Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dunjina guza

Dunja, rekao sam, izluđuješ me. Dobro je da smo daleko inaće bih umro u tebi.
Smijala se ali vidio sam da je jako jako zadovolj(e)na i sretna.

Privukao sam ju k sebi, poljubio i polako smo se opuštali.

Trgao sam se u trenu. Uh, jebem ti, zaspao sam. Ona nije, gledala me i smijala se. Kako si sladak i bespomoćan dok spavaš.. . prošaputala je.
Ma, bilo mi je žao što sam zaspao ali desilo se,

Poljubio sam ju i milovao. Uostalom priroda je tražila svoje.. .. ona se spusatila i uzela ga u svoje prekrasne usne. Odmah je počeo rasti. Nisam vjerovao što ta žene može od mene. Izluđivala me.

Uskoro je bio speman za nju. Okrenuo sam ju na bok, postavio se iza nje i polako ušao u nju. Treperila je ali vidjelo se da joj jako paše.
Počela je plesati guzom koliko je mogla a onda sam ju okrenuo na stomak i nastavio jebati ne izlazeći iz nje, Skupila je noge i osjećaj je bio fenomenalan. Bio sam duboko u njoj. Istrčila je guzu ali nisam mogao previše jer ga je stisla i uzdisala.

Malo sam se izdigao, pogledao ju i vidio da se iznad našeg spoja rozi još jedna lijepa rupica. Stavio sam srednji prst u usta, dobro ga navlažio i stavio na ulaz u čmar.
Trgnula se.. . okrenula glavu i kazala.
Što radiš. Tu sam gotovo djevica. Onaj moj me uzeo više puta u guzu. Ali to je samo, samo boljelo a on nema niti pola tvoje mrcine. Niti u dužinu, niti u širinu.

Pogodila me u žicu. Njen komliment ga je još „produžio“, nastavio sam ju prstenariti a onda sam pokušao staviti još jedan prst. Nije išlo a osjećao sam da skupnja mišiće. Izašao sam iz nje, što joj se baš i nije svidjelo.. .. spustio se i počeo lizati njenu ljepoticu a zatim i čmar. Nemoj, govorila je neuvjerivo a ja sam nastavio.

Kraj moje ruke, bila je njena torba. Dohvatio sam ju i doslovno ju izvrnuo. Ispalo je štošta ali i jedna krema, koju sam pokupio, otvorio jednom rukom i umočio prste u nju. Izvukao sa, prst iz nje i nastavio drugom rukom. Srednjak je upao u nju.. .. a nakon nekog vremena i kažiprst.
Mrdala je guzom i uzdisala a ja sam znao da je moja i da hoće to kao i ja.

Nakon kratkog vremena izvukao sam prste iz nje i lagamo prislonio glavić, prethodno ga namazavši. Gurao sam ga polako a guza se još polaganije otvarala. Ulazio sam a to nije bilo lako. Ipak uskoro je cijeli glavić bio u njoj. Stenjala je i škripala zubima.. . ali nije prosvjedovala i kad sam ga još malo zabio, jauknula je i vikala, vadi ga.. . boli.

Nije mi to bila navika. Stao sam. Ljubio ju u vrat a prsti su pronašli njen klitoris. Uskoro je bila vlažna još kako i polako je pridigla guzu. Više nisam razmišljao. Stisnuo sam ju u zabio se,
Vrisnula je.. .. jesi li normalan.. . vadi ga.. ..
Ja sam se smirio ali nisam ga izvadio niti milimetar. Moja jajca su dirala njene butine a moj prst je klizio po klitorisu,

Molim te.. . molim te.. .. pričala je za sebe.. . ali nije poduzimala ništa. Ja sam čekao.. . mirovao.. . ljubio ju gdje sam god mogao u tom položaju i onda nakon nekoliko minuta polako se pokrenuo.
Uzdisala je ali nije ustuknula. Uskoro sam ju navlačio svom snagom. Bila je mnevjerojatno uska i pored prethodnih događanja ja nisam mogao dugo. Za kratko vrijeme osjetio sam da dolazim i napunio joj guzu spermom.
Tada je sve postalo još lakše ali i moj posnos je bio sve manji i iskliznuo sam iz nje.

Ljubila me Dunja i gotovo šaputala. Htjela sam ovo i nadala sam se. Ali tako sam se bojala boli i strah me paralizirao. Ali srećom tu si ti. Moj muškarac.
Nježan ali nezaustavljiv.

Obožavam te ljubavi i želim svim tijelom.

Uh, kako je ovo bilo lijepo čuti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija