Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

FARBAM PUNICU I NJEN STAN

Kao obično svake nedjelje dođemo kod punice na ručak žena, klinci i ja. Baš svaki put punica se potrudi oko ručka tako je bilo i taj put. Moja punica ime joj je Mirjana je žena u ranim 60-ima, liječnica u mirovini, britka na jeziku, ali prema meni je bila uvijek korektna i mogu reći da smo u dobrom odnosu. Uvijek dotjerana valjda zbog posla kojeg je radila, nikad prema njoj nisam gajio nekakve seksualne konotacije i fantazije iako za svoje godine izgledala je jako dobro ponajviše zbog nekog poštovanja koji je u svima nama prema liječnicima, ali i oni su samo ljudi pa sam tako saznao da je i moja punica željna kurca i dobre jebačine najviše zbog toga što je bila bez muškarca sad već skoro pet godina od kada je njen muž, a moj punac. Uglavnom tog nedjeljnog ručka sve se odvijalo kao i inače te je tijekom razgovora punica rekla kako treba da ofarba stan koji je zadnji put bio farban kada je Franjo njen muž bio živ i kako nikako ne može naći majstora.Ja sam u sebi molio boga da ovaj put taj majstor ne budem ja iako po struci nisam soboslikar, međutim moje molitve nisu bile uslišene. Tu se uplela moja žena koja joj je rekla da ne bude luda tražiti majstora koji će je samo oderati, punica ju je pitala tko će onda da joj farba stan, a moja žena kao iz topa kaže;" Filip će da ti ofarba stan". Punica nije htjela da me muči farbanjem, ali tu se opet uplela moja žena rekavši kako sam i onako na godišnjem te kako imam vremena jer po cijeli dan ne radim ništa i da će mi dobro doći malo aktivnosti. Onda hoćeš li zete pitala me punica, a ja što sam drugo mogao reći nego hoću. Pitao sam je koje prostorije treba farbati, sve rekla je kuhinja, blagovaonica, dnevna soba, dvije spavaće sobe, kupatilo i hodnik. Jebô te to je cijeli stan ima da se ubijem od posla pomislim u sebi, ali sam samo rekao dobro.Sljedeći dan kupio sam sav potreban materijal pa krenuo prema njenom stanu da započnem s radovima.
kada sam došao odmah me je ponudila te me pitala jesam li za kavu ili jesam li gladan, gladan nisam za sad, ali kava može odgovorim. Dok smo pili kavu upoznao sam neku drugu punicu, nekako je bila slobodnija, komunikativnija spremna na zajebanciju kao i činjenicom da je taj put bila slobodnije odjevena kosom vezanom u rep. Na tako nešto nisam bio naviknut pa sam ostao ugodno iznenađen kao i činjenicom da moja punica stvarno izgleda super za svoje godine. Kada sam je ugledao onako slobodnije odjevenu u kratkoj majici i uskim tajicama u kojima su se isticale dobre sise i guzica. Krenu am s radom najprije sam se ulovio hodnika i kupatila gdje je bilo najviše posla pogotovo hodnik na kojem je trebalo navući glet masu.Kada sam to završio punica je pripremila ručak, za ručkom smo pričali o svemu i svačemu tako da smo se u jednom momentu dotakli i sexa, ali nismo ulazili u neku dublju analizu međutim oboje smo ostali nedorečeni. Nakon toga ja sam još otišao pripremiti i zaštititi stvari za sutrašnje farbanje kada sam to obavio popio sam još jenu bevandu i pozdravio se s punicom do sutra. Kada sam došao drugi dan na stolu me čekala friško skuhana kava i punica još malo oskudnije odjevena umjesto dugih sad je na sebi nosila kratke tajice i činilo mi se kao da ne nosi gaćice. Dok smo tako pili kavu i pričali iznenadilo me njeno pitanje zapravo me i šokiralo. Reci mi zete imate li ti i moja Ivana redovan sex pitala me je punica, nakon prvobitnog šoka snašao sam se nekako pa sam je pitao da li me to pita kao liječnica ili.Pa može i kao liječnica, ali zapravo te pitam kao žena odgovori mi punica, pa i ne baš jednom do dva puta mjesečno odgovorim joj iskreno, a to nije baš dobro, ali ipak je više nego ja rekla je punica uz smiješak. Pa kako to mislite pitao sam ju, pa eto prolazi već peta godina kako nisam osjetila muškarca odgovorila mi je, a meni je sad već postalo malo više neugodno jer je samo nastavila. Znaš sex je jako bitan u braku, čuj moj Franjo pokoj mu duši i ja imali smo sex dva do tri puta tjedno i često zajedno eksperimentirali govorila mi je dok sam je ja nijemo gledao. Zatim me upitala koji je razlog što se tako rijetko sexam, ne znam odgovorim, zar su djeca u pitanju bilo je njeno sljedeće pitanje, nisu čak i kada su kod vas par dana opet se ne događa ništa odgovorim joj s malo tužnijim glasom.Da budem iskren ni sam ne znam koji je razlog uvjeren sam da ja nisam razlog jer ja bi to radio svaki dan, isto tako sam siguran da nema nekoga sa strane nastavio sam se nekako jadati. Jesi li zaista siguran u ovo drugo da nema nekoga sa strane pitala me punica, jesam jer znam da je ja mogu i imam čime zadovoljiti odgovorim joj. U to sam i ja sigurna da imaš s čime rekla je punica, a ja sam je gledao zbunjeno, što me tako gledaš zar misliš da te nisam škicnula ljeti na moru te vidjela kako lijepo popuniš kupaće gaće rekla je punica. Sad me već uhvatio i nekakav sram pa sam rekao da moram početi raditi jer se samo neće.
Krenuo sam raditi pomalo s mislima o prijašnjem razgovoru s punicom kad odjednom skoro nisam pao s ljestvi. Nisam primijetio da je došla punica sve dok me nije primila za kurac iz ruku sam ispustio moler te uhvatio njenu ruku i maknuo je s kurca, Mirjana što to radite jeste li normalni rekoh, nisam Filipe treba mi kurac Filipe zavapila je punica pa kao mačka ponovno skočila na moje međunožje.Borio sam se s njom i ravnotežom da ne padnem s ljestvi, uspjela je da mi skine hlače te se kurac ubrzo našao u njenim ustima. Pušila ga je kao da joj život ovisi o tome, a kurac je bivao sve krući i veći u njenim ustima, držao sam se za skale dok ga je ona drkala i pušila sve jače. Jebi me zete rekla je punica, sišao sam s ljestvi te je stisnuo uza zid povukao tajice kao što sam i pretpostavio nije nosila gaćice malo sam je još naguzio prema sebi pa joj ga naglo zabio u pičku. Ahh da čulo se iz njenih usta počeo sam da je jebem žestoko više je izgledalo kao brutalno silovanje s moje strane nego običan sex jer sam bio napaljen i malo već patio od nejebice. Uhhh ahhh uuuuhh aaaaaaah stenjala je punica, počeo sam biti bezobrazan, želiš kurac ha, želiš da te jebem kurvo jedna, ha hoćeš kurac svoga zeta je li droljo govorio sam na njeno uho dahćući dok sam se grubo nabijao cijelom dužinom u njenu pičku.da zete ah jebi me ahh ahh jebi kao zadnju drolju i nevaljalu kurvuaaaahhhh, zavukao sam ruke ispod njene majice i grudnjaka pa joj počeo grubo mijesiti sise i navlačiti je na kurac što sam mogao jače. Dolazilo mi je da svršim, napunit ću ti pičketinu kurvo rekao sam, da da ahhh jebi me, napuni me samo ne staji govorila je. Zakucao sam se naglo još par puta pa počeo svršavati u moju punicu.
Krenuo sam raditi pomalo s mislima o prijašnjem razgovoru s punicom kad odjednom skoro nisam pao s ljestvi. Nisam primijetio da je došla punica sve dok me nije primila za kurac iz ruku sam ispustio moler te uhvatio njenu ruku i maknuo je s kurca, Mirjana što to radite jeste li normalni rekoh, nisam Filipe treba mi kurac Filipe zavapila je punica pa kao mačka ponovno skočila na moje međunožje.Borio sam se s njom i ravnotežom da ne padnem s ljestvi, uspjela je da mi skine hlače te se kurac ubrzo našao u njenim ustima. Pušila ga je kao da joj život ovisi o tome, a kurac je bivao sve krući i veći u njenim ustima, držao sam se za skale dok ga je ona drkala i pušila sve jače. Jebi me zete rekla je punica, sišao sam s ljestvi te je stisnuo uza zid povukao tajice kao što sam i pretpostavio nije nosila gaćice malo sam je još naguzio prema sebi pa joj ga naglo zabio u pičku. Ahh da čulo se iz njenih usta počeo sam da je jebem žestoko više je izgledalo kao brutalno silovanje s moje strane nego običan sex jer sam bio napaljen i malo već patio od nejebice. Uhhh ahhh uuuuhh aaaaaaah stenjala je punica, počeo sam biti bezobrazan, želiš kurac ha, želiš da te jebem kurvo jedna, ha hoćeš kurac svoga zeta je li droljo govorio sam na njeno uho dahćući dok sam se grubo nabijao cijelom dužinom u njenu pičku.da zete ah jebi me ahh ahh jebi kao zadnju drolju i nevaljalu kurvuaaaahhhh, zavukao sam ruke ispod njene majice i grudnjaka pa joj počeo grubo mijesiti sise i navlačiti je na kurac što sam mogao jače. Dolazilo mi je da svršim, napunit ću ti pičketinu kurvo rekao sam, da da ahhh jebi me, napuni me samo ne staji govorila je. Zakucao sam se naglo još par puta pa počeo svršavati u moju punicu. Na kraju farbanje puničinog stana malo se odužilo jer uz farbanje stana trebalo je obnoviti i punicu, jedan dio dana farbao sam zidove, a drugi dio dana jebao sam punicu. Za ta tri tjedna koliko je to sve skupa trajalo nauživao sam se pičke na neko vrijeme. Ipak s vremena na vrijeme punica me pozove da joj popravim koju sitnicu u stanu te usput i ispunim njenu pičku, šupak i usta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija