Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dobrosusjedski odnosi 3

Nakon završene smjene u bolnici jedva sam čekao da dođem doma i odmorim se. Iscijeđenih jaja nisam mislio ni na što drugo osim na tuš i krevet. Maja je već otišla na posao, a i klinci su bili u vrtiću, te sam se nakon vručeg tuša izvalio u krevet i nakon nekoliko trenutaka zaspao.

Nisam znao koliko sam spavao kad me trgnulo zvonce na vratima. Pogledao sam na sat i vidio da je prošlo 11, navukao sam na sebe trenirku i neku majicu, te se spustio do vratiju. Otvorio sam, a pred vratima Ivana, također u trenirci, pa sam ju pustio. Tad mi je sinulo da je rekla da će doći ujutro, ali sam bio preumoran, pa sam smetnuo s uma.

- Pa di si ti? -prosiktala je tiho skidajući gornji dio trenirke.
- Čuj Ivana, bio sam umoran i baš si me probudila.. . -tu sam zastao jer je ona upravo skinula grudnjak i bradavice su stršale kao dva lješnjaka, pa sam progutao slinu i nastavio- .. . a i jaja me malo bole od jučer..
- Nema veze, ti češ leći, a ja ću sve odraditi.. .

Povela me je u spavaću sobu i ubrzo sam ležao gol na krevetu dok je ona pušila moj kurac i mijesila mi jaja. Radila je to prokleto dobro, jer je nakon pet minuta moj kurac stajao tvrd i spreman. Kad je bila zadovoljna njegovim stanjem uspravila se i opkoračila me. Kliznula je svojom pičkom niz kurac bez zadrške koliko je bila mokra. Odmah se je počela nabijati na njega svom snagom. Jahala je na meni kao luda, tako jako da je par puta kurac ispao iz njene pičke. Ona je svršila već dva puta na mom kurcu uz jako grčenje i glasno stenjanje. Jaja i noge su mi bile mokre od njenih sokova, pa sam već razmišljao da ću morati promjeniti posteljinu nakon ovog seksa.

Ivana je imala u naumu da moram svršiti čim prije i davala je sve od sebe da svršim. to joj je i uspjelo nakon još dva njena orgazma i napornih desetak minuta. Konačno sam istresao ostatke ostataka sperme iz svojih jaja u njenu vrelu unutrašnjost. A to je izazvalo kod nje glasni uzdah zadovoljstva, te se izvalila na mene sa mojim kurcem još u njenoj unutrašnjosti. Osjećao sam kako ga steže svojom pičkom i kako ga cijedi polako.

Ljubila me je po licu i po prsima, a onda je napokon moj kurac skliznuo iz njene pičke, pa se izvalila kraj mene duboko dišući.

- Ovo je bilo.. .. -zastala je dok je hvatala dah, pa sam ju ja nadopunio:
- Izuzetno naporno.. .
- Da, baš to.. . -rekla je i nasmijala se- Sad te puštam da se naspavaš, jer i meni treba malo odmora.

Otišla je, a ja sam se samo izvalio natrag na krevet i odspavao još dva sata pa se pospremio, te promjenio posteljinu.

Ivanu nisam vidio sve do vikenda kad joj se muž ponovo vratio sa puta i kada smo pijuckali u njihovoj kuhinji, pošto je vani pljuštalo. Maja i Ivana su bile u dnevnom i razgovarale o nečemu nebitnom, ali kao da je jako bitno, dok smo Davor i ja trusili po vinu. Uskoro smo ispraznili dvije boce, pa sam zaključio da je dosta za večeras, te samo Maja i ja otišli.
Kasnije mi je Maja napomenula da Ivana radi intezivno na umjetnoj oplodnji, te da je i našla donora, jedino nije spomenula tko je taj. Ja sam samo prokomentirao 'Interesantno' pošto sam bio pre umoran i pre pijan za bilo šta.

Nisam vidio Ivanu skoro cijeli tjedan, a možda i zato jer sam radio ujutro, pa smo Maja i ja bili kod kuće popodne. Tako je bilo sve do petka kad sam opet radio noćnu, te sam prijepodne opet bio sam kod kuće. Oko 10 čuo sam zvono na vratima, pa sam se iskobeljao iz fotelje ispred TV-a i otišao otvoriti. Bila je Ivana, pa sam ju pustio unutra. Bila je u uskim tajicama ispod kojih nisam nazirao gaćice, ali se lijepo nazirala njena obrijana pička. Ispod uske majice nije bilo niti grudnjaka, te su se bradavice lijepo ocrtavale. S obzirom da se nismo pojebali već tjedan dana kurac mi se odmah uspravio. Samo se nsamješila kad je to vidjela. Krenula je ispred mene u dnevni, a ja sam uživao u pogledu na njenu guzu utegnutu bijelim tajicama. Sjela je na trosjed i praktički se legla kad se naslonila na naslon. Sjeo sam na drugi kraj i odmah mi je ubacila noge u krilo, pa sam joj počeo masirati bose tabane i posebno prste na nogama. Samo se promeškoljila na trosjedu i lagano raširila noge. Vidio sam kako su se tajice usjekle između njenih usmina i kako se brežuljak ocrtava. To je bilo stimulativno za moj kurac koji se sve više propinjao u gaćama. Odmah ga je počela milovati svojim tabanima preko trenirke, pa ga stisnula između tabana i trljala malo, a onda povukla noge k sebi i nagnula se prema meni i dala mi vruči poljubac.

Uzvratio sam joj i počeo joj milovati sise preko majice i osjetio kako su već tvrde i napete, pa sam se čudio kako nisu probile tanku tkaninu majice. Podigao sam joj majicu preko ramena i glave, pa sam ih oslobodio. Uspravio sam ju i privukao k sebi, te joj počeo ljubiti sise, dok je ona meni šaltala kurac preko trenirke kao da je mjenjač u autu. Onda mi je odvezala trenirku i zavukla ruku unutra, te mi primila kurac i stisla ga za glavić. Zabolilo je, ali nisam ni pisnuo, samo sam se ispružio i počeo skidati trenirku skupa sa gaćama. Ona se odmaknula i sagnula prema mom kurcu, te ga počela lizati od vrha prema jajima i nazad. Bio sam napet i na vrhu glavića se pojavilo par kapi koje je ona s guštom polizala.
Zatim sam ustao i povukao joj tajice niz noge, te ju posjeo na trosjed i raširio noge. Zabio sam jezik u njenu mokru pičku i počeo ju lizati i sisati klitoris. Stenjala je od zadovoljstva dok sam joj ga cuclao i grickao, a to je potvrdio i lagani potočić iz njene pičke. Uspravio sam se i podigao joj noge u zrak, te joj odmah zabio kurac do kraja u pičku. Samo je zajecala i obliznula se, te si počela gristi donju usnicu dok sam joj ja zabijao kurac do jaja u vrelu pičku. Nisam je dugo jebao, ali sam zadržavao svršavanje dok nismo uskladili svršavanje, pa sam se istresao u nju nekako istovremeno kad je i ona svršila uz glasan vrisak. Mislio sam da bi nas netko mogao i čuti, ali teško da je ikoga bilo u susjedstvu, osim par starijih i djece koja su išla u školu poslijepodne.
Trzao sam se u grčevima dok sam se praznio u njenu pičku. Ona me je obgrlila nogama i privukla k sebi da joj uđem čim dublje u njenu vrelu pećinu. Nakon par minuta smo se konačno smirili i ona je ostala ležati na trosjedu sa nogama u zraku, dok sam se ja izvalio u svoju fotelju.

Nakon pet minuta se je ustala, te mi prišla i klekla između mojih nogu, pa mi ga ponovo počela pušiti. Mrsio sam joj kosu dok ga je cijelog gutala gledajući me u oči. Uskoro je bio ponovo spreman, pa se uspravila i tiho rekla:

- Želim da me jebeš u šupak i da ga rasturiš.. .
- Zbilja? ? ? ? -ostao sam paf, jer zadnji put sam jebao jednu stariju doktoricu u guzu na specijalizaciji u noćnoj smjeni, a sad ovo.
- Daaa.. . želim ga u guzi od početka, ali bilo je prioriteta, pa eto.. . -nastavila je sa smješkom.

Odmah sam ustao i otišao do kupaonice, te se vratio sa kremom za ruke i trljao kurac njom dok sam se vračao natrag, a Ivana se već bila naguzila i raširila je guzove rukama. Prišao sam joj i namazao obilno ulaz u njen šupak, a onda gurnuo dva prsta unutra i počeo ga mazati iznutra. Dok sam to radio samo je stenjala, a onda sam izvadio prste i gurnuo kurac unutra. Samo je glasno zastenjala kad je široki glavić ušao unutra, a kad sam ga ugurao do pola to je izazvalo dahtanje. Počeo sam ju guziti sve brže i brže. Kako je samo usko bilo. Pljesnuo sam ju par puta po stražnjici i uskoro je postala žarko crvena. Svaki udarac po stražnjici ona bi popratila dubokim uzdahom.

Jebao sam ju tako desetak minuta, pa sam ju polegao na trosjed, dodao još kreme i vratio kurac u guzu. Nastavio sam ju jebati još nekih pet minuta kad sam osjetio da mi dolazi. Zabio sam ga još par puta, a onda jako i do jaja, te joj se ispraznio u šupak. Ona je samo ciknula i zadahtala, te se počela tresti u grču svršavanja. Izvukao sam kurac iz šupka i gledao u tu rupu punu moje sperme kako se lagano zatvara. Njena crvena guza je bila kontrast svjetlom tosjedu i uživao sam u prizoru. Brzo je ustala i otišla u kupaonicu, te se vratila nakon desetak minuta i obukla se, te rekla:

- Vidimo se kasnije. -pa otišla kući.

Ja sam ostao zavaljen na trosjedu i razmišljao kako bi bilo dobro otići pod tuš, ali mi se nekako nije dalo.

Sa Ivanom se nisam vidio skoro dva tjedna, a onda sam dobio poruku na mobitel: 'Test pozitivan! ! ! ! U drugom stanju sam! ! ! ! ! Hvala ti! ' uz puno srčeka, pusica i ostalog. Izgleda da je moja misija u ovome bila gotova, ali ipak sam se nadao da bi kod nje mogao još koji put uletiti na neobavezni seks, jer dobrosusjedski odnosi se moraju održavati.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija