Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Članak strasti

Bio je tipičan dan za mene. Svako jutro bih ustao uz sunčeve zrake. Kao svaki tipični dan uz doručak bih čitao novosti iz svijeta i mejlove koje bih dobivao od jarana i kolega sa posla. Ali ovaj put me je iznenadio mejl od moje koleginice Olje. Olja je bila zena u 30-tim godinama, vitkog stasa, plave duge kose. Njen način hoda je svakoga izluđivao. Razmijenili smo prije par razgovora i kafica.

U mejlu je sve napočetku bilo normala, pisala mi je oko posla kojeg moram završit za jedan projekat. Ali pred kraj me je obavijestila da neće dolazit na posao i da ako mogu da svratim sa jednom njenom kutijom kartonskom sa posla. Dala mi je opis kutije i adresu stanovanja, ali je napisala da dođem u košulji. Što me je čudilo, zašto baš košulja? ! . Ali kako god. Dan je opet nastavio tipično. Dok sam boravio na poslu neki od kolega je bio pozvan do šefa, nažalost taj kolega je dobio otkaz. Ali nije prošlo malo i ja sam bio pozvan. Znajući sudbinu svog kolege pomislio sam da mi je život gotov. Šef je sjedio u svojoj kancelariji, sa cašom vina sa desne strane i cigarom u pepeljari. „Sjedi Kenane“. Bile su njegove riječi. „Vaš posao koji radite, ima grešaka kolega, ali nisu nešto velike. Volio bih da vas zamolim da pripazite na ove greške. Sve sam dosad Vaše članke morao dati gospođi Olji da ih pregleda i ispravi“. „Hvala šefe na srdacnoj pohvali, potrudit cu se da ispravim greške“ „Odlično a sad se gubi iz moje kancelarije“ rekao je drubim glasom. Vratio sam se na radno mjesto i nastavio dan. Prije kraja radog vremena uzeo sam kutiju za Olju, što me je zamolila mejlom.

Pošto nisam vozio morao sam taxijem do Oljeve kuće. Putovanje je trajalo nekih 20 minuta. Njenu kuću nisam mogao fulat. Isticala se ljepotom visećih saksija sa ruzama i ruzmarima koje su je krasile. Pokucao sam par puta na vrata. Nakon minute stajana, vrata su se lagano otvorila. Na vratima mi se ukazala diva. Crne haljine do koljena u štiklama i sa osmijehom na licu me je dočekala. „Zdravo Kenane, hvala ti što si mi to donio .

„Hajde uđi“
„Hvala Olja, jako je vruće danas“
„Da jeste, jako je vruće sad ću nam upalit klimu“
„Ćujem da ste Olja preuzeli neke moje članke“
„O da jesam, šef me zamolio da ispravim neke greške, nista strašno“
„Ohh drago mi je, mislio sam da ću izgubit posao ko kolega naš“
„Da čula sam, tragedija ali život ide dalje“
„Kenane da li ste za piće možda ? “ Upitala me sa osmijehom na licu.
„Jesam, ako može kisela sa ledom“ Olja se blago nasmija, jer zna da ne pijem.
„Šef Vas je pohvalio puno kolega, još malo i dobit ćete promociju“
„JA! ! Promociju hahaha“ grohotom sam se smijao.
„Ja, koji ni sam u sebe nisam siguran, da kad nesto napisem da valja“
Lagano mi se približa u lice i blagim glasom mi rekla
„Ja vjerujem u Vas kolega, od prvog trenutka kad sam pročitala vas prvi članak“
Približila mi se više i blago je spustila svoje usne na moje. Na mom licu je bio izraz iznenađenja. Ali sam je snažno prihvatio i strastveno ljubio. Jedno drugo smo privlačili više sebi i nismo se puštali. Tako me strastveno ljubila i rukama svojim je jako otvorila moju kosulju i prikazale se moje grudi onda je počela da me ljubi po njima. Nisam više mogao čekat skinuo sam je sa sebe i poderao joj haljinu i brzo je ostala u grudnjaku i tangama. Odmah sam se bacio na posao. Skinuo joj tange i počeo da joj lizem pičku, trudeći se da jos dublje ubacim svoj jezik u nju.

Stenjala je i uzdisala. Tijelo joj je počelo da trza, te mi je glavu jos više pribila svojoj pički i svršila mi po licu. Obuhvatio sam je rukama oko struka i podigao i odveo je u sobu. Skinuo sam pantalone i kaiš, te ga iskoristio da joj ruke svežem, ali me je ona spriječila kažeći „Imaš lisice u ormaru sa jos nekih par igračaka. Ali prije nego što mi to uradiš daj mi makar košulju obuci na mene“. Ispunio sam joj želju, obukla je crvenu košulju ali je nije zakopčala. U ormaru sam našao dosta pomagala i ponešto za vezivanje. Rekao sam joj da klekne ispred mene što je i uradila. Stavio sam povez na njene oči, te joj naredio otvori usta. Ćim ih je otvorila moj polukruti kurac je ušao u njena usta i brzo se počeo da dize. Jebao sam joj usta kao niko dosad, pokušavala je da dođe do zraka ali nisam dao. Počela je da se guši, ali bih malo popustio i dao joj zraka ali odmah bi ga ubacio nazad. Jebao sam joj usta jako i grubo. Osjetio sam da ću ubrzo svršit i to sam i uradio. Progutala je svu spermu. Dižem je i bacam na krevet, ruke joj vežem za okvir od kreveta, i opet počnem da joj ližem pičku. Ali ovaj put kratko sam to radio. Ustao sam i počeo da joj lagano ubacujem 1, 2, 3, 4 prsta i na kraju sam joj fisting uradio. Toliko sam je jako jebao da se počela derat od uživanja ali i bola. Uzeo sam njene tange i ugurao ih u njena usta. Uzeo sam dildo iz ormara i namazao ga vazelinom i počeo joj ga gurat u guzu dok sam kurcem joj klizio po pički.

Trzaji tijela bili su jači i jači. Kada je dildo ušao do kraja tako sam ga i ostavio. Skinuo sam jednu lisicu i okrenuo je u doggy poziciju, i uhvatio za kukove i počeo jako i grubo da je jebem u pičku. Ona je vrisnula da su joj tange ispale iz usta. Ali ja nisam obraćao pažnju i nastavio sam da je nabijam na kurac moj, jače i jače i jače. Njeni vrisci su postajali jači. Počeo sam je vući za kosu i šamarat po guzici. „Kurvo uživaš u ovome“ sam rekao „AAAAAAAAAA d.. .. da.. .. . AAAAAAAAAAAAAAAAA“ se moglo samo čuti od nje. Osjetio sam da ću ubrzo svršit pa sam ga izvukao. Dao joj nekoliko trenutaka da dodje sebi i da uzme daha. Ali zabava nije prestajala.

Skinuo sam joj lisice i počeo da je ljubim. Kao i prije uzeo sam je u naručje i pribio uza zid i počeo da joj lizem i grizem bradavice na sisama, ali dok sam to radio moj kurac je razređivao njenu pičku dok joj je dildo još uvijek bio u guzi. Njeni uzdasi su me jako palili da sam je sve jače i jače nabijao. Ali opet sam je spustio i ovaj put je na sve četri stala na pod. Izvadio sam još jedan dildo iz oramra, i kako sam ugurao svoj kurac u njenu pičku tako sam i drugi dildo. Vrisnula je tako jako da sam je samo jebao jače i jače. Vukao za kosu i šamarao joj guzicu.

Guzica je bila već crvena ali sam je jos šamarao. „mmmmmmmmmmmmmmm“ „aaaaaa.. .. aaaaaahhhhhhhh“ su bili jedini zvuci koje je ona mogla da izgovori. Ubrzo je moj kurac počeo da pulsira u njenoj pički i napunio je do vrha kao nijednu prije. Oboje smo pali. Ona na podu ja na njoj. Moja sperma je izlazila iz nje, te smo oboje ustali a sperma se pocela izlivati. Kao da je rijeka, jer joj nije bilo kraja. Kleknula je i počela da lize moj kurac da ga fino očisti. A ja sam opet svršio po njoj ali ovaj put po njenoj košulji. Oboje smo se istuširali gdje smo se opet pojebali. Napravila nam je večeru uz laganu muziku i svijeće smo uzivali u hrani i u prisustvu jedno drugog. Odlučio sam da ostanem noć kod nje, što njoj nije smetalo. Jer nije mogla da legne a da ga makar jos jednom ne popuši i primi.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija