Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drolja Marina

Jedno poslijepodne sam došao u kvartovski kafić (zvao me rođak na piće) gdje je radila Marina, nismo se poznavali jer je tek počela raditi u tom kafiću ali tog popodneva smo se upoznali. Sjedili smo rođak i ja te naručivali piće za pićem, on Bavariu a ja Johnny Walkera (ili vam ga žargonski Šetač), a Marina bi se zadržala s nama svaki put kada bi nam donijela novu turu pića. Sjedili smo od 16:00 do 22:00 tj tada je rođak napustio kafić, a ja sam ostao sjediti u skoro praznom kafiću. Bilo je tu i čašćenja od drugih i mi smo druge častili i konobaricu Marinu smo častili, pijanka žešća iz nikakvog razloga.
Marina i nije bila posebno lijepa ali je odisala seksipilom, imala je oveću guzu i dobre grudi, palio sam se na nju a i prilikom njenog zadržavanja za našim stolim,uz uvijek ugodan razgovor, bi mi se osmijehnula te sam je jednom uhvatio kako se grize za svoju donju usnu. To mi je bilo preslatko vidjeti i smatrao sam to "znakom" da bi željela da nešto među nama bude.

Zadnji gost je izašao iz kafića, ostali smo sami Marina i ja. Došla je do mene i pitala me želim li još nešto popiti od nje, rekao sam joj da može još jedan dupli Šetač za kraj. Nasmijala se i rekla : Za kraj?!? Otišla je do ulaznih vrata kafića i zaključala ih pa za šank uliti mi piće,ulila je i sebi, smanjila je usput svjetla u kafiću i stavila nam pića na šank te me pozvala da sjednem za šank. Sjela je pored mene. Pričali smo o općenitim stvarima, a Marina je stavila ruku na moje bedro i počela me maziti, pogledah je i nastavih pričati s njom kao da ništa napravila nije. Rekoh joj da moram do wc-a, ustanem se i zaputim a ona mi kaže da je očistila wc od kafića te da odem u privatni wc. Pitao sam gdje je taj privatni wc i ona mi je objasnila : lijevo kroz prolaz pored frižider, desna vrata. Obavio sam nuždu,oprao ruke, izašao iz wc-a,a pred vratima me dočekala Marina.

Odmah je prislonila usne svoje na moje,rukom me uzela iza glave i počela strasno ljubiti, a drugom rukom me uhvatila za kurac i počela ga stiskati jako u svojoj ruci. Moje ruke su se ubrzo našle na njenoj guzi, stiskao sam je jako rukama svojim kao što je ona stiskala moj kurac koji je postajao sve tvrđi. Sjela me na ledomat i nastavila ljubiti, krenila me i skidati. Stavila je svoju ruku na moja gola prsa i prislonila me leđima uz zid te mi rekla da je ne smijem dirati rukama ma koliko želio to, kleknila je. Provukla ruku između mojih nogu i iz ledomata izvadila kockicu leda te je stavila između usana svojih i prelazila po mojim preponama, kurac mi je bubrio. Uzela je novu kockicu leda, opet je stavila među usne svoje i prelazila mi preko stomaka do mojih bradavica koje su se od hladnoće kockice leda ukrućivale. Opet je kleknila i uzela novu kockicu leda, stavila je u usta kao i moj kurac, pušila mi je ukrućeni kurac sa kockicom leda u ustima svojim, predobar osjećaj. Nisam se mogao suzdržati i stavio sam ruke na njenu kosu, zaustavila se i plesnila me po ukrućenom kurcu jako, grčevito i nelagodno se trznuh, te mi rekla : zar ti nisam rekla da me ne smiješ dirati!?! Usljedila je još jedna pleska na moj ukrućeni kurac, nadodala je : da se nije ponovilo i nastavila mi pušiti ukrućeni kurac. Kurac mi je bio hladan i želio sam ga nabiti u njenu toplu pičku, to joj i rekoh.

Marina se ustali, skidala je robu sa sebe,a ja sam joj pričao kako mi se svidjela njena "igra" sa kockicom leda. Zamijenili smo mjesta, Marina je sjela na rub ledomat,nogama se oslonila na frižider pića iza mojih leđa te se naslonila na zid. Prislonio sam svoj ukrućeni kurac na njenu toplu pičku koju je Marina stisnula tako jako da sam imao osjećaj da joj ga stavljam u guzu. Nabijao sam ukrućeni kurac u Marininu toplu pičku,a Marina je jecala dok je moj ukrućeni kurac lagano ulazio u njenu stisnutu pičku. Držala je svoje grudi u rukama i jako ih stiskala. Oslonio sam se lijevom rukom na zid, desnu ruku sam stavio na njen Venerin brijeg i palcom trljao njen klitoris, Marina je grčevito disala uz malo glasnije jecanje. Naslonila je svoju ruku na moj stomak i počela stiskati svojom toplom pičkom moj ukrućeni kurac koji je malo više od pola bio u njenoj stisnutoj pički, osjećao sam svaki stisak njene tople pičke na svom kurcu,kao da ga je drkala njom. Svojim palcom sam trljao sve brže po njenom klitorisu, uzdisala je sve jače i glasnije, uslijedio je jak stisak njene tople pičke na mom ukrućenom kurcu te Marinino svršavanje. Osjetivši njeno svršavanje nabijao sam se divljački u njenu stisnutu pičku te joj potakao novo svršavanje, uhvatio sam je za vrat i stisnio odmjerenim stiskom, ona si je stiskala bradavice te se grčevito trzala na mom ukrućenom kurcu i grizla si donju usnu.

Dolazeći do zraka drhtavim glasom rekla mi je : ovo je bilo prejebeno mmmmmmm. Izvadila je moj kurac iz svoje tople pičke te smo se opet zamijenili za mjesta. Uzela ga je u ruku i stavila ga u svoju guzu, kliznio je u njenu guzu glatko, nagnula se na frižider i oslonila rukama. Nabijala se sama na moj ukrućeni kurac,ja sam joj pleskao guzu, počela je stiskati svojom guzom moj ukrućeni kurac te se nabijati do kraja na njega. Stao sam na noge, Marinu prislonio jače uz fižider,uzeo je za grudi te ih držao čvrsto stisnutima svojim rukama dok sam nabijao cijeli ukrućeni kurac u njenu guzu. Marina je u svoju pičku uvalila svoje prste i stenjala glasno dok sam se sve jače nabijao u njenu guzu. Uzeo sam joj ukrućene bradavice među prste svoje i vrtio ih uz jaki stisak. Rekla mi je da će opet svršiti i da se ne prestajem nabijati jako u njenu guzu, pustio sam njene bradavice i jednom je rukom zgrabio za kosu te joj glavu povukao unazad oslonivši se rukom o njena leđa,a drugom rukom je zgrabio za vrat i nabijao joj divljački kurac u guzu. Dok je svršavala klecala su joj koljena,stenjala je glasno, ja se nisam prestao nabijati divljački u njenu guzu. Dolazilo je i meni svršiti. Izvadio sam kurac iz njene guze, čvrstim stiskom u njenoj kosi je usmjerio da klekne, okrenio je prema sebi ne puštajući njenu kosu iz čvrstog stiska svoje ruke. Marina si je jednu ruku podvukla pod grudi i odigla ih, drugom uzela moja jaja i miješala ih u njoj te blago otvorila svoja usta dok sam ja drkao svoj kurac. Stavila je svoj palac između mojih jaja, svršavao sam u mlazevima po Marininom licu, u Marinina usta, moja vrela sprema se cijedila po Marininim grudima. Uzela je moj kurac u svoja usta i nastavila ga pušiti polagano čim je izazivala grčevite trzaje mog tijela, isisala ga je do kapljice. Uzela je moj kurac u ruku, s njim brisala moju vrelu spermu sa svog lica i grudi te svojim jezikom s mog kurca lizala pokupljenu spermu, ja sam se i dalje grčevito trzao.

Obukli smo se i vratili za šank, popili pića uz ugodan razgovor, razmijenili brojeve i poželjeli jedno drugom laku noć.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija