Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doktorica za sve

Imam 41 godinu i prije dvije godine sam se razveo. Supruga je, naravno, dobila klince, usprkos tome što ju je njena rođena majka uhvatila raširenih nogu i sa mladim susjedom između njih. Normalno, kad je to trebalo potvrditi na sudu u brakorazvodnoj parnici, moja predraga punica je to povukla i sad moja bivša sa svojim mladim jebačem živi kod svoje mame i sa klincima.

I tako ja sad vikendima vidim svoje dvije srećice, a brinem se uglavnom o svojim starcima. Jedan dan sam vozio starog doktoru, pardon, doktorici, te sam upoznao i Mariju. Ona je bila obiteljski liječnik mojih starci, a bila je prezgodna. Imala je dugu valovitu kosu boje meda, sivozelene oči, te sexy tijelo, sa malo povećom guzom. Bila je stvarno zgodna, ali mi je svejedno rekla da pričekam vani, iako bi ja najradije ostao unutra. Nakon petnesatak minuta je izašao stari, a ona me pozvala unutra. Stari je sjeo vani, a ja sam ušao da vidim šta me treba.

- Sjednite Nikola.. -rekla je ugodnim glasom, a kad sam sjeo nastavila je istim ugodnim glasom- Ovako.. trebali bi malo pripaziti na Vašeg oca, pošto sam primjetila da je počeo zaboravljati, pa da ne zaboravi popiti lijekove..
- Nema problema, samo što ja sam prijepodne na poslu, pa neću moći pripaziti na njega. -rekao sam mirno.
- Aha.. pa dobro, možeš mu dati lijekove prije nego ideš na posao, pa opet navečer.. -nekako je prešla na ti, pa sam i ja nastavio u tom tonu.
- To mi je u redu, a šta da tebe nazovem kad nešto zatreba? -malo se lecnula kad je shvatila da sam joj se obratio sa 'ti', ali nije ništa rekla, već mi je napisala svoj broj mobitela, te upisala moj broj u karton kao kontakt u slučaju nečega.

Zatim sam otišao sa starim i narednih nekoliko dana je bilo sve OK. Nakon par dana, negdje oko 17 sati dobio sam poziv na mob, a kako sam vidio bila je to Marija. Javio sam se i nakon par minuta ugodnog razgovora upitala me da li bi volio izaći u subotu navečer na piće. Malo me iznenadilo to, ali sam prihvatio. I u subotu došao u kafić gdje smo se trebali naći. Čekao sam skoro pola sata kad se pojavila. Oko nje se širio miomirisni oblak svježe oprane kose, nekog parfema s mošusom i čiste energije. Lepršava suknja je naglašavala njenu figuru i dosta muških je pogledalo za njom dok je sa širokim osmjehom prilazila mom stolu. Odmah sam u ordinaciji procjenio da je mlađa od mene desetak godina, a to se ispostavilo kao točno kasnije. Razgovarali smo dugo preskakavši sa teme na temu, a vidio sam da je upoznata i sa mojim razvodom, zahvaljujući mojoj mami. Nekoliko puta su nam se ruke slučajno dotakle, a i noge ispod stola su par puta bile jedna uz drugu. Nakon dobra tri sata je rekla da idemo na drugo mjesto. Pristao sam i platio račun, te smo izašli van. Pitao sam kamo čemo, a ona se nasmješila i rekla:

- Samo ti vozi za mnom.. -zatim je sjela u auto i krenuo sam za njom.

Ubrzo smo stigli do jedne zgrade i parkirali na polupraznom parkiralištu. Ušla je u jedan ulaz i shvatio sam da idemo do nje. Iako sam već to i pretpostavljao. Bila je skroz gore na petom katu koji je imao i svojevrsnu terasu ili nekakav prošireni balkon. Gore su bila samo dva stana dok su na ostalim katovima bila po tri. U stanu je odmah donijela bocu whiskya i bocu cole, te dvije čaše i rekla da natočim, a ona se izgubila u pravcu sobe i kupaonice.

Vratila se nakon desetak minuta u širokoj majici dugih rukava i nekim isto tako širokim hlačama. Zavalila se kraj mene na trosjed i nazdravili smo si i polako pijuckali. Nakon pola sata razgovora smo se pogledali i završili u zagrljaju i počeli se ljubiti. Ruke su lutale i istraživale naša tijela, a onda sam zavukao ruku ispod njene majice i sad sam joj milovao jednu sisu koja nije bila sputana grudnjakom. Prigušeno je uzdahnula kad sam joj protrljao bradavicu i malo ju stisnuo prstima. Njena ruka je tražila moj kurac u mom krilu, pa sam malo ražirio noge i sad ga je trljala preko traperica. Podigao sam joj majicu preko glave i sagnuo se kako bi joj mogao ljubiti sise. Stenjala je i prigušeno uzdisala, a ja sam ju polako naslonio na naslon trosjeda i stavio joj ruku među noge, te joj sad trljao picu preko hlača. Shvatio sam da ispod njih nema gaćica, te je moj ionako tvrd kurac htio probiti hlače. Povukao sam ruku gore i uvukao ju u njene hlače, te došao do njene mokre pice i ušao prstima u nju. Zastenjala je i uzdahnula, te mi počela mrsiti kosu. Ja sam se pomaknuo i povukao joj hlače niz noge i skinuo ih, te joj primio koljena i raširio joj noge. Pred mojim očima se ukazala njena roza, obrijana i mokra pica. Polako sam se spustio glavom do nje i počeo ju polako lizati. Sve jače i brže sam ju lizao, a onda joj uz jezik zabio i dva prsta u picu, a kad sam joj zagrizao klit vrisnula je i počela je svršavati. Trzala se i nekontrolirano grčila nogama, a niz njenu guzu i moju bradu su se cijedili njeni sokovi.

Napokon sam se odvojio od njene pice i počeo se i sam skidati, dok me ona promatrala sa zanimanjem. Ubrzo sam ostao gol sa napetim kurcem, protegnutim u svih svojih 19 centimetara. Nagnula se naprijed i poljubila mi vrh glavića, a onda bez da ga je uzela u ruke nabila se ustima na njega. Gutala ga je cijelog i kad bi povukla glavu natrag ostao bi trag njene sline na njemu. Lizala je glavić i opet ga gutala, a onda se odmakla i tiho rekla zavalivši se na trosjed:

- Ne mogu više.. stavi mi ga..

Kleknuo sam između njenih raširenih nogu i polako ugurao kurac u njenu picu. Bila je jako uska, pa mi je trebalo nešto vremena da uđem cijeli u nju. Kad se navikla na širinu kurca počeo sam ju jebati i to odmah žestoko, zabijajući joj ga do jaja u picu. Stenjala je o grebla me po leđima, a ja sam ga samo zabijao. Nisam osjećao nikakvu bol od njenih noktiju na svojim leđima, samo sam ju jebao. Stenjala je sve glasnije dok su joj noge bile skvrčene uz mene i dok nije počela svršavati zabivši mi nokte u vrat i ramena, a nekako sam se istovremeno i ja počeo prazniti u nju, a tek sam onda postao svjestan da nisam trebao. Počeo sam se ispričavati, ali se ona samo nasmješila i rekla da ne trebam, jer je popila pilule. Nakon toga sam se malo opustio.

Zatim je predložila da odemo u sobu. Otišli smo i ubrzo sam ju jebao s guza dok je ona klečala na krevetu. Pljeskala je njena poveća guza po mojim butinama i donjem dijelu trbuha, a kurac je ulazio do kraja u nju. Stenjala je dok sam ju jebao tako dobrih desetak minuta, a onda je predložila promjenu poze. Nisam imao ništa protiv, jer sam sad bio na leđima, a ona se nabijala na moj kurac. Nastavili smo još nekih desetak minuta da bi nakon toga svršili skoro u trenu istovremeno, pa sam joj opet napunio picu.

Malo smo odmarali, a ona je predložila da ostanem preko noći, tijekom koje sam ju još par puta napunio sa spermom. Drugo jutro me probudila doručkom i nakon toga vrelom kupkom u iznenađujuće prostranoj kadi, za troje, a ne dvoje. Naravno i dobrim seksom, a onda sam morao kući.

Od tada smo se nalazili skoro svaki vikend, da bi već nakon par mjeseci preselio k njoj, normalno, nisam zaboravio na starce. Ali sad sam imao novi poticaj za dalje u Mariji i bilo mi je drago zbog toga.. pogotovo što ćemo uskoro postati roditelji.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija