Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doktorica i ja

Nakon kontrole kod moje nove doktorice, na koju sam došao zadnji, tako da nije bilo više nikoga, te smo opet završili u pozi 69, rekla mi je da dođem u petak na skidanje šavova i da ponesem odjeću za cijeli vikend. Na moj upitni pogled samo je rekla:

- Biti ćeš kod mene za vikend...moraš malo na kućnu njegu...
- Aaaa...to -široko sam se nasmijao- da da...treba mi posebna kućni njega...
- Ahaaa...i još malo masaže.. -govoreći to milovala mi je kurac i jaja sad već spremljena u gaće i hlače nakon što ih je ispraznila svojim jezikom i ustima, a meni je u nosu još bio miris njene predivna mace.

Jedva sam čekao da dođe petak..svojima sam rekao da ću doći u ponedjeljak ujutro, a pošto sam bio na bolovanju, nisu me ništa previše ispitivali. Nakon što mi je skinula konce i stavila samo obični flaster na palac, sjeli smo u njen auto i odvezli se kod nje. Imala je dvosobni stan sa pogledom na more i bio je lijepo namješten. Rekla je da ga je unajmila, jer ne zna do kada će biti tu, tj da li će ostati za stalno.
Kad smo se raspakirali, tj kad sam ostavio stvari u spavačoj sobi, rekla mi je da ide pod tuš, a ja neka se raskomotim. Došla je nakon desetak minuta ogrnuta u frotirasti ogrtač, a miris parfumiranog gela za tuširanje je ispunio sobu...meni se isti tren počeo dizati, a pošto sam bio samo u boksericama lijepo se je moglo to i vidjeti. Nasmiješila se i prišla mi, te me zagrlila i počeli smo se ljubiti kao ludi. Rukom sam joj milovao kosu i leđa, a ona je mene privijala k sebi i rukom mi gladila stražnjicu, te povremeno zabijala nokte u nju. To me je dodatno napalilo i kurcu je odjednom postalo pretijesno u mojim gaćama.
Ona se je sagnula i skinula mi gaće, te ga pomilovala od jaja do vrha glavića i nazad. Stresao sam se i skinuo joj ogrtač, te se sagnuo i počeo joj ljubiti grudi, a bradavice su bile tvrde i željne mojih usana.
Polako sam se spuštao preko trbuha do njene mačkice koja je bila obrijana i jako jako mirišljava. Počeo sam joj ljubiti tanku liniju dlačica koju je pustila po sredini i spuštati se još niže, te sam došao do razreza duž njene mace i počeo joj lizati rascijep. Ona je primila moju glavu i još ju više pritisnula uz sebe. Ugurao sam prste između njenih butina i došao do ulaska u njenu macu. Bila je već mokra, a onda sam joj stavio dva prsta unutra i počeo joj trljati pubis sa dva prsta dok sam ju istovremeno ljubio po klitu i lizao joj usmine. Ona je sam uzdisala i jednom rukom mrsila moju kosu dok je drugom milovala svoje grudi. Ja sam onda drugu ruku stavio na njenu guzu i lagano prstima ušao između njenih polutki, te došao do anusa i nakon što sam ga malo milovao vrhom prsta isti taj prst sam lagano gurnuo unutra. Ona se samo stresla i nabija se na njega. Čim je ušao u guzu počela je svršavati i to obilno...moja ruka je bila mokra. Izvukao sam prste iz njene guze i mace, te sam ju poveo do kreveta. Polegao sam ju na leđa i raširio noge te sam ponovo zaronio jezikom i usnama u njenu macu, i nastavio ju lizati i ljubiti još neko vrijeme. Nakon toga sam se uspravio i namjestio svoj pulsirajući kurac na ulaz u njenu macu i počeo nježno ulaziti u nju. Gledala me vlažnim očima u kojima se ogledala želja, a ja sam joj namjeravao sve želje za ovaj vikend ispuniti.

Jebao sam ju nježno i dugo. Nisam se nikamo žurio. Uostalom cijeli dan i noć, a i cijeli vikend bili su pred nama, pa sam želio to odužiti. Ona je samo uzdisala i smješkala se...svršila je već tri puta, a ja niti jednom, ali moralo je doći i to. Bez nekog posebnog ubrzavanja ili nečeg drugog, samo sam stao i ispraznio se duboko u njoj. Ona je samo mrmljala, a ja sam uspio razabrati:

- Daaaa...mmmmm...tako je vruča...mmmmmm...još....

Nisam ga još vadio iz nje, ali nije mi se ni spustio. Nastavio sam ju opet jebati kao da se ništa nije dogodilo dok ona nije svršila po četvrti put. Tada sam ga izvadio i legao kraj nje. Počeo sam joj milovati i ljubiti znojne grudi i jezikom šarati po bradavicama. Ona me je samo zagrlila i nije me puštala.

- To je to...to mi je trebalo...divan si...
- A ti si predivna -prošaptao sam- i strahovito te želim.
- I ja tebe -rekla je to i popela se na mene i opkoračila me, te mi sjela na još uvijek tvrdi kurac.

Započela je uzbudljivi i polagani ples sa svojim bokovima, a picu je trljala o korijen mog kurca. Postepeno je ubrzavala svoj ples i uskoro sam ponovo došao na rub svršavanja, ali je ona stala i podigla se sa mene i u pici ostavila samo vrh moga kurca i lagano se gibala naprijed natrag, a mene je dovodila do ludila time. Taman kad sam se mislio pobuniti protiv toga nabila se do kraja na moj kurac i to par puta za redom. Kad je to napravila četvrti puta naglo sam ju primio za bokove i zadigao sa od kreveta, tako da sam ušao do jaja u nju i ispraznio se u njenoj pici. Ona je samo lagano vrisnula od iznenađenja, jer nije to očekivala, ali se je brzo opustila i legla na mene. Ostali smo tako zagrljeni ležati na krevetu i čini mi se da smo oboje zaspali, ali mene je trgnulo grickanje moga glavića. Obrađivala ga je stručno i pogledala me je ispod oka te na tren ispustila moj kurac iz usta.

- Dobro jutro spavalice -smješkala se.
- Šta je jutro ...ili je tek večer? -promrmljao sam gledajući kroz prozor.
- Večer...tek je prošlo devet -rekla je igrajući se sa mojim kurcem koji se sjajio uglancan od strane njenih usana.
- Hmmm....ja bih pod tuš -rekao sam- Ako mogu, naravno... -dodao sam uz smješak.
- Naravno...idemo zajedno.

Ustali smo i otišli pod tuš. Tamo mi ga je počela ponovo drkati a ja sam joj trljao picu i išao prstima skroz do guze i uguravao ih unutra.

- Znaš... -rekla je- nisam ga još nikad dobila u guzu. Voljela bi probati. Tvoj prst me samo nadražuje.
- Može. -rekoh- Biti ću nježan.

Dok smo išli u sobu uzeo sam iz kupaonice neko ulje za tijelo, te sam joj kad je legla na trbuh namazao guzu i sa namazanim prstom polako ulazio u guzu. Nakon par trenutaka stavio sam još jedan prst, a onda i treći. Ona je samo uzdisala. Bila je totalno opuštena i nije bilo problema. Namazao sam kurac sa istim uljem i namjestio ga na prošireni otvor njene guze. Ušao sam do pola bez problema, a kad sam počeo ulaziti dublje počela je dahtati i cviliti. Upitao sam ju da li da stanem, ali je rekla da nastavim. Nastavio sam ga uguravati i nakon par minuta sam ušao do kraja. Ona si je trljala prstima klit i nakon par trenutaka je počela svršavati, a ja sam odlučio ubrzati tempo i ubrzo sam i ja svršio napunivši joj guzu vručom spermom. Izvukao sam kurac i ostatak sprema razmazao po njenoj guzi i usminama, a onda ga odlučio ugurati u picu.
Počeo sam joj zabijati kurac u picu svom snagom, a kako joj je ruka još bila na pici ona mi je grebla noktima kurac kad god sam ga vadio van. To me je izluđivalo i nisam izdržao dugo kad sam ponovo počeo svršavati u nju. Ona je tada uhvatila moja jaja i počela ih stiskati kao da ih želi iscijediti u sebe.

Kad sam došao do daha legao sam kraj nje i zagrlio ju:

- Mislim da će vikend biti ludnica, šta ti kažeš?
- Slažem se...ali mislim da sam si riješila i pitanje veze...šta ti kažeš?
- I ja se slažem -rekao sam i oboje smo se sretno nasmijali. Zagrlili smo se i ostali tako ležati skupljajući snagu za dalje.

Nakon godinu dana smo se i vjenčali i postat ćemo roditelji. Eto, ne treba uvijek izbjegavati doktora, jer....nikad se ne zna...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija