Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Frizerka

Nakon dugo godina morao sam da promenim frizerku. Došao sam u neki salon koji se na prvu činio nekako previše uštogljen. Gazdarica je bila sva neka živčana i birala je mušterije kako joj paše. Igrom slučaja sam došao sa koleginicom koja je bila dobra sa gazdaricom. I tako dok sam čekao da bude ona gotova pitao sam da li šišaju muškarce. Rekla je da šišaju ali da se njoj neda s tim gubiti vrijeme. Pa da li imate šegrta? Imam rekla je ali ona još ne šiša. Nema veze rekao sam, mora nekad da se nauči. Da li može mene da ošiša? Pogledala me mrko preko naočala, ako baš hoćeš sad će doći pa izvoli. Nekoliko trenutaka kasnije u radnju je ušla ona. Gazdarica je rekla, hajde Marija požuri imaš prvu mušteriju. I tako sam sedeo na vrlo udobnoj stolici dok me ona pripremala za šišanje.

Bila je oko metar i sedamdeset i izrazito debela. Unatoč kilama u licu se činila jako zgodna devojka. Mogu da kažem i vrlo dobro je znala svoj zanat. Spletom okolnosti nakon tog dana celu godinu nisam bio na šišanju u mome gradu. Ukazala se prilika jedne subote i odlučio sam opet da posetim ono mesto. Došao sam tamo i nažalost kada sam ušao nisam video nju. Pitao sam gazdaricu da li možda Marija još radi kod nje. Pa naravno eno je tamo šiša mušteriju. Nisam mogao da verujem. Marija je smršala sigurno 40 kila i izgledala je savršeno. Imala je prelepu crvenu kosu do pola leđe, lagano naglašene bokove, savršeno formiranu guzicu i sise poveću trojku. Gutao sam je očima i nisam mogao da dođem sebi. Došao sam na red i gledao sam je u špigl i nisam mogao da verujem da je to ista osoba.

Počeo sam da pričam s njom i saznao da dolazi sa sela. Bila je jednostavna i simpatična devojka. Kada smo završili dao sam joj malu nagradu i pozvao na piće. Rekla je da nije baš sigurna ali će se javiti. Bližilo se osam uveče ali i već sam se prestao nadati, ali u taj tren je stigla poruka. Oprosti bila je gužva, da li može za pola sata u jednom lokalnom kafiću. Prihvatio sam i brzo sam se spremio izleteo napolje. Sedeli smo i pili pivo i pričali o svemu. U jednom momentu je poskočila i pogledala na sat. Jebiga rekla je. Otišao mi je zadnji autobus. Nema veze rekao sam, ja ću da te odvezem ili možeš kod mene da prespavaš. Pristala je da je odvezem. Popili smo do kraja i krenuli. Izašli smo iz grada i krenuli prema njenom selu. Samo mi reci na vreme gde da skrenem. Nakon desetak kilometara rekla je da skrenem levo.

Nakon pola kilometra rekla je da skrenem opet levo. Zastao sam na moment jer se jedva nazirao put. Jesi li sigurna? Da samo polako. Skrenuo sam i nakon 200m s desne strane bila je mala čistina. Okrenuo sam se prema njoj i krenuo da pitam gde smo a ona je u taj tren zgrabila moju glavu u poljubila me. Prihvatio sam bez pogovora i ljubili smo se nekoliko minuta. Ugasio sam auto i nastavio da je ljubim. Zavukao sam joj ruku pod majicu i osetio sam da cela drhti. Sise su joj pod rukom bile tako meke i podatne a bradavice su bile krute i napete. Skinuo sam gornji dio s nje i krenuo da ližem i grickam njene bradavice. Nakon nekoliko minuta sam rekao, hajdemo van, toplo je. I beše lepa topla noć u augustu. Nagnuo sam je preko haube i svukao sve s nje. Raširio sam je guzove i zavukao jezik u njenu mokru pičku.

Drhtala je lagano i sve je cuerlo iz nje. Okrenuo sam je i rekao da mi popuši. Nespretno je cuclala moj kurac ali je mogla lepo da ga zavuče u grlo. Bilo je jako dobro i nisam mogao nego da svršim. Kada sam svršavao zadržao sam joj glavu da mora sve progutati. Kada je došla do zraka rekao sam joj da nastavi da mi puši. Brzo se ponovo digao. Podigao sam je i polegao na haubu. Raširio sam joj noge i krenuo da ga gurnem u lepo izbrijanu i vlažnu pičku. Polako rekla je, ti si mi prvi. Ne brini rekao sam i krenuo polako da ulazim u nju. Bila je jaku uska. Osetio sam kada sam je probio i zastao sam da vidim da li je uredu. Samo nastavi jedva je izustila. Polako sam ga vadio i gurao sve više dok nije bio skroz u njoj. Ubrzo se opustila i jebao sam je sve brže dok se zvuk uvijanja haube čuo u noći.

Topli vetar mi je šibao jaja i baš sam uživao dok sam joj ga zabijao. Nakon 10-ak minuta je počela da svršava obilno. Zastao sam na trenutak i okrenuo je i polegao preko haube. Raširio sam joj guzove i namestio kurac i gurnuo ga svom silinom. Zajaukala je i promucala kriva rupa. Krenuo sam da se izvinem ali rekla je nema veze nastavi. Jebao sam je dodatno napaljen u šupak koji se činio poprilično razrađen i ubrzo sam počeo obilno da svršavam. Izvukao sam ga van i naslonio se na auto. Izvukao sam cigaru i zapalio. Ona je polako dolazila sebi. Pitao sam je kako da je šupak tako podatan. Samo me pogledala i rekla, a što misliš kako sam nevina bila do sada?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija