Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Drugo poluvrijeme

Martina i ja smo se dogovorili za petak popodne, pošto je moja suruga otišla to jutro kod svojih starci, a ja sam radio i u subotu. Uz to u nedjelju je popodne bila tekma, pa je znala da ću sa ekipom opet na utakmicu. I tako sam ja došao nakon posla prvo kući, te sam spremio neke stvari u ruksak, jer sam imao neki čudan osjećaj da bi mogao prenoćiti kod Martine.

Bilo je već prošlo 18 sati kad sam došao kod Martine, a vani je padala lagana kišica i nije bilo ni pasa na cesti. Čekala me na otvorenim vratima i kad sam ušao samo me zagrlila i poljubila, a onda povela u dnevni boravak. Na stolu je bila pizza iz dostave i par boca pive, pa smo sjeli i pojeli usput razgovarajući o proteklom tjednu na mom i njenom poslu. Tako sam saznao da radi u jednoj banci, a to do sada nisam znao. Međutim ubrzo smo se pustili razgovora, a ona mi je prišla i zajahala me, tj sjela mi u krilo, zagrlila me i počela ljubiti. Ja sam joj milovao leđa i stražnjicu dok je ona svojim jezikom hvatala moj. Kurac mi se počeo dizati, a Martina ga je osjetila i počela se meškoljiti u mom krilu, pa je postao još veći. Zatim se odmakla sa mene i počela se skidati, a za njom i ja. Ubrzo smo bili potpuno goli, a ja sam stajao sa uspravljenim kurcem kojeg je ona gledala i oblizivala se, pa me primila za ruku i povela u spavaću sobu.

Rekla je da legnem, pa se popela na mene i namjestila se u pozu 69, ali kako je bila dosta niža od mene, nije bila sa picom na mom licu već nekih desetak centimetara dalje. Ja sam se pridigao dok je ona imala moj kurac u ustima i oistavio se na laktove, pa sam sad nekako uspjevao lizati njenu picu koja je već bila dobrano mokra. Njen jezik je radio bravure na mom kurcu, a ruka je milovala moja jaja i malo drkala kurac dok je glavić bio u njenim usnama i jezikom pokušavala ući u onu malu rupicu na vrhu glavića. Znao sam da neću moći izdržati, iako sam imao redovite odnose sa ženom, bez obzira na trudnoću. Bila je vrhunska u pušenju kurca, a to sam čuo i za vrijeme faksa od nekih frajera, jer je navodno pušenjem došla do kraja nekih ispita. Doduše, takve priče su kružile za mnoge cure na faksu koje nisu htjele imati posla sa pojedinim luzerima. Ali ono što je Martina radila mom kurcu, to je bilo fenomenalno. I stvarno, nije mi trebalo dugo da počnem puniti njena usta svojom spermom. Nije se ni mrdnula kad sam počeo svršavati i sve je progutala, do posljednje kapi, a onda još i dodatno oblizala moj kurac.

Zatom se nabila unatrag i sad mi je njena pica bila na ustima, a šupčić na nosu i počela se trljati o moje lice sve jače stenjući, a moj kurac je i dalje drkala jednom rukom, tako da ne padne. Ja sam isplazio jezik i sad sam ju lizao, a iz pice je curilo kao ludo. Ubrzo se martina počela tresti i sad je svršavala nabijajući se na moje lice trljajući se kao luda, a moje je lice bilo potpuno mokro. Kad se smirila opustila se na meni, a ja sam si plahtom obrisao lice, pa sam ju okrenuo da licem bude uz moje. Kad se legla kraj mene, ja sam se podigao i nalaktio, pa sam joj počeo lizati i grickati sise, naročito bradavice koje su bile tvrde kao kamen. Stenjala je dok sam ju lizao, a onda sam joj počeo trljati rukom klit, pa se počela trzati nogama, a onda sam joj gurnuo dva prsta u mokru picu i počeo ju trljati, a pritom nisam ispuštao njene sise iz usta. Zabila mi je prste u kosu i privlačila ju još jače na svoje sise. Zatim sam se uspravio i premjestio između njenih nogu, raširio ih i zabio joj kurac odmah do kraja. Vrisnula je, jer sam zaboravio da je uska, ali sad sam ju jebao bez stajanja i žestoko, a ona je sve brže dahtala i stenjala, te je uskoro ponovo svršavala. Ja nisam bio ni blizu, već sam nastavio sa zabijanjem u njenu picu. Uskoro sam ju doveo do još jednog orgazma, a sad se približavao i meni, pa sam ga izvukao i pošpricao ju po trbuhu i brežuljku iznad pice. Trljala je spermu rukom po sebi, a onda mi rekla da idemo pod tuš.

Pod tušem smo se zajednički oprali, tj dobro se istrljali i kad smo izašli kurac mi je stajao kao telefonski stup. Nismo se ni obrisali, a Martina je uzela samo neko ulje za tijelo, pa smo se vratili u krevet. Natjerala me da legnem na leđa, a ona se popela na mene i ubrzo je moj kurac bio u njenoj pici. Počela se polako meškoljiti na njemu, a onda se počela nabijati. Ispočetka polako, a onda sve brže i sve jače. Toliko se visoko dizala da sam u par navrata mislio da će kurac ispasti iz njene pice. Ubrzo je svršila, ali se nastavila nabijati na kurac i polako i mene dovodila do svršavanja, ali se nije podizala sa mene iako sam joj rekao da ću svršiti. Nastavila se nabijati svom žestinom na moj kurac, a ja sam trpio još neku minutu, a onda sam eksplodirao u nju. Čim je osjetila da svršavam nabila se do kraja na moj kurac i kao da se zalijepila za moja jaja. Nije se micala dok se nisam potpuno ispraznio u nju, a onda se polako ustala i sagnula se da obliže moj kurac od zajedničkih sokova. Zatim se dovukla do mene i malo smo razgovarali mazeći se usput, pa mi je rekla da joj je velika želja bila da svršim u nju, a sad se to i ostvarilo. A na moje pitanje da bi ostala trudna samo se nasmijala i tiho rekla:

- Da bar ostanem..

Poslije toga sam saznao čemu joj je trebalo ono ulje kad mi je namazala kurac sa njim, a onda i svoj šupak, pa se nabila sa njim na moj kurac. Nisam imao pojma da ga voli dobiti u guzu, jer koju god sam to pitao niti jedna nije htjela, ali Martina ga je voljela dobiti u guzu. Poslije sam joj i svršio u šupak, a naš seks se nastavio skoro cijelu noć, pa sam na poslu bio nikakav. Isto popodne sam došao natrag do Martine, pa smo nastavili tamo gdje smo stali, a sad sam joj svršavao samo u picu, pa sam ju ovaj vikend napunio dobrano spermom.

Rezultat sam dobio nekih mjesec i pol kasnije kad mi je javila da joj kasni mjesečnica, ali to je bila takva sreća u glasu da nisam htio ništa komentirati. Ja sam postao u međuvremenu otac predivne curice kojoj smo dali ime po ženinoj mami, a nastavio sam se viđati sa Martinom, pa bi se povremeno pojebali, u guzu naravno, jer je pazila na trudnoću. Otvoreno mi je rekla da ne očekuje ništa od mene, jer sam joj dao najviše što sam mogao i da će mi biti vječno zahvalna na tome, a i da su mi njena vrata uvijek otvorena za neobavezan seks kad ga zatrebam.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija