Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Biciklizam je zdrav

Obožavam biciklizam, u biti svaki sport, ali mi je biciklizam ono pravo i prva ljubav. Dosta sam vozio u klubu dok sam bio mlađi, sad sam više rekreativac. Sa specijalke sam prešao na brdski bicikl, pa sam se sad orjentirao na lagane vožnjice kroz šumu i preko livada.
Otkako sam prije par godina izgubio suprugu i kćer u prometnoj nesreći, biciklizam je bio taj koji me izvukao iz onih crnih rupa u koje čovjekova svijest upadne nakon takvih tragedija. Išao sam i na psihološka savjetovanja, ali je biciklizam bio taj koji me izvukao od svega. Doduše, nisam se trudio da upoznam nekog novog, jer sam sve prepustio vremenu rekavši sam sebi da će se to riješiti samo od sebe.

I zbog toga sam se vratio iz Holandije, gdje sam do nedavno živio i radio, te otvorio svoju firmu i sad sam svaki slobodni trenutak koristio za odlazak biciklom u prirodu. Ture su bile sve dalje i dalje, a u zadnje vrijeme sam znao staviti bicikl na auto i uputiti se širom Hrvatske, te voziti po raznim stazama kroz šume i po planinama. Tako sam upoznao i Anju. Plavokosu pravnicu iz Zagreba, koja je bila koju godinu mlađa od mene, udata za posao i ovo joj je bio bijeg iz stvarnog života u uredu i po sudovima. Prvo smo se sreli prije dva mjeseca na jednom pedaliranju po Žumberku, a onda ponovo tjedan dana kasnije u dolini Kupe, na nekom maratonu uz granicu kroz zeleno srce Hrvatske. Nakon toga smo se sreli na jednoj ruti po miomirisnim otocima Cresu i Lošinju, a tada smo se počeli i družiti. S obzirom da sam ja živio u Rijeci, a ona u Zagrebu većinom se to svodilo na telefonske razgovore ili na dopisivanje, barem do ture po Mljetu. Ispočetka sam se dvoumio da li da uopće idem, ali me Anja nagovorila da je ona već bila i da je super.

I tako sam taj vikend došao do Splita, a onda smo se ukrcali na jedrenjak na kojem je bilo već pedesetak biciklista, a najmanje ih je bilo iz Hrvatske. Većina je bila iz Slovenije i Italije. Krenula su još dva jedrenjaka, pa je ukupno bilo oko dvjestotinjak biciklista. Prvo smo stali u Korčuli koju smo malo razgledali, a onda nastavili za Mljet.
Priroda je bila fenomenalna i nisi čuo ništa drugo od cvrčanja cvrčaka, a miris borova i mora je totalno opijao. Krenuli smo iz Polače koja je bila u nacionalnom parku, pa smo se polako uputili van parka prema Koritima i Saplunari na drugom kraju otoka. Odvojili smo se od ostatka grupe kojima se nije dalo van parka, pa sam malo ja vozio spred nje, a na lakšim djelovima je ona bila ispred mene. Ne moram vam ni pričati da sam većinu vremena buljio u njenu guzu utegnutu u biciklističke hlačice, a kako je bilo vruće ona je otkopčala gornji dio biciklističke majice i imala je samo gornji dio badića koji je pridržavao njene bujne grudi. Nakon što smo prošli Babino polje, stali smo u hladovini borove šume uz zvuk zrikavaca. Bilo je jako vruče, pa smo sad sjedili zavaljeni nedaleko ceste koja baš i nije bila prometna, ali nas nitko nije mogao vidjeti. Ja sam se legao na onaj tepih od suhih borovih iglica koji je bio udoban poput kreveta, a Anja je sjedila malo dalje i gledala prema meni, a onda je ustala i došla do mene, te se klekla uz mene i utisnula mi poljubac na usta. Imala je jako mekane usne. Malo sam ju gledao kao da se pitam šta je ovo, a onda sam ju privukao i uzvratio joj poljubac. Zagrlila me legnuvši mi na prsa, pa sam osjetio njene tvrde bradavice na njima. Nisam dugo čekao, već sam joj počeo odvezivati gornji dio badića na leđima, a onda ga i skinuo sa nje, dok se ona samo malo odigla na rukama, pa su joj sad sise bile slobodne. Bile su tople i znojne, pa sam gurnuo ruku između nje i sebe i počeo ih malo trljati. Poljubila me i pogledala me:

- Želim te.. odmah i sad..
- I ja tebe.. -tiho sam joj rekao, pa sam ju podigao i skinuo sa sebe majicu, dok je ona otkopčavala svoje biciklističke hlaćice i počela ih skidati.

Ubrzo sam bio potpuno gol, a kurac mi je već stršao u zrak, pa sam stavio svoju majicu i hlačice na zemlju i sjeo se na njih dok je ona skidala svoje hlaćice i gaćice. Ugledao sam potpuno obrijanu picu sa tragovima gaćica i biciklističkih hlačica. Privukao sam ju k sebi i liznuo joj brežuljak koji je bio slankast od znoja, a onda joj lagano raširio usmine i ušao jezikom prema pici. Tiho je zastenjala i zabila mi nokte u glavu, te me privukla k sebi. Ja sam jezikom ulazio čim sam više mogao, a onda je ona malo raširila noge i sad mi je pristup bio potpun. Dok sam joj lizao klit koji je bubrio sve više ona se uhvatila za svoje sise i sad ih je mijesila. Ja sam stavio prst u njenu picu i sad sam joj trljao unutrašnjost pice dok sam joj lizao klit. Stenjala je sve jače, a onda tiho promrmljala:

- Ne mogu više.. . -pa me gurnula na leđa, a ona se brzo klekla i uzela mi kurac u usta, te ga malo lizala i pušila, pa se dovukla iznad njega i nasjela polako na glavić, te se spustila po njemu.

Osjećao sam svaki milimetar njene pice na svom kurcu, a ona se počela lagano micati na meni, da bi se ubrzo počela nabijati na moj kurac svom snagom, pa sam mislio da će mi kurac ispasti iz njene pice. Nabijala se žestoko, a ja sam hvatao njene sise osječajući kako mi se približava vrhunac. Iako se nisam jako dugo pojebao sa nikim, povremeno bi se sam zadovoljio, ali i to je bilo odavno, tako da sam sad osjećao kako se iz jaja sperma diže prema vrhu kurca. Anja kao da je to osjećala i sve brže se nabijala na mene, a onda se sa vriskom nabila do kraja i počela svršavati. Nisam stigao uopće reagirati, već sam i ja otpustio svoju kočnicu, te je sperma poletjela iz mog kurca u dva velika mlaza, te napunila njenu picu. Anja se opustila na meni duboko dišući i hvatajući dah, a onda me je počela ljubiti, te smo se grlili i ljubili dok moj kurac napokon nije kliznuo iz njene pice. Nakon toga smo se spremili i krenuli ponovo biciklima na cestu, ali smo krenuli natrag prema nacionalnom parku.

Od tada se nismo razdvajali. Čim smo se vratili u Split odlučila je uzeti par dana i onda je za mnom vozila za Rijeku, te smo narednih nekoliko dana proveli u Rijeci, ali o tome u drugoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija