Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Božić u Amsterdamu

Sve je počelo prije par dana. Ja sam profesionalni vozač i puno sam po Europi. 20.12.2015 dobio sam turu iz Kopra za Amsterdam nekakvu papriku da odvezem. Poludio sam jer po treći put zaredom Božić slavim u kamionu na parkingu. Ali eto što je tu je. Otišao sam u Sloveniju natovario i otišao u Nizozemsku. Dan prije badnjaka istovario i spustio se u grad na parking barem da u civilizaciji dočekam Božić a ne na autoputu.

Malo sam odspavo pa otišao u trgovinu kupit par sitnica i nešto alkohola za Božić pa bar da mogu donekle to proslavit. U trgovini na odjelu voća i povrća radila jedna ful dobra teta od svojih 40 i kusur godina. Milf ko sunce. U sekundi mi je proletilo kroz glavu kako ju jebem u kamionu za Božić u kapi djeda mraza. Obratio sam joj se da mi izvaže rajčicu i banane. Pogledala me nabacila osmijeh i odradila svoje. Rastopio sam se od tog osmjeha. Bila je slatka i seksi u faci iako se vidjela pokoja bora. Greško sam joj zaželio sretan Božić na hrvatski te se brzo ispravio na engleski. Ali ona je samo namignula i rekla-također i tebi.

Ostao sam u šoku da ima neko naš. Popričali smo par minuta i saznao sam da je iz Bosne odselila prije 15 godina za mužem ali ostala sama jer je muž poginio i da je sama sa dvoje djece. Još koju rečenicu i otišao sam vrlo sretan jer sam s nekim popričao iz našeg kraja.

Kasno navečer nikog na parkingu ja sam kao cuko kad neko kuca na vrata. Pomislih odmah da je policija obučem majcu i maknem zavjesu. Kad pred mojim očima Lejla prodavačica iz trgovine. Odmah sam skočio od sreće. Pozvala me na piće pod izgovorom kako joj je žao da budem sam pa da mi skrati vrijeme. Pristao sam o otišli smo u kafić u blizini i raspričali se kao da se znamo 100 godina. Kako je vrijeme prolazilo svako malo me pomiluje po nozi i osmjehneše. A moj mališa odmah se probudio. Jako me napalila kao nijedna dosada. Vrlo brzo smo otišli jer je morala djeci kući. Kad me dopratila do kamiona poljubila me u obraz i štipnula za guzu kao u "šali" i otišla.

A ja sam se živ pojeo jer ju nisam ni pokušao odvući u krevet i pojebat. Kad sam se išao raspremit za spavanje ispao mi je papir iz jakne. Pokupim ga a na njemu broj telefona sa imenom Lejla. Odamh sam posćao sms- znači ovo nije naša zadnja cuga? A odgovor dolazi-ne nikako, očekujem te sutra popodne da te vodim kod sebe na večeru. Nećeš na badnjak večerat sam. Samo sam poslao smajl i komentaar-jedva čekam i željno te očekujem.

Sutradan popodne me pokupila i ošli smo kod nje kući. Odvela me do kupaone da se otuširam dok završi večeru. Večerali smo skupa s njezinom djecom i njih je ubrzo pokupila teta. A mi smo ostali sami. Uz čašu vina smo čakulali i zahvalio sam joj se na svemu. A ona je rekla od hvala se ne živi. Kroz šalu sam reko oprat ču suđe da se iskupim. Rekla je netreba ali imaš ti nešto što meni više značilo od pranja suđa. Te mi sjela u krilo i zavalila mi jezik u usta.

Ja sam ju stisnio uz sebe i počeli smo se ljubit. Nisam mogao vjerovat da se to dešava. A ona u uskoj majci hlačama kosa povezana u rep i debeli crni okvir od naočala na glavi. Kao da je znala što obožavam. U sekundi mi se digo kurac. Ljubila me i meškoljila po njemu. Skinio sam joj majcu i grudnjak imala je ogromne sise kipuća petica. I s obzirom na godine dosta čvrste i podignute. Milovao samju i stiskao za sise i bradavice grizo ih cuclao a ona se samo ježila i uzdisala. Upitao sam ju koliko se nije duge seksala? Odgovorila je predugo. Uzmi me i pokidaj kao da sam najveća kurva. Znam da možeš jer i ti nisi dugo imao ovaku ženu pored sebe dok ti je toliko krut. Rekao sam kako nikaf nisam vidio jebozovniju ženu od nje i da od prve minzte maštam kako te jebem. Odmah me skinila i oočela grist po prsima.

Izluđivalo me to. Skinio sam joj i lače a ispod njih su ostale samostojeće čarape i ctvene tange u kojimaje guza izgledala fenomenalno. Počeo sam joj lizat stopala i grickat prste kroz čarape i polako lezikom došao do gaćica. Bile su toliko mokre od njezinih sokova kao da je već svršila. Skinio sam i njih a predamnom je bila ljepo obrijana i mirisna pička iz koje je curilo. Odmah sam jij uvalio jezik u pičku i počeo kružit dok sam ju rukama stiskao za sise. Stenjala je grčila se a to je meni davalo dodatni poticaj. Nabijao sam joj jezik što dublje sam migao. Grickoao joj klitoris a dva prsta gurino u picu i jedan u guzu. Za 3 sekunde se toliko zgrčila i vrisnula a mend je zalio mlaz iz njene pičke. Nastavio sam još brže i brže te izvuko ruku iz guze i toliko ju stisnuo zavsisu da je i mene zabolilo. Opet je vrisnula i pomalo se zgrčila a ja sam joj tada prešo jezikom preko šupka i pičke do klitorisa i usiso ga u usta te je opet krekila erupcija iz nje stisnula me i rukama i nogama prema svojoj pički. Tresli su joj se butovi kap vibrator.

Popustila je ustala se i odvela u sobu. Skinula mi hlače i bokse a moj kurac je izletio van u punoj veličini. Imao sam podosta velik kurac izbečila je oči kad je vidila i rekla. Nihe mi se doimao takav u hlačama. Prešla mi je jezikom od jaja do vrha glavića i usisala ga u usta. Krenio je šuo njezinim jezikom po glaviću dok mi je drugom rukom masirala jaja. Odjednom ga je stavila cijelog sto me dovelo do ludia di sm jako uzdahnio. Vidjelo se da mi godi. Pogledala me i to napravila još 3 puta i iscjedio sam se u njezina usta. Osjćaj je bio fenomenalan. Nijedna mi još tako nije popušila i napalila me kao ona. Al nastavila je bez stajanja da nebi pao.

Legla je u 69 pozu na mene i počela jako brzo drkat moj kurac dok joj je glavić bio u ustima. Ja sam joj lizo pičku i cuclao klit te i vrtiti ga u svojim ustima nakon minuta došlo mi je da svršim ali otimo sam se jer je bilo odlično da bi stalo. I ona se počela vrpoljit o počela svršvat po meni a i ja po njezinom licu i sisama. Brzo se maknula i legla na stomak te podigla noge u visini mojih ramena i rekla-jebi me kao što si dosad lizao i ovo će bit najbolja noć mog života. Odamh sam ga gurnio cijelog do jaja. Zacvilila je i potekla joj suza iz oka.- koliko dugo u ovoj pički nije bio ovako velik kurac. Rasturio si mi picu. Užasno me boli ali nastavi proći će a i volim kad boli. Nabija sam st sam brže mogao. Vrištila je jecala i svršila opet. Nisam stao nego ju samo okrenuo na bok i nastavio još dok sam joj stiskao sise i stomak. Opet je svršila. Nisam mogao vjerovat da žena može za pola sata 5 puta svršit i to istom količinom kao i prvi put. Sav krevet je bio mokar.

Gurnila me na pod i zajašila te počela kubojac bokovima na mom kurcu ja sam ju stiskao za stopala i gruzo joj vrat i sise. Palilo me to jako jer žena zna svoj posao kad je gore. Ubrzo sam joj reko da ću i ja svršit i da se ustane. Maloje još požurila i rekla svrši u mene volim spremu u sebi. Ustala se s njega i svom svojom težinom sjela nazad na njega. Eksplodiro sam u njoj. Mislim da toliko puno nisam nikad svršio. Dok mi se zamutilo u očima na moment. Još je ostala na njemu par sekundi i ustala.

Curilo je iz pičke i moji i njeni sokovi a mni se svidjela njezina mesnata guza. Ugrizao sam ju za desni guz, rukama razmaknio da joj vidim šupčić i prešao jezikom prko njega. Pala je na pod kao da se odsjekla u koljenima. Ja sam usto da joj pomognem. Poljubila me i rekla kako tako nešto nije doživjela nikad te da je naježena sva. Uhvatila me za kurac i počela ga drkat dok opet nije bio spreman. Polego sam ju na krevet i stavio jastuk ospod kukova da bih joj izdigao guzu u zrak. Te jezikom prelazio preko šupka i pičke istovremeno. Uživala je tresla se i svršila u 10 sekundi. Rekao sam joj kako ima savršenu guzu za izjebat. Stavila je ruku preko nje i rekla nemoj nisam još nikad. Opirala se par minuta ali na kraju pristala. Samo je rekla- budi vrlo nežan i oprezan. Polako ga guraj jer nikad nisam a tvoj kurac je prevelik i za moju picu a no još i guzu. Ubit češ me s njim ako ne budeš oprezan. Samo sam ju nježno poljubio u vrat i počeo polako milimetar pomilimetar. Nakon samo par centimetara počela je cvilit i stenjat glasni te vikat kako ju boli i da usporim još. A bila je stvarno uska prava junferica u guzi. Nakon 15-ak minuta je napokon ušao do kraja i oočeli smo polako ubrzavat. Urlala je od boli i od užitka. Na mahove mjenjala grimase sreće i boli. Vidilo se da joj paše. Pogotovo kad sam joj i u picu gurnio prste. Nakon par minuta kad se razrafila počeli smo divljački i napunio sam joj guzu spermom. Od tog momenta još je jedanput svršila i rekla kako sperma ima odličnu temperaturu u guzi i da ju je to upalilo da svrši. Legli smo onako umirni i zagrlili se.

Nakon par minuta i zapaljene cigarete kad smo došli ksebi ja i dalje nisam mogao vjeorovat što se dogodilo te večeri. Te da nikad ovakav seks nisam imao. Ona me opet uhvatila za kurac i rekla kroz zadovoljni smješak- od sad samo ovaj kurac jebe moju pičku a i guzu. Bolilo me jako ali je fenomenalan osjćaj. Nijedan neće u moju guzu osim tebe. Tvoj jezik i kurc su čudo nikad me nijedan nije tako izjebo sa toliko svršavanja. Točno znaš moje erogene zone. I opet me poljubila. Opet mi se digo što je prinjetila i počela ga drkat pod dekom. Ubrzo se spustila dole i počela pušit onako kako mi paše pa mi nije puno trebalo da joj opet usta napunim.

Otuširali smo se skupa i ja sam otišao do kamiona i onako umoran i zadovoljan zaspo. A sutra je bio Božić koji nije prošao bez seksa s Lejlom sa još više prjavih stvari u krevetu. Napokon sam našao ženu s kojom imam najbolji seks i nadam se da će bit još koja prilika za seks sa Lejlom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija