sa njega skinuo prsten par ga puta ga na drkao te počeo špricati po Suzani.

Sve ukupna situacija koja se dešavala na bakinom krevetu gdje su se njih tri međusobno lizale kao i Suzanino pušenje moj je kurac i dalje bio krut. Kada mi je Suzana popušila ja sam privukao Alexandru naguzivši je ispred sebe vratio onaj isti prsten pa počeo s guza jebati Alexandru, a Suzana se pridružila baki i dari gdje su nastavile da se međusobno ližu uz korištenje bakinih igračaka. Kada sam i Alex doveo do orgazma legao samna leđa te rekao Alex da me prekorači i svoju pičkicu spusti na moj jezik, moj kurac nije dugo ostao neiskorišten jer se Dara ponovno namještala iznad moga kurca. Kurac je počeo da ulaziti sa malo većim otporom te sam shvatio da kurac ulazi u njenu guzu. Kada sam osjetio da se Dara spustila do kraja uhvatio sam je za bokove i počeo sam da je jebem nabijajući se od ispod.

, ubrzo smo se Dara i ja sinkronizirali i uskladili pa započeli brutalnu jebačinu. Onda se naglo zaustavila nisam znao što se dešava jer sam bio sputan Alexandrinom pičkom i guzom koje sam lizao jezikom. Ubrzo sam shvatio u čemu je bit kroz opnu koja razdvaja pičku i šupak osjetio sam da nešto ulazi u njenu pičku nisam znao tko, ali sam bio svjestan da su Dari bile ispunjene obje rupe. Ponovno smo uskladili ritam i jebali Daru ja sam je trpao u šupak, a netko je nečim punio njenu pičku. Alex je svršila na mome licu i kada se je odmakla sa mene tada sam vidio tko je ta druga osoba koja jebe daru u pičku. Bila je to Suzana koja je na sebi imala strap-on, ne moram ni reći koliko me je ta situacija napalila da sam počeo kao sumanut Daru jebati u šupak. Dari su se orgazmi redali jedan za drugim dok smo je Suzana i ja jebali, a baka i Alex bile su u pozi 69 te jedna drugoj lizale pičku i vibratorima jedna drugu jebale u šupak.

Nakon nekog vremena ostavio sam Suzanu i Daru da se same zabavljaju i pridružio se baki i Alexandri.
Kako su baka i Alex bile namještene u pozi 69, a Alex je bila gore ja sam stao iza nje i umjesto vibratora kojeg je moja baka stavila u njenu pičkicu meni je bio otvoren put u njen sexy šupak. Alexsandrina guza već je bila navikla na moj kurac koji je amo počeo kliziti unutra pa van, počeo sam sve jače i brže da ju rasturam Alexandrin šupak, a baka vibratorom njenu pičkicu. Nakon nekoliko orgazama koje je doživjela Alex okrenula se prema Suzani rekavši joj kako je vrijeme da ga i ona primi u guzu. Suzani to baš nije bilo po volji, ali su je Dara i Alex nekako nagovorile. Ja sam legao na leđa, a Suzana me je prekoračila željela je sama i polako da se svojom guzom spušta po mome kurcu.

Dara i Alex pomagale su Suzani da se namjesti svojim šupkom iznad mog kurca te joj počele pomagati prilikom njenog spuštanja po mome kurcu. Suzana se polako spuštala neugoda je vidljivo bila neugodna pitao sam je želi li prestati međutim nisam dobio odgovor osim njenog stenjanja kroz stinute zube kao i nastavljanja njenog spuštanja po kurcu. To je trajalo jedno izvjesno vrijeme, ali ipak ga je uspjela primiti cijeloga do kraja ostala je tako nekoliko trenutaka kako bi se njena guza privikla na proporcije mog kurca da bi onda počela lagano da se diže i spušta po njemu. Polako njena bol prerastala je u ugodu koja joj je davala povoda da se počne sve brže nabijati na moj kurac. Počela se baš žestoko nabijati i skakati na mome kurcu, kada je htjela napraviti stanku ja bi nastavio.

Ubrzo je sama počela da mijenja svoje napaljene rupe čas je moj kurac bio u njenoj pički čas u njenom šupku. Dok se Suzana tako jebala sama malo u pičku malo pa malo u guzu za to vrijeme su Dara i Alex moju baku razvaljivale duplom penetracijom sa strap-onom. Nisam više mogao izdržati pritisak sperme koja mi se opet počela nakupljati pa sam skinuo Suzanu sa sebe i prsten sa kurca te počeo drkati iznad nje, nakon par poteza rukom počeo sam opet svršavati po Suzani. Zatim sam legao kraj njih u nadi da ću se malo odmoriti i povratiti snagu, ali sve je ostalo samo na nadanju. Ubrzo sam bio sputan ruke su mi bile vezane lisicama za nadglavlje kreveta te sa povezom za oči čuo sam samo Darin glas koji mi govori do sada si ti jebao nas, a sada ćemo mi tebe. Zatim su me zaskočile sve četiri, jedna od njih bila mi je na licu i trljala se pičkom o jezik i bradu, ponovno su mi pušenjem kurac ukrutile koji je opet bio spreman.

Niti sam vidio niti sam mogao išta napraviti samo sam osjetio kako netko jaše na mome kurcu niti sam mogao razaznati koja mi je bila na licu niti u čijoj i kojoj rupi je bio moj kurac.
Te orgije trajale su satima one su se samo redale na meni kao na pokretnoj traci toliko mi se sve smutilo da nisam znao čiju pičku i šupak ližem niti čije jebem. Nakon bezbroj njihovih orgazama i mojih svršavanja moj junak je bio poražen, a jaja iscijeđena do posljednje kapi. Totalno na izmaku snaga konačno su me oslobodile lisica kojima sam bio vezan ja se nisam mogao pomaknuti sa kreveta koliko me je sve boljelo. Samo sam skinuo povez sa očiju pratio sam ih pogledom dok su izlazile iz sobe. Čuo sam Daru kako govori kako će mi dati dan dva odmora da prikupim snagu te da ćemo sve to ponoviti.

nakon nekoliko minuta u sobu je ušla baka pitajući me kako je njen ratnik. Izgubio sam bitku, ali potrudit ću se da dobijem rat odgovorio sam joj, potom me baka prekrila plahtom dajući mi poljubac u čelo. Ubrzo sam umoran zaspao snom pravednika oporavljajući se za bitke koje tek slijede.. .. ..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija