Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dobrosusjedski odnosi 2

Ivana i ja smo se nastavili jebati kad god bi imali prilike. Ili kod nje ili kod mene, a par puta i u autu. To je trajalo već dobra dva mjeseca, a jedan dan dok smo se odmarali nakon divljeg seksa uz kavicu i cigaretu u njenoj kuhinji, a i dalje goli, rekla je:

- Znaš, Davor i ja smo odlučili da idemo na umjetnu oplodnju.. . -Davor, njen muž, imao je inače neplivače u spermi.
- Super -rekao sam oduševljeno.
- Da, ali pod uvjetom da ja izaberem donora.
- A da? I? Jesi ga izabrala? -upitao sam znatiželjno.
- Naravno -rekla je kratko.
- Divno, a koga? -rekao sam na što me je pogledala kao kretena.
- Jel trebaš ogledalo? ? ? -rekla je i prasnula u smijeh.

Gledao sam ju dok se smije i vidio kakao joj se sise tresu od smijeha, što je bilo dovoljno da mi se kurac počne buditi iz sna, te je nakon minute bio ponovo tvrd i spreman. Ustao sam i prišao joj, te joj stavio napeti kurac uz lice. Pomazila mi je jaja i počela ga lizati od glavića do jaja, te svako jaje uvukla u usta i cmoknula. Podigao sam ju i naslonio na stol, te joj prišao s guza, raširio noge i glavićem istrljao usmine i malo ga uguravao, pa odmah vadio van, dok nije izludila i zarežala:

- Daaaaajjjj.. . stavi mi gaaa! ! ! ! !

Zabio sam joj ga do jaja u pičku, a ona je samo jauknula, ali se odmah počela nabijati na moj kurac. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati do jaja. Iako smo se već pojebali prije dva puta, narajcala me pričom o umjetnoj oplodnji, pa sam ju želio čim prije napuniti. Jebao sam ju žestoko dok su šalice po stolu zveckale, a ona gužvala stolnjak. U jednom trenu mi je došlo i jedan palac sam si stavio u usta i naslinio ga, te ga počeo gurati u njen šupak. Ona je samo ciknula, a kad je ušao unutra svršila je i stisla mi kurac svojom pičkom. To je i meni bilo dovoljno, te sam se počeo prazniti u njenu unutrašnjost. Iscijedila ga je do kraja svojim jakim mišičima u pički, te ga je pustila kad se već opustio potpuno.
Izvukao sam ga iz njene pičke, a ona se okrenula i oblizala ga onako sluzavog, te mi rekla:

- Samo da znaš da već par dana ne uzimam pilule. -pogledala me i poljubila sa okusom sperme i njenih sokova u ustima.

Obukli smo se i ja sam otišao kući, jer sam taj dan radio noćnu, pa sam otišao po klince u vrtić i pričekao da Maja dođe sa posla.
Kad je došla otišla je odmah pod tuš, a ja sam joj se prišuljao i zgrabio ju odmah za njene poveće sise s leđa. Pritisnuo sam je uza zid tuš kabine, a ona je mogla osjetiti na svojoj guzi moj napeti kurac, pa je samo uzdahnula i prošaputala:

- Ahhhhh.. . pazi da nam klinci ne ulete.. .

Raširio sam joj noge i ugurao kurac u njenu pičku, te ga odmah gurnuo do kraja na što je samo zajecala, ali mi je i zabila prste u butine. Bio sam jako napaljen i nakon desetak minuta divljeg seksa sam počeo puniti njenu pičku svojom spermom. Nisam ga vadio jer ona još nije svršila, pa sam ju nastavio jebati dok se i ona nije ispraznila uz lagani vrisak i grčenje. Ostali smo tako još koju minutu dok voda nije postala prehladna ispod tuša. Brzo sam se obrisao i otišao u prizemlje gdje su klinci već divljali.

Kasnije sam se spremio i otišao u noćnu smjenu, a bolnica je bilo radno mjesto gdje nikad nije dosadno. Nikad nisi bio siguran što će te dočekati ili kako će ti proći smjena. Kad sam došao, pozdravio sam se sa dežurnim sestrama, te sam obišao odjel i pacijente, a nakon što sam se uvjerio da je sve u redu i da nema neke hitnoće, otišao sam u ured dežurnog liječnika, ispunio obrasce, te se zavalio u fotelju i upalio TV. Nakon nekih sat vremena je došla glavna sestra u noćnoj, te mi predala izvješća, popili smo kavu, pa sam opet ostao sam. Malo sam dremuckao kad mi je zazvonio telefon. Zvali su sa porte da me treba neka gospođa, a kad se ona javila prepoznao sam Ivanu, pa su je pustili gore.
Spustio sam se dolje i dočekao ju pred zgradom. Bila je u kratkoj suknji i visokim petama, nekako jebozovna, a kd je došla do mene samo mi je šapnula:

- Želim te, odmah.. . ovuliram.. .

Poveo sam ju u krilo koje je bilo prazno i uveo u jednu sobu, te ju naslonio na krevet, zadigao joj suknju i povukao gaćice koje su bile natopljene. Oblizao sam joj picu do šupka i ustao, te skinuo hlače i gaće, malo protrljao kurac i namjestio ga između njenih usmina, te joj ga odmah gurnuo do kraja. Jauknula je, ali sam joj ja nastavio zabijati kurac u pičku. Jebao sam ju žestoko navlačeći ju na kurac do jaja. Nije mi trebalo dugo da ju dovedem do orgazma i svršavala je grčeči se i gužvajući plahtu ispod sebe. Ja sam uskoro osjetio da mi dolazi i nabio sam se do kraja u nju i napunio joj pičku sa vrelom spermom. Ostali smo tako još koju minutu dok se nismo umirili, a tada se iskobeljala ispod mene, poravnala suknju, gaćice stavila u torbicu, dala mi pusu i rekla:

- Vidimo se kod tebe poslije smjene.

Ubrzo je nestala na vratima, a ja sam se uredio i otišao u ured misleći kako je i ova noć donijela nešto zanimljivo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija