Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Fitness instruktorica

Svojevremeno sam pokušavao nešto trenirati, ali je to bilo jako davno. Nakon prve dvije godine kako sam radio kao kuhar odrekao sam se teretana i nekog zdravog života. Previše se radilo do kasno u noć. pa bi onda ekipa još malo zaglibila u nekim sumnjivim rupčagama gdje se točilo pivo i alkohol u potocima, pa bi drugi dan umirali na poslu sa nekim nazi šefom za vratom. S godinama sam stekao iskustvo, po pitanu alkohola naravno, pa sam znao neka svoja ograničenja i toga sam se držao, jer šefa kuhinje je bolio kurac za to što ti ne znaš piti normalno. Drugi dan si trebao biti na poslu inače si letio.

Sad nakon 15 godina rada samo se sa smješkom sjetim tih vremena, iako smo i sada znali napraviti feštu bez povoda. Sad sam i sam Chef, pa više vodim računa o drugima nego o sebi. I dalje ne vježbam, ali ni ne treba mi jer je posao u kuhinji stresan i ubrzan, pa jedva da stigneš i pojesti normalno, a od tempa, naročito u sezoni padneš i po nekoliko kila u tjedan dana. Naš vlasnik se sad odlučio prilagoditi nekakvim trendovima takozvane zdrave prehrane, pa je organizirao sa lokalnim fitness klubom i nekom udrugom vegana cijeli vikend zdrave prehrane. Moja ekipa i ja smo se zgrozili, jer je tu bilo posla za izluditi oko priprema. Što je rekao jedan mladi kuhar 'Radio bih i četri svadbe po 300 ljudi za redom nego jedan dan ovo! ', a pritom je složio takvu facu da smo se valjali od smijeha. No sve to je imalo i jednu svijetlu stranu.. . Nives, voditeljicu fitness centra, plavušu bujnih grudi i čvrstog i napetog tijela. Samo jedan pogled u njene plave oči bio je dovoljan da mi se počne dizati.

Narednih nekoliko dana smo surađivali oko pripreme menija, a u nekoliko navrata sam ju uhvatio kako me zamišljeno promatra, dok me jedan dan nije upitala:

- Ovaj, Kristijan, u koju teretanu ideš? -upitala me sa vidnim zanimanjem u pogledu, a ja sam prasnuo u smijeh i brzo joj objasnio da ne idem u nikakvu teretanu, već da je sve to od posla, a malo i genetike, a ona je nastavila- Mislila sam stvarno da ideš u teretanu.. .

Svako druženje sa njom je bilo dosta apato za moje međunožje, što zbog toga kako je divno mirisla, što zbog njenog savršenog tena, ali najviše zbog njenog savršenog tijela. U tih tjedan dana priprema smo se nekako zbližili, pa su i razgovori postali intimniji, te sam saznao da je lađa od mene nekih 8 godina, da nema nikoga, tj nema dečka. Nije da ih nije bilo, ali je skužila da je većina njih po teretanama bez mozga u glavi, a o osjećajima da ne pričamo. Dosta ih je bilo na tim supstancama od kojih bi im samo iskakali prištevi. Nije jela meso, osim ponekad piletinu, te ribu, a i to u iznimnim slučajevima. Bila je veganka, ali sam shvatio da se ne boji uhvatiti u koštac sa dobrim komadom mesa kad joj se ponudi. Došao je i taj vikend, prošla je hrpa ljudi, a mi se narintali kao konji u kuhinji, pa se još morali i smješkati pred kamerama lokalnih tv ekipa objašnjavajući bit zdrave prehrane. Nakon toga sam ostao sa Nives u kontaktu, te smo se nakon tri četiri puta tjedno počeli zivkati svako toliko i uvijek bi malo poduže razgovarali. Jedan dan kad sam bio slobodan pozvala me u fitness klub da vidim malo kako to rade. Moram reći da sam uživao dok sam gledao sva ona ženska tijela kako se izvijaju i skaču, naroćito Nives koja je u nekim šarenim sportskim tajicama izgledala savršeno, a njene sise su se isticale u sportskom topiću. Povremano bih vidio kad bi uhvatio njen pogled u velikom ogledalu, kako joj se bradavice na sisama napinju, a nju bi ozario neki osmijeh. Nakon sat vremena je sve bilo gotovo, a ja sam osjećao kako su mi gaće naprijed mokre i samo sam se blaženo smiješkao curama i ženama dok su odlazile, a Nives mi je polako prišla znojna i zajapurena, te upitala:

- I? Kako ti se činilo? -upitala je brišući znoj sa sebe, a ja sam ju samo pogledao i rekao.
- Ne bi vjerovala ali gaće su mi naprijed potpuno mokre.. -pogledala me i počela se smijati, te me mlatnula ručnikom po licu.
- Prostak jedan.. -rekla je i sjela se kraj mene, a onda nastavila- Nadam se da nisi baš previše svršio?
- I ja isto.. -rekao sam keseći se kao idiot, a ona je zavukla ruku u moje međunožje i stisla moj tvrdi i napeti kurac koji sam skrivao gornjim dijelom trenirke.
- Hmmmm.. jako si napet.. trebao bi se opustiti -rekla je dok su joj se bradavice opet ukručivale, a ona se sve više naginjala prema meni i uskoro su nam se usne spojile u poljubac.

Nakon toga mi je sve bilo nekako kao u maglici, ali znam da se moj kurac ubrzo našao u njenim ustima i gutala ga je kao da joj je prvi i posljednji. Naravno da takav tretman nisam mogao izdržati i počeo sam se prazniti duboko u njeno grlo. Nije joj smetalo, dapače, sve je progutala mljackajući kao da je pojela dobar voćni jogurt. Nastavila mi je drkati kurac i cuclati glavić kako bi i dalje ostao tvrd i uspravan, a onda je skinula onaj svoj topić i ja sam ugledao njene čvrste četvorke sa tvrdim bradavicama, pa sam ju privukao bliže k sebi i počeo ih cuclati i ljubiti, te lizati i grickati. Glasno je stenjala i sva sreća da nije bilo nikoga više u klubu. Rukama sam za to vrijeme spuštao one njene tajice i osjetio sam čvrstu kožu njene guze pod svojim prstima. Ustala se i sam skinula tajice, te sam ugledao iz sjedeće pozicije njenu obrijanu picu sa većim usminama koje su sad već bile mokre. Stala je iznad mene raširenih nogu i samo sam se bacijo svojim jezikom i usnama na njenu picu, te ju počeo oralno obrađivati. Zabila je nokte u moju kosu dok sam ju lizao, cuclao klit i grickao usmine, a iz njene pice je samo curilo. Ubrzo je i ona svršavala stisnuvši svojim jakim butinama moje lice, da bi se onda odmakla i iz sjedećeg položaja me bacila u ležeći, te se odmah smjestila iznad mog još uvijek tvrdog kurca i namjestila se iznad njega, te se polako spustila po njemu. Uživala je u svakom djeliću mog kurca koji je ulazio u njenu usku picu. Čim je došla do kraja, malo je stala mičući se naprijed nazad, a onda se nagnula prema meni i poljubila me dok su njene tvrde bradavice kružile po mojim dlakavim prsima, da bi se onda ona počela nabijati svojom picom na moj kurac.

Bila je u kondiciji i nije joj bio problem nabijati se brzo na moj kurac, pa sam imao osjećaj da ona jebe mene, a ne ja nju. Nakon desetak minuta njenog nabijanja promjenili smo pozu i sad sam se ja zabijao u nju s guza, pa sam milovao onu čvrstu stražnjicu i mijesio ju dok sam se zabijao u nju do jaja. Jebali smo se tako neko vrijeme, a onda se opet ona htjela sama nabijati na mene, pa smo opet zamijenili položaje. Nakon par minuta njenog nabijanja sam počeo svršavati, a i ona je ubrzala, pa je ubrzo i ona svršila. samo se ispružila preko mene i dahtala ubrzano dok sam ja osjećao na svojim jajima kako se iz nje cijedi, a onda mi je i kurac ispao iz nje, te se ubrzo napravila lokvica na strunjači na kojoj smo ležali od naših sokova. Polako smo ustali i obukli se oboje crveni kao rakovi, a Nives me pogledala i samo upitala:

- Idemo kod mene ili kod tebe? -a ja sam samo slegnuo ramenima i tako smo otišli kod nje.

Šta je bilo tamo ispričati ću vam drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija