Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Djevojka sa bazena

Djevojka se odmah ispričavala, ali ja sam joj rekao da ne sve uredu, i da su njeni sokovi jako ukusni. Ustao sam se s nje i skinuo hlače. Moj kurac se ocrtao na boxama. Pitao sam ju da li je spremnjša na drugu rundu. Pogledala me i rekla da je. Skinuo sam boxe i moj kurac je stajao uspravno, bio sam već jako napaljen od lizanja njene pice. Stao sam ispred nje, malo ju privukao rubu kreveta te namjestio kurac na njenu picu. Počeo sam trljati kurac o njenu vlažnu picu prije nego sam ga gurnuo unutra. Rekla je: "Samo polakio molim te", normalno, poslušao sam ju.

Kada sam ulazio u nju ulazio sam polako, osjetio sam da je uža nego druge s kojima sam spavao. Dok sam ulazio u nju gledao sam direkt u njene oči. Ušao sam pola i zastao na tren zatim nastavio. Kad sam ušao dovoljno počeo sam ga polako i izvlačit izvan nje. Počeo sam ju lagano jebati i ovaj put sam gledao kako moj kurac ulazi u njezinu prekrasnu picu. Bilo ju je lagano jebati pošto je bila dobro podmazana. Njena pica je obavijala moj kueac i tada su usne njene pice savršeno stajale na mom kurcu. Lagano sam ju jebao i onda sam se nagnuo prema njoj te ju počeo ljubiti. Pitao sam ju: "Jel ti paše? ", na što je odgovorila kroz uzdisaje: "mmm.. . ah.. . daa.. . mmm.. . jako". Nastavio sam ju tako polagano jebati i povremeno ju poljubio.

Dok sam tako bio na njoj pitala me: "Mogu ja bit gore", normalno da sam joj to dopustio, volim i kad cura sama određuje tempo. Ustao sam se polako s nje i poljubio ju još jednom, zatim sam legao na krevet, a ona me opkoračila, sjela mi na lice i nagnula se naprijed te mi počela pušiti kurac. Počeo sam i ja njoj opet lizati picu sad još više sočniju. Nakon dobrog pušenja, sjela je na moj kurac okrenuta guzom prema meni i počela se nabijati. Polagano se dizala i spuštala na mom kurcu, a ja sam samo gledao njezinu guzu kako se zatrese svaki put kad se spusti. Nakon nekog vremena takvog jebanja, okrenula se i nastavila se spuštati na moj kursc okrenuta licem prema meni. Sada sam gledao kako njezine grudi poskakuju gore dolje dok se nabija na moj kueac. I dalje nije ubrzavala puno, ali njena pica je bila božanstvena. Stenjala je glasno i davala mi do znanja da joj paše. Počeo sam joj mjesiti grudi dok se tako nabijala na mene. Zatim se ustala, kleknula pored mene i počela mi pušiti kurac. Ovaj put se potrudila da ga dobro očisti od sokova. Nije ga duboko mogla pušiti, ali to nije bilo ni bitno toliko, trudila se, a vidio sam da i njoj godi.

Kada mi je popušila kurac opet je legla na ledja i ja sam digao njene noge na svoja ramena te ju počeo tako jebati. Na taj način bio sam bliži njoj a mogao sam i dublje ući u nju. Čim sam ju počeo tako jebati odmah je postala glasnija sa stenjanjem. Izjebao sam ju tako dok nisam vidio da se opet grči i doživljava orgazam. Ja nisam stajao, nastavio sam ulauiti u nju i dok se tresla od užitka, osjetio sam kako tekućina curi po mom kurcu i po mojoj nozi se slijeva na pod. Malo sam sada ubrzao jer koj je pica bila več dovoljno opuštena. Sada su joj se grudi još više tresle zbog jačeg nabijanja. Pitao sam ju: "Možemo sada u doggy style? Stvarno želim gledati tu guzu dok te jebem". Normalno, pristala je, ali je ovako zvučalo puno romantičnije jer sam pitao.

Izvukao sam ga iz nje i ona je samo stala na sve četiri i digla guzu visoko gore te rekla: "Eto ti je pa ti sad izvoli". Stavio sam ga odmah unutra i počeo ju jebati. Raširio sam njene guzove i gledao kako moj kurac ulazi u njenu vrelu, sočnu picu. Preljep prizor, njena druga rupica izgledala je jednako zamamno kao i pica, ali to čemo ostsviti za drugi put. Uhvatio sam ju za bokove i počeo ju opet brže jebati i jače nabijati, bio sam pri kraju i ona je to osjetila. Ubrzo sam izvadio iz nje i počeo obilno svršavati po njenoj guzi. Kad sam svršio onako umorni smo legli na krevet i kroz uzdisaje sam ju pitao da li joj je bilo dobro na što je odgovorila da da. Ubrzo joj je telefon zazvonio i kad se javila bile su to njene prijateljice, prije nego je išta uspjela reći uzeo sam koj mobitel iz ruke i rekao im da je živa i zdrava i da je imala noć koju će pamtiti.

Nakon toga zaspali smo zagrljeni.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija