Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gastro konvencija

Kao i svake godine, tako se i ove održala gastro konvencija u našoj Istri. Imala je međunarodni značaj, tako da su dolazili chefovi iz svih djelova Europe, a i šire, tj iz Afrike, bliskog istoka,te Kanade. Ja sam dolazio kao i obično kao jedan iz vrha našeg kuharskog saveza, ali i kao chef demonstrator nacionalne kuhinje.

Također je tu bila i hrpa novinara iz raznih gastro magazina i TV kuća, a ove godine je prvi put došla i ona, Ivana, iz jednog gastro magazina iz Srbije. Odmah mi je zapela za oko, jer je bila predivna. Vidio sam da se oko nje motaju neki kolege novinari, ali i da se ona samo ljubazno smješka na njihove upite i komentare. Bila je na mojoj prezentaciji nacionalne kontinentalne kuhinje Hrvatske, a kad sam završio zamolila me za intervju za njen magazin. Pristao sam, te smo se dogovorili da se nađemo u baru kasnije.
Kad sam stigao, bila je zavaljena u fotelju u baru, te je razgovarala na mobitel. Kad sam prišao nasmješila mi se i pokazala na fotelju do nje, a nekome je rekla da će nazvati kasnije. Napomenuo sam joj da će ju roaming dovesti u bankrot, ali je samo odmahnula rukom i dodala:

- To je na račun magazina -te mi se osmjehnula široko.

Započeli smo službeni dio i razgovarali uglavnom o hrani, pozicioniranju u regiji i kakvi su mi planovi za dalje. Nakon tih ozbiljnih tema, prešli smo na one privatne, te sam napomenuo kako joj se mnogi ovdje udvaraju, na šta je samo odmahnula rukom uz veseli smjeh, te dodala:

- Laska mi to, ali nisam zainteresirana.
- A da? Kako to?
- Paaa...otkako sam izašla iz jedne duge veze prošle godine, odlučila sam da se neću zalijetati više, a i još sam premlada -tad se slatko nasmijala.
- Mhmmm...da, slažem se sa tobom. Evo i ja sam se razveo prije nekoliko godina nakon samo godinu dana braka, pa se ne zalijećem više.
- Kako to? -sad je pitala sa iskrenim zanimanjem.
- Hmmm...uhvatio sam suprugu sa njenim vjenčanim kumom, tako da su se dva braka raspala, a ne samo naš... -malo sam zastao, a ona me nije prekidala- Mislim da je to cijena koju neki chefovi plaćaju zbog predanosti radu i kuhinji.
- Razumijem... -dodala je kimajući glavom- Ja sam kao tehnolog hrane mogla raditi u nekoj velikoj prehrambenoj firmi, ali to nisam ja. Nemam onu svoju slobodu i zato sam se zaposlila kao novinar za hranu. I super mi je.
- Nije to loše...barem nisi gladna -tu smo oboje prasnuli u smijeh, a ona me kao ljutito upitala:

- Zar izgledam debelo?!?!
- Neee...izgledaš savršeno -dodao sam sa smješkom i namignuo joj.

Ona se još više nagnula prema meni i sad su nam se ruke dodirivale, te smo proveli još neko vrijeme pričajući, a onda sam rekao da idem se u sobu otuširati i pripremiti za večer, pošto je Poljska domačin večere. I ona je rekla da ide u sobu, te smo krenuli prema liftovima. U liftu sam stisnuo za treći kat, a ona se samo nasmješila,a na moj upit koji je kat ona samo je dodala da smo na istom. Kad smo izašli krenula je u istom smjeru kao i ja, a kad smo ustanovili da smo soba do sobe prasnuli smo u smijeh. Rekla je da će mi pokucati na vrata kad bude gotova, pa da se zajedno spustimo dolje.

Ja sam bio dosta brzo gotov, pa sam još neko vrijeme čekao dok nakon dvadesetak minuta nije pokucala na vrata, a kad sam ju ugledao ostao sam bez teksta. Bila je u uskoj pripijenoj plavoj haljini koja je završavala na predivnim bedrima, a raspuštena duga plava kosa joj je pokrivala gola ramena. Istaknula je grudi bez prsluka i vidio sam da su solidna četvorka, a kad sam prokomentirao izgled sa:

- Vauuuu..Ivana?!?!?
- Hvala na komplimentu. -samo se sramežljivo nasmješila.

Sišli smo u predvorje, te sam ju otpratio do njenog stola, a ja sam sjedio za stolom organizatora konvencije, uz obećanje da se vidimo kasnije.
Protokolarni dio je završio nakon dva sata, pa je krenula zabava uz živu muziku, a onda i ples. Ja sam potražio Ivanu, i spasio ju od nekih dosadnih kolega, pa smo zaplesali. Tijekom plesa se par puta stisla uz mene, ali je to moglo biti i zbog gužve oko nas. Osjetio sam da su joj grudi čvrste, a i noge pošto smo se bili dobro primakli jedno uz drugo. Nakon nekih sat vremena me zamolila da ju otpratim u sobu, a ja sam prihvatio. Pošto smo bili sami u liftu, zagrlila me je i privukla na poljubac. Ja sam ju zagrlio oko struka i uzvratio joj. Samo je rekla:

- Tvoja ili moja soba?
- Koja je bliža?

Izjurili smo iz lifta i ušli u njenu sobu. U hodu je skinula štikle i zatražila da joj otkopčam haljinu na leđima, a kad ju je skinula ukazale su se dvije predivne sise koje sam odmah poželio u svojim rukama i ustima. Skinuo sam sako i otkopčao košulju, a ona mi je otkopčala remen i skinula mi hlače i bokserice. Kurac se je isprsio u dužini i širini, a ona ga je primila i počela lagano drkati i lizati, te ljubiti. Nije trebalo dugo da postane tvrd kao kamen, a onda se je ona uspravila, skinula svoje najlonke sa gaćicama i otišla do kreveta. Ja sam se dotle iskoprcao iz spuštenih hlača i gaća, te cipela i prišao do kreveta. Legao sam kraj nje i počeo joj ljubiti bradavice i mijesiti sise, a ona je uzdisala i mrsila mi kosu. Zatim sam jednu ruku spustio niže do njene pice i počeo ju milovati gurajući povremeno prst unutra, te trljajući klitoris. Kad sam osjetio da je dovoljno vlažna namjestio sam se između njenih nogu i stavio svoj glavić na ulaz u njenu mokru picu obrubljenu plavim dlačicama, te počeo uguravati samo glavić u njenu picu. Bila je sva luda od toga i počela je moliti da joj ga zabijem do kraja, jer ne može više tako.
Ispunio sam joj želju i zabio joj kurac do kraja. Ona je samo zajecala i počela nešto neartikulirano mrmljati, ali nisam se zamarao razumijevanjem već sam ga nastavio nabijati ritmički u njenu picu iz koje je sve više curilo. Nakon nekoliko, činilo mi se prebrzih, minuta sam osjetio da ću svršiti, te sam ga izvadio još malo izdrkao i svršio joj po trbuhu i plavim dlačicama ispod njega. Ona je stezala plahte, jer je i sama svršavala.
Gledala me kroz razbarušenu kosu i prošaptala:

- Nadam se da to nije sve za večeras?!
- O ne, mlada damo, ima toga još za tebe... -spustio sam se uz nju- samo trebaš zatražiti.

Zagrlila me je i počela ljubiti pritisnuvši svoje tople grudi uz moje, a ja sam milovao njena leđa i spustio ruku niže, pa sam počeo milovati njenu guzu. Ona se je malo pomakla i spustila svoju ruku do mog kurca i počela ga masirati zajedno sa jajima. Uskoro je bio ponovno spreman, pa sam joj zadigao nogu i namjestio kurac u njenu picu i počeo ga uguravati u nju. Ona me je zagrlila i dok sam uguravao kurac u nju počela me ljubiti i grebsti po leđima.

Nakon par minuta tako rekla je da se legnem na leđa, a ona se je popela na mene i vratila kurac u svoju picu, te se počela ljuljati naprijed nazad i trljati svoj klit uz korijen mog kurca. Nije potrajalo dugo, a iz nje je procurilo kao iz slavine. Svršavala je i zabijala nokte u moja prsa. Bolilo je kao vrag, ali nisam rekao ni A. Kad je došla k sebi nastavila je vrtiti guzom i kukovima na mom kurcu, a kad mi je došlo da svršim nije se htjela maknuti sa mene, pa sam joj napunio picu spermom na njeno zadovoljstvo.

Kad smo došli do daha, predložila je da idemo pod tuš, a tamo sam ju dobro nasapunao i istrljao joj picu i grudi. Nakon što je još jednom svršila pod tušem, zamolila me je da ostanem kod nje tu noć, a što sam ja oduševljeno prihvatio.
Tu noć i nismo baš spavali. Isprobali smo još nekoliko poza, a ona mi je iscijedila kurac i jaja kao limun.
Drugi dan se ona morala vratiti za Beograd, ali tu nije bio kraj našem druženju...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija