Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dobro je biti šef

Svi misle da je super kad imaš svoju firmu, kad si šef svima, ali nemaju pojma koliko je tu posla i neprospavanih noći kako bi ljudima osigurao plaće, platio sve doprinose i još vodio računa da svi odu na godišnji kad žele, a da pritom ni posao ne trpi. Užas..

S obzirom da sam imao prijevozničku firmu sa kamionima i autobusima zapošljavao sam uglavnom muške, a za računovodstvo sam angažirao vanjsku uslugu. Međutim, na nagovor moje žene, a koga drugoga, sam uskoro primio i Mihaelu. Mala je diplomirala na prometnom fakultetu, a imala je sve moguće dozvole za vožnju kamiona i autobusa, te radnih strojeva. Čak nije bila ni muškobanjasta kako bi mnogi pomislili zbog toga. Dapače, Mihaela je bila komad i pol. Brineta duge valovite kose, smeđih velikih očiju i isto takvih sisa. Bila je visoka, mislim, ja sam bio skoro 195 cm visine, a ona bi bila skoro višlja od mene kad bi stavila visoke pete. Bila je srdačna sa svima, ali nisam znao kamo da ju stavim raditi, a rješenje se pojavilo samo od sebe. Naime Stjepan, jedan od vozača autobusa je slomio nogu, a njegov suvozač Josip se razbolio isto, te ih sad neće biti neko vrijeme, pa sam odlučio da dam Mihaeli taj posao. Ali sad sam imao i problem da ju netko prati kako radi, a kako nije bilo slobodnih morao sam ja. A sad se pojavio i novi problem, jer je ta linija išla za Italiju, pa bi izbivao od kuće po pet šest dana. Žena je rekla da nema problema, pa sam tako krenuo sa Mihaelom na put.

Prvi problem se pojavio već prve noći, jer se za vozače davala samo jedna dvokrevetna soba. Mihaela je rekla da nema problema jer ćemo samo prespavati u sobi. Tako sam i ja mislio, ali..

Ona je odlučila sama otići prva u sobu kako bi se otuširala prva, a ja bi došao za pola sata. Tako je i bilo. Kad sam ušao u sobu Mihaela je upravo izašla iz kupaonice i smjestila se na krevet ogrnuta ručnikom, a ja sam izvukao pidžamu i pribor za brijanje, te otišao u kupaonicu. Uskoro sam začuo zvuk televizora kojeg je upalila, pa sam skužio da gleda vijesti. Nakon brijanja sam se otuširao i došao do kreveta kojeg je obasjavao samo odsjaj sa malo stišanog televizora. Mihaela je više sjedila nego ležala, a kad sam legao i pogledao ju shvatio sam da je zaspala, pa sam polako uzeo daljinski iz njenih ruku i ugasio TV, a onda pogledao njene velike grudi kako se dižu ispod neke majice u kojoj je spavala i osjetio neku napetost u gaćama koju već dugo nisam osjetio, jer sa ženom bi se poseksao eventualno jednom mjesečno. Odmahnuo sam i nasmješio se, pa sam sebi rekao da sam malo prestar za nju i okrenuo se na drugu stranu, te polako zaspao.

U neko doba sam osjetio nešto na mom krilu. Trgnuo sam se i ugledao Mihaelinu glavu u mom krilu kako se nabija usnama na moj kurac koji je bio tvrd poput kamena.

- Mihaela! ! ! ! Šta to radiš? ? -tiho sam prosiktao pomalo zbunjen događajima.
- Oooo šefe.. nadam se da Vam je ugodno.. -široko mi se nasmješila dok je i dalje rukom lagano drkala moj kurac.
- Ali.. ali.. -tiho sam zamuckivao ne shvačajući još šta se dešava.
- Bio Vam je dignut i jako tvrd pa sam Vam odlučila malo olakšati situaciju.. -rekla je i vratila se usnama na moj kurac i sjajni glavić od njene sline.

Nisam znao šta bi rekao, pa sam se jednostavno prepustio, a Mihaela mi je pušila kurac vrhunski. Nakon nekih pet minuta počeo sam svršavati i špricao sam joj mlazeve sperme u usta dok je ona sve gutala i nastavljala mi lizati kurac, te mi je mijesila jaja kao da ih pokušava iscijediti do kraja. Kad se odmakla vidjela je da mi kurac i dalje stoji uspravno, a i mene je to šokiralo. Mihaela me pogledala i rekla:

- Vidim šefe da niste jako dugo jebali ništa, ali ja sam zahvalna cura.. -nakon toga je skinula donji dio pidžame, tj neke minijaturne gaćice i samo me objahala, te se namjestila svojom picom od koje sam vidio samo tanku crtu tamnih dlačica, na moj kurac i polako se spustila niz njega.

Nakon par podizanja i spuštanja je sjela do kraja i sad se počela lagano vrtiti na njemu, a ja sam samo instiktivno podigao ruke i zavukao ih ispod majice, te se primio njenih jedrih i bujnih četvorki. Počeo sam ih mijesiti baš kao što je ona mijesila moja jaja, ali nisam bio grub. Lagano bi joj protrljao bradavice i malo ih stisnuo ponekad, dovoljno da ona zakoluta očima i nastavi se nabijati na moj kurac. Ispod nas je krevet lagano škripao, ali nije nam smetalo. Ubrzo se Mihaela naslonila glavom na moja prsa i sad je samo odizala guzu u zrak, pa bi joj moj kurac svako toliko skoro ispadao iz pice, ali je znala šta radi jer se uredno nabijala na njega svaki put do jaja. Uskoro je počela svršavati i iz njene pice je procurilo po mom kurcu i jajima, a ona ga je počela stiskati, te je rukom počela mijesiti ponovo moja jaja, da bi nakon par minuta i ja po drugi put te večeri svršio, ali ovaj put sam špricao direktno u njenu picu. Mihaela je oblizivala usne i trljala svoju picu uz moja jaja i trbuh, te si stiskala sise, da bi ponovo svršila.

Zatim se polako digla i otišla u kupaonicu, te donijela ručnik kojeg je lagano navlažila u umivaoniku, pa mi obrisala opušteni kurac i jaja, te donji dio trbuha, a onda i sebi obrisala picu. Vratila je ručnik natrag i došla u sobu, te se stisla uz mene, a ja sam nas pokrio, dok mi je ona nastavila milovati kurac. Onda sam ju pitao:

- Šta je sve ovo bilo?
- Paaa.. morala sam Vam nekako zahvaliti za posao, a kad sam se probudila i vidjela vašu kurčinu kako strši u zrak jednostavno nisam odolila.. -tu je zastala i pogledala me- Nadam se da vam se sviđa moja zahvala?
- Slušaj Mihaela.. -rekao sam tiho- Kao prvo, ne govori mi 'Vi', za tebe sam Boris, a kao drugo.. oduševljen sam..
- Supeeerrrr.. -tiho mi je prosiktala sa smješkom na uho, pa me poljubila i rekla- Onda se nadam da ćemo ovako svaku večer dok smo na putu?
- Ako ti želiš, naravno da hoćemo -rekao sam i nasmješio se njoj dok mi je ruka došla na njenu sisu koju sam nastavio milovati.

Ostali smo tako zagrljeni i zaspali smo, a ujutro sam ju još jednom kresnuo s guza dok je prala zube u kupaonici. Nastavili smo se jebati svaku večer i svako jutro dok smo bili na putu, a i kasnije kad su se oni vozači vratili. Uvijek bi našli neko vrijeme da se možemo pojebati svaki dan, jer ipak sam ja bio šef i nije mi predstavljao problem što je bila dvadeset godina mlađa od mene, a ni njoj što sam stariji. Za moju kurčinu su njena usta i pica uvijek bile spremne.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija