Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cimerova devojka

Evo već dve godine studiram u Subotici ekonomiju, živim u domu sa još dva cimera Markom i Stojanom. Bas fini momci, Marko studira sa mnom zajedno dok je Stojan na drugom faksu. I tako Marko se nešto razbolio pa je otišao kući a ja i Stojan smo ostali sami, i jedno veče kaže on da će mu doći djevojka sutra na dan, dva taman i Marko nije tu, a i ja malo da mu napravim mjesta. Nije nikakav problem, biću kod kolega u drugim sobama. I tako je i bilo sljedeći dan smo spremali malo sobu, da bude što ljepše kad mu mala dođe i negdje oko tri sata kaže on da ide po nju, a ja sam rekao idem ja odmah, pa da ti je slobodno, odmah da je povališ ipak niste se dugo vidjeli.

Ja sam otišao kod drugarica i drugova u susjednim sobama i nisam Stojana i njegovu djevojku ni video kad su došli. Uveče sam sa još par kolega otišao na neku privatnu žurku. Tone alkohola, duhana i desetine ljudi, pili smo i pušili do same zore. Negdje oko 6 ujutro krenuo sam kući neki su i prije otišli a neki sa mnom. Pješice smo krenuli i nakon nekih dvadeset minuta pješačenja počela je kiša, sakrili smo se pod obližnji kiosk u nadi da će stati kiša. Međutim ona je nastavila padati bez prestanka, odlučili smo da trčimo do doma, i krenuli. Kiša je jako padala, lokve po asfaltu, svi smo bili uljepljeni od kišnice i mokri. Kada sam uletio u dom bilo je već sedam prošlo, potrčao sam na sprat prema svojoj sobi. Odmah sam sa vrata skinuo mokre hlače i majicu, ostao samo u boksericama i utrčao u kupatilo. Kada sam otvorio u sekundi sam zastao, ispred mene je bila polugola djevojka, koja je samo prekrila ručnikom, kada sam ja polugo uletio, a ona je ostala u čudu, i gledala iznenađeno.

Gledao sam je, ma bila je savršena, niža ali prezgodna, grudi poveće. Bio sam u šoku, i samo rekao uu kakav riba, šta je ovo, potpuno zaboravio da je djevojka od cimera tu. Na moje reći uu kakva riba, ona je odgovorila a bogami i frajer. Ti si Stojanova djevojka, pitao sam? Da Jovana drago mi je, tu smo se upoznali, a ona dok mi je pružala ruku ručnik je malo spao i vidjelo se pola grudi. Rekla je ups, dešava se, ja sam se zabuljio, par sekundi nisam skidao pogled sa tih grudi, a onda se trznuo i rekao idem ja izvini, samo sam se htio presvući i izašao.

Izletio sam uzeo svoj ručnik i počeo brisati, a za mnom je ona izašla stala uza zid i rekla, a još se nisi skinuo? Molim, rekao sam i začuđeno je pogledao? Pa ti si video mene skoro golu, pa red je i ja tebe rekla je. Bio sam zabezeknut, čekaj ono je slučajno bilo, i ja sam video sam vrh grudi, i ništa više odgovorio sam. Aa samo si vrh video upitala je, i skinula skroz ručnik sa sebe, e evo sad sve vidiš, skidaj se sad? Čekaj Jovana šta ti je upitao sam? Hoću da me jebeš, prezgodan si a i toliko sam napaljena dva mjeseca sam bez kite i sinoć dođem Stojan mogao samo jednom, a jutros otišao na fax i ostavio me samu, a ja sam napaljena ko luda. Pa može svaki čas da uđe, polako govorio sam, ma neće ima predavanja do podne odgovorila je, prišla i bacila na krevet.

Skinula mi bokserice i krenula gutati kitu. Pokušao sam je odbiti, ali kad ga je krenula slasno oblizivati nisam mogao odoliti i ja sam se napalio i odmah uzeo za kosu i počeo nabijati. Pušila ga je neverovatno tačno se videlo koliko ga je željna, i nakon deset minuta ustala i opkoračila me, lagano sela na njega, digla i počela hvatati ritam. Skakala je kao luda i čupala za kosu, tresla se od orgazama koji su bili jedan za drugim, imao sam osjećaj da će mi kitu slomiti. Potom sam je okrenuo na leđa, raširio noge i krenuo nabijati žestoko sve do jaja. Kidao sam je počela je vrištati od jačine mojih naleta, aa aa aaaa kako je dobro, kako dobro jebeš dečko, uh ovo mi je trebalo. Tucao sam silovito, i u sekundi sam osjetio da svršavam, i na brzinu izvadio i išpricao po stomaku. Oh ovo je bilo super, rekla je i bacila se na krevet. E pa Jovana nadam se da sam ti pomogao, da se malo ohladiš od napaljenosti, rekao sam ustao i otišao pod tuš. Posle kupanja sam se obukao i krenuo prije nego da Stojan dođe, a na izlazu iz sobe sam je pogledao i rekao pozdrav Jovana, nismo se još upoznali, ćao.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija