Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dama sa interneta 2!!!

Nakon što sam prvi put imao seks sa njom prošlo je sigurno više od sedam dana. Čekao sam ja da se javi ponovo. Kada mi se učinilo da se to neće desiti stigla mi je poruka od nje. Dogovorili smo se da se nađemo kod nje u stanu sutradan uveče. Bio sam jako nestrpljiv da se to i dogodi.

Bilo je na satu već oko osam sati kada sam se zaputio prema njenoj zgradi. Došao sam do njenog stana, pokucao sam na vrata. Nakon nekih par sekundi otvorila mi je vrata. Imala je na sebi neku crnu seksi spavaćicu, ispod koje su se jasno mogle videti njene velike sise i obrijana pica.

Počeo sam čim sam ušao unutra da je ljubim po vratu. Prihvatila je sve to uz velike uzdahe zadovoljstva.

Rukama sam šarao po njenim velikim sisama. Već narednog trena sam bio potpuno nag. Moj kurac se bio podigao do maksimuma. Spustila se lagano na koljena i počela mi ga pušiti. Radila je to sa velikim zadovoljstvom. Prelazila je jezikom preko glavića a potom se svom snagom nabijala ustima na njega.

Gutala ga je koliko je mogla. Jako me je palila. Dok se nabijala ustima na kurac, rukama sam je držao za kosu i nabijao je na kurac.

Nisam više mogao čekati. Želio sam da je jebem. Ustala je i naguzila mi se preko stola. Rukama sam prešao preko njene pice, bila je jako mokra. Sada je ona već tražila da joj ga stavim unutra. Stavio sam joj kurac u vlažnu picu i počeo je jebati silovito. Tucao sam je kao da sutra ne postoji. Ona nije više stenjala nego se bukvalno vrištala dok sam joj kurcem širio picu. Neko nekih pet minuta žestokog seksa počela je da se trese i da u isti mah svršava.

Tada sam joj dozvolio par trenutaka da odmori a potom legao na pod i tražio joj da se nabija na njega. Poslušala me je bez pogovora i počela sa nabijanjem. Jahala je po njemu kao na rodeu da je bila. Dok se svojom picom nabijala na moj veliki kurac ja sam rukama mijesio i štipao njene velike sise. Bila je jako napaljena. Govorila mi je kako je jebem odlično, i kako ću je od sada samo ja jebati.

Promijenili smo pozu, legla je na leđa a ja sam stavio njene noge na moja ramena a potom joj stavio kurac u picu. Imao sam jako lijep prizor da vidim kako moj kurac širi njenu prelijepu picu. Tucao sam je žestokim tempom. Dok sam je tucao rukama me je grebala po leđima. Zbog toga sam se još više napalio pa sam krenuo još jače da je jebem. Molila me je da usporim na šta nisam se obazirao nego sam još jače je tucao. Tada je počela da svršava po drugi put.

Tada joj nisam dozvolio da odmori nego sam je okrenuo na bok i počeo jebati. Jebao sam je jako, mogao sam da osjetim kako moj kurac širi njenu usku picu. Dok sam je tucao stalno je ponavljala kako je ovo jedva čekala da doživi i kako sam joj ja do sada najbolji jebač u životu.

Zbog toga sam odlučio da joj ga ovog puta stavim i u guzu. Kada sam ga izvadio iz pice i prunio na otvor u guzu odmah je poskočila rekavši da se do sada nije nikada jebala u guzu. Polako sam je opustio rekavši da ću biti nježan prvi put i to je upalilo. Pristala je jer je bila jako napaljena. Namazao sam kurac kremom a potom i otvor njenog čmara. Počeo sam da ga guram unutra.

Išlo je jako sporo. Tek nakon nekoliko pokušaja glavić je ušao unutra. Počeo sam da je jebem polako. Boljelo je videlo se to na njenom licu na osnovu grimasa koje je pravila. Zbog toga sam počeo polako i da ubrzavam. Stenjala je jako glasno.

To me je još više napalilo da sam ubrzao do maksimuma pa sam zbog toga počeo i da svršavam ranije. Prije nego ću početi da svršavam upitao sam je gdje želi moji spermu. Odgovorila mi je da želi da joj napunim njenu picu. Čim je to izgovorila počeo sam da joj punim picu. Ostao sam u njoj sve dok mi se kurac nije spustio. Kada je ispao iz njene pice za njim je krenula i sprema napolje.

Ostali smo na podu još nekih pola sata a potom je krenula na tuširanje a i ja za njom. Pod tušem mi ga je još jednom popušila gdje sam spremu istresao u njena usta. Svu moju spremu je progutala. Nakon toga sam otišao kući.

Ocjena priče

4.6
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 7903

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija