Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doktorica za sex

Nedavno sam morao na operaciju palca na nozi, nezgoda na radu. Prije same operacije morao sam kod svog doktora po uputnicu, jer nije bio hitan slučaj, pa sam se trebao naručiti. Kako već dugo nisam bio kod doktora iznenadilo me kad sam vidio da na vratima ordinacije žensko ime.. Dolores, sa svim onim titulama.

Upitao sam jednog od pacijenata gdje je doktor Kožul, a on mi je rekao da je već tri godine u mirovini, ali da je doktorica super. Slegnuo sam ramenima i ušao te ostavio zdravstvenu kod sestre koja je i sama bila za mirovinu. Čekao sam nekih dvadesetak minuta i onih troje ispred mene je bilo brzo gotovo što me ugodno iznenadilo jer sam mislio da ću čekati u nedogled. Čuo sam ugodan ženski glas kako izgovara moje ime i ušao sam u ordinaciju šepajući. Prvo što sam ugledao bile su njene duge noge ispod kratke suknje i bijele kratke bluze. Bila mi je okrenuta leđima i na one noge nastavila se jaka guza. Duga valovita kosa je padala do pola leđa, a kad se ispravila i okrenula skužio sam da je sa klompama na nogama visoka skoro kao i ja.

- Dobar dan. -pozdravio sam uljudno usput se nasmiješio, a ona uzvratila.
- Dobar dan. Kakav problem imate?

Objasnio sam joj što me muči, a cijelo vrijeme je moj pogled lutao od njenih nogu do usana iz kojih je izlazio tako ugodan glas. Pogledala mi je nogu, a dok sam skidao i poslije obuvao tenisicu pogled mi je odlutao uz njene butine do bijelih gaćica koje su se vidjele ispod suknje. Prebacio sam nogu preko noge kako se ne bi vidjela moja erekxija, ali nisam baš bio siguran da nije primijetila. Napisala mi je uputnicu i ja sam otišao ispraćen njezinim osmijehom, te pogledom koji je otkrivao da zna šta se dešava u mojim preponama. Čim sam došao doma otišao sam ga izdrkati i svršio sam obilno puneći umivaonik spermom.
Dva dana kasnije sam operirao palac, jer su me odmah primili i sad sam ležao proklinjući sve živo, pošto tablete protiv bolova nisu djelovale, a lokalne anestezije su popustile, pa nisam znao kud bih sa sobom. Mislio sam na doktoricu i usprkos bolovima kurac mi se digao, ali nisam ga mogao izdrkati jer bi me i najmanji trzaj noge bacao u delirij. Treći dan nakon operacije sam otišao kod kirurga na kontrolu, premotao sve i rekao mi da se javim svom doktoru za tjedan dana kako bi skinuli šavove. Dva dana kasnije me počelo boljeti, pa sam otišao kod doktorice. Skinula je zavoje i vidjela da se napravila upala. Očistila mi je lagano ranu, a ja sam skoro doživio orgazam od njenih dodira. I naravno, opet mi se digao, ali sad to nisam krio. Pogledala me i samo se nasmiješila. Pripisivala mi je antibiotik i onda mi rekla da sjednem na onaj priručni krevet/stol kakve vidiš po ordinacijama. Nisam znao zašto, ali sam to napravio, a ona je otišla do sestre i kad se vratila sjela je za svoj stol. Uskoro sam čuo kako se vrata ordinacije od sestre zatvaraju i zaključavaju, a ona je ustala i prišla.

- Skini hlače.. -tiho je rekla, a ja sam poslušao, dok je ona nastavljala- .. da sad vidimo i tu upalu..

Zatim mi je povukla bokse na niže i mojih dvadeset centimetara poludignutog mesa se našlo na slobodi. Zamumljala je zadovoljno i u sljedećem trenutku njeni prsti su milovali kurac i moja jaja. U trenu je bio tvrd kao kamen, a ja crven u licu kao paradajz. Šutio sam dok me ona gledala u oči i drkala mi kurac. Zatim se sagnula i moj kurac je nestao iza valova njene duge smeđe kose, a onda sam osjetio njen jezik na njemu i njene usne, te toplinu cijele njene usne šupljine. Glava je išla lagano gore dolje, a onda je samo cmaknula kad je pustila moj kurac i digla glavu. Bio je slinav i sa malo njenog ruža po sebi, a onda je ona podigla suknju i skinula si gaćice. Danas je imala crne čipkaste, te se popela na onaj krevet i polako namjestila svoju obrijanu pičku iznad mog kurca. Namjestila ga na ulaz i samo skliznula po njemu skoro odmah do jaja. Uzdahnuo sam duboko kad sam osjetio toplinu njene pice na svom kurcu.

Namjestila se na koljena i oslonila na moja prsa, te počela sa nabijanjem na moj kurac. Onaj metalni krevet je lagano škripuckao i iskreno sam se nadao da vani nema nikoga pred vratima. A uskoro o tome više nisam ni razmišljao, jer me dovodila do vrhunca. Ona je lagano ubrzavala i sve više mi stezala kurac svojom pičkom, te se počela lagano grčiti i gristi si usnice, dok su joj nokti probijali kroz moju majicu u moje meso. Ubrzo je doživjela orgazam i tako mi stisla kurac da nisam mogao mrdnuti, a u trenu kad je otpustila stisak i ja sam počeo špricati svoju vrelu spermu u njenu pičku. U tom trenu nisam mislio da bi mogla ostati u drugom stanju, baš kao ni ona, već smo se samo prepustili.

Kad sam se prestao trzati polako je sišla sa mene dok se moj sad opušteni i sav sluzavi kurac prevalio na trbuh. Uzela je neki papir i obrisala me, a onda sa novim komadom papira i sebe. Dok sam se oblačio navukla je sebi gaćice i popravila suknju, te napisala nešto na papirić koji mi je dala. Pozdravila me i ispratila van, a vani su sjedili dvoje staraca koji su razgovarali, ali nas na svu sreću nisu čuli dok smo se jebali.

Kad sam izašao van iz zgrade pogledao sam papirić i vidio njen broj mobitela i poruku: "Nazovi me poslije 19 sati, voljela bi pobliže pogledati taj tvoj 'palac'. " Nasmiješio sam se i veselo otišao kući čekajući da dođe.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija