Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Belgijska pralina

Već godinama radim u Italiji u jednom hotelu na skijalištu, u Corttini, da budem precizniji. Do sada sam se uvijek držao podalje od gostiju, tj nekog druženja sa njima, osim onog osnovnog kad bi dolazili na doručak. Sve do ove zime. Ali da krenem od početka.

Sezona je počela lockdownom, ali smo već krajem jedanaestog mjeseca otvorili, pa zatvorili i ubrzo opet otvorili. A gosti su jedva dočekali. O ponašanju neću komentirati previše, samo ukratko - pušteni sa lanca.
Bilo je tu svega, od razuzdanih apresski partya, do solo pijančevanja, a tamo iza nove godine sam upoznao nju.. . Audrey.
Audrey je bila Belgijanka, malena i sitna. Usprkos visini imala je par predivnih i povećih sisa i savršeno okruglu guzu. Nisam ju odmah primijetio jer mi se činila kao dijete među odraslima, sve do tog jutra.


Pojavila se na doručku vidno pod utjecajem alkohola, te na nekoj mješavini engleskog i francuskog uz dosta nerazumljivosti, jer smo morali svi nositi one jebene maske, zatražila poveći omlet, a kako sam ju razumio sa svime osim luka. Toliko sam francuskog razumio. Naslonila se na onaj pult iza kojeg sam bio i gledala je kako joj radim omlet, usput se blesavo kesila. Vidio sam da joj treba trežnjenje, pa sam brzo dodao malo mljevenog chillya unutra, a da nije primjetila. Vidio sam da baš nije stabilna, pa sam pozvao jednog od konobara da joj odnese jelo za stol, a i nju usput da pridrži. Ubrzo sam ju zaboravio, jer sam i dalje imao posla preko glave, a ponovo sam ju vidio za ručak kad sam mijenjao kolegu. Sad je bila puno trijeznija i kako je bila u tajicama i nekoj širokoj majici, te onim UGG-sicama, mogao sam vidjeti njenu guzu i..

. mali šok.. . shvatio sam da nema gaćice ispod tajica jer su joj se lijepo uvukle u pičku. Ne moram ni govoriti da mi je reakcija u gaćama bila trenutna. Kurčina se digla i samo zahvaljujući pregači i pultu iza kojeg sam bio ostali gosti nisu to vidjeli. Čekala je sa strane da se raziđu ostali gosti i onda je prišla, pružila mi ruku, a kad sam ju prihvatio osjetio sam na dlanu neki papir. Nasmiješila se i namignula mi, pa onda otišla, a ja sam pogledao u svoju šaku kad sam ju izgubio iz vida. U ruci je bilo 10 eura i još jedan papirić na kojem je bio broj telefona, njeno ime i poruka da ju nazovem kad budem gotov sa poslom. Nasmijao sam se sam sebi i rekao si:

- Kakav je to jebeni omlet bio? ! ? !

Završio sam sa poslom, došao u svoju sobu, otuširao se i malo razmišljao da li da ju nazovem ili ne, ali je kurac razmišljao za mene i odlučio sam ju nazvati.

Kad se javila čuo sam glasnu buku oko nje, onda kako govori da malo pričekam, neko komešanje, a onda je buka postala prigušena, a njen glas jasan. Pričali smo kratko, pa je rekla da dolazi u hotel za deset minuta, te koji je broj njene sobe i da dođem za petnaest minuta. Pristao sam i poklopio. Osjećao sam se kao školarac usprkos mojih skoro 30 godina. Došao sam nakon malo više od petnaest minuta, jer su bili neki gosti u hodniku, te sam malo pričekao dok se nisu izgubili u lift, a onda sam došao do vratiju koja je naznačila, lagano pokucao i u trenu su se vrata otvorila kao da je čekala iza njih. Samo se široko nasmiješila i odmakla u stranu, te me propustila kraj sebe u sobu. Dok sam prolazio kraj nje shvatio sam da je samo u gaćicama i grudnjaku, a kad sam došao do kreveta i okrenuo se shvatio sam da grudnjak jedva zadržava njene velike sise.

Prišla mi je i gurnula me na krevet, a kad sam htio protestirati samo mi je stavila prst na usta i tiho rekla:

- Ssshhhhhh.. . just enjoy

Ionako je moj kurac sve govorio umjesto mene, jer je izbočina na hlačama bila tako očita. Penjala se na mene i prošla onim sisama po mojoj izbočini, pa krenula na više i uskoro su njene usne bile na mojima, a njen jezik u mojim ustima. Osjećao sam njene sise na svojim prsima, pa sam ju zagrlio i prstima potražio kopču grudnjaka i oslobodio njene sise. Bile su ogromne, sa tamnim bradavicama i tako tople i mekane. Privukao sam ju na više i sad sam cuclao i grickao te bradavice, a ona je samo uzdisala. Kako je bila sitna, kad sam ispružio ruku njena guza mi je bila u šaci, pa sam uvukao prste u gaćice i prošao po šupčiću, te ga pomilovao a ona je lagano zadrhtala.

Zatim se podigla sa mene, skinula si gaćice, otkopčala mi remen i hlače, te zavukla ruku u njih i izvukla mi već sluzavi kurac, pa me pogledala, namignula mi, a onda se primila posla. Počela je lizati i cuclati glavić kao da je lizalica. Dok mi je lizala i cuclala glavić nekako sam se uspio riješiti majice, a i tenisica, a ona je shvatila da bi se cijeli skinuo, pa je stala sa cuclanjem mog kurca, te sam se uspio riješiti sve odjeće i sad smo oboje bili goli na krevetu.

Odmah smo zauzeli pozu 69 pa sam uživao u pogledu na njenu obrijanu, mokru i izuzetno mesnatu pičku. S guštom sam zabio jezik u nju i počeo ju lizati i praktički jebati ju njime. Stenjala je i uzdisala, a onda se nabila glavom na moj kurac i uskoro je svih devetnaest centimetara debelog i vrućeg mesa bilo u njenim ustima.

Kao da imam vakum pumpu na kurcu, takav je bio osjećaj, a uskoro je dovelo do toga da sam doživio orgazam i bez ikakvog upozorenja se ispraznio u njena usta i grlo. Nije se nimalo trgnula, već je sve progutala. Nastavila ga je još malo pušiti, a kako bi ga dobro učvrstila zabila mi je prst u šupak i sad je kurac stajao kao da ima šipku u sebi. Poljubila ga je u vrh glavića, a onda se okrenula i namjestila iznad njega sa pičkom, te se polako spustila niz njega, zastavši dva puta, jer je bila jako uska. Malo se namještala, a onda je krenuo rodeo. Nabijala se i skakala po mom kurcu kao luda. Njene sise su letjele na sve strane, a ja sam ih uspio uhvatiti i sad sam ih mijesio kao tijesto. Stenjala je poprilično glasno, pa sam se nadao da nema nikoga u sobama do.

Uskoro je i ona doživjela orgazam i sve je namočila oko mojih jaja, pa sam ju skinuo sa sebe, polegao ju na leđa, raširio noge, oblizao joj pičku i onda joj ga ponovo zabio do jaja.

Samo je prostenjala, a ja sam uhvatio ritam i počeo ju štemati kao bauštelac kanal. Stenjala je i dahtala ona, škripalo je iz kreveta, a ja nikako da svršim. Ona je doživjela još jedan orgazam, a to sam skužio kad mi je zabila nokte u nadlaktice.
Nakon dobrih skoro pa pola sata sam i ja osjetio da mi dolazi pa sam brzo izvukao kurac iz nje, malo ga izdrko i pošpricao ju po trbuhu, sisama i po pički. Ostalo je ona polizala, a onda smo se izvalili na krevetu, te smo malo konačno i porazgovarali.

Tako mi je priznala da me je skužila još prvi dan, ali nije bila sigurna, a kad je saznala da ju je zaručnik u Belgiji prevario sa najboljom frendicom, napila se i onda je smogla hrabrosti, a ostalo je povijest. Zagrlio sam ju i poljubio, a onda smo se pojebali još jednom taj dan, te smo nastavili sve dok je bila u hotelu.


Kasnije je došla još jednom u drugom mjesecu, a tada sam ju napunio u pičku, izgleda u krivo vrijeme, jer mi je evo baš jučer javila da je u drugom stanju.

Šta reći.. . čekam kraj sezone, pa odoh u Gent.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija