Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gazdarica

Vročina ubija zunaj. In prišel sem v stanovanje deklice. Živi v drugem mestu. Tam hodi na fakulteto. Za ta dan sem uredil, da je doktor sestavil nekaj polic in sestavil predalnik za televizor. Pridem k njej, lastnik stanovanja pa me pozdravi z njo v stanovanju. Ko je slišala, da prihajam, je želela biti tudi tam.

Da vidim, če lahko še kaj opravim po stanovanju. Starejša gospa. V šestdesetih letih. Povečuje zadnjico in trebuh. Povsod je presežek, vendar ne preveč. Močne noge ali zato ogromne sesalke. Pod zadnjico ima krajšo obleko, a ne predolgo. Nekaj ohlapne srajce in videza brez modrčka.

Ni stisnjena ob sebi, so pa vidni bradavičke. Resnica je, da je zunaj vroče. Toda tako oblečena v mene takoj prebudi hudiča. In takoj pomislim, kako si želi kurca. Že ob sami misli se je moj kurac odzval in začel naraščati. Popili smo kavo. Izvlekel sem orodje in se pripravil na delo.

Deklica je šla na fakulteto, jaz pa sem ostala sama s svojo babico. Kolikor sem se je trudil, da je ne bi gledal. Oči so mi kar naprej tekle do tistih jošk in srajce. In ves čas je nekaj navidezno delala in preurejala sobo. Enkrat se je sklonila name. Ko sem sedel na tleh in se zajebal ter vprašal, kako gre.

Uh, pogledal sem gor in videl majico, ki je visela dol in v njej sta viseli dve prosti dojki. Začela sem ji pripovedovati zgodbe in razlagati samo zato, da bi bila čim dlje takšna. Ko je vprašala, ali rabim pomoč. Rekel sem ji, naj mi prinese ključ od orodja, ki je bilo za njo.

Veselo se je obrnila in sklonila. In obleka se je toliko potegnila nazaj. Da sem videl njeno golo rit in pizdo, kako je bežala. Moj kurac je otrdel. In komaj sem se zadržala, da je nisem prijela za pizdo. V mislih sem ostal tako tava, tudi ko se je obrnila. In to sem dojel šele, ko me je potisnila s ključem in rekla da, ta.

Ddddda sem jecljal in nadaljeval z vijačenjem. Ugotovila je tudi, kaj se mi dogaja v glavi. Tako se je pokopala nad mano, da sem zdaj in od spredaj videla golo pizdo, tako rahlo poraščeno s povešenimi ustnicami. In bradavičke so zdaj štrlele skozi srajco. Rekla je, da bo nadaljevala z delom, vendar jo bo poklicala, če bo treba.

Šla je v dnevno sobo. In moja pizda mi ni prišla iz glave. Ves čas sem razmišljal o tem. Šel sem piti vodo. In videl je gospodarico, ki je sedela z razprtimi nogami in majico pred ventilatorjem. Ko me je zagledala, me je povabila, naj se tudi ohladim. S komentarjem, da to zame zagotovo ni lep pogled, je pa vroče in da se mora ohladiti.

Igral sem finjaka, zato sem rekel, da je bil to dober pogled, a zelo provokativen. Na kar se je smejala in spraševala. Da je nisem hudič želel. In še bolj razširila noge. Tako je pizda utripala v polni velikosti, na pol raztopljena. In dvignila je srajco, da sem jasno videl njene joške, ki ležijo na trebuhu z ogromnimi bradavicami.

Začutil sem, kako mi po telesu teče kri. In dvigne temperaturo. In še vedno je sedela in se smehljala kurba. Pridi mimo mene. Vrata so zaklenjena. In to je naša skrivnost. Tudi če ne bi bila. Moral sem poskusiti. Pristopil sem k njej. In takoj je segla po mojem kurcu in ga začela prikrasti čez hlače.

Nič ti nisem dolžan. Prijel sem jo za glavo in ji razbarval lase. Ko si je odpela hlače in si vzela kurac. Vecsam jo je pritegnil, da je skočila tik pred usta. Brez zadržkov je začela požrešno požirati. In privlekel sem ji glavo k njemu. Nisem čutil nobenega upora, ampak samo pokorno požiral žoge.

Trajalo je nekaj minut. In potem je vstala z roko in me odpeljala v sobo. Pustila ga je tja. Ulegel se je na posteljo in slekel vse s sebe. Razširila je noge in razmaknila ustnice. Pičko je malo podrgnila in vanjo potisnila dva prsta. Izvlekla jih je tako lepljive in jih stlačila v usta.

Obliznila se je in rekla. Daj no, poskusi fino. Pokleknil sem kot hipnotiziran in zabil jezik vanjo. In pritisnil sem palec na klito in ga začel drgniti. Medtem ko sem z drugo roko iskal dojko. Da bi jo prijel za bradavico. Ko sem jo začutil, sem ugotovil, da je prekleto težko.

In začel sem ga vleči in valjati kot pik. Njeno telo je trepetalo, ko sem ji drgnil klitoris. In pizda je postajala bolj mokra. Imel je nek poseben okus. In sluz je bila bolj gosta in lepljiva. Kljub temu nisem mogel izvleči glave, ampak sem vse bolj lizal in drgnil, ona pa se je vedno bolj tresla.

Z davkom in stokanjem je zabodla iz ust. Zdaj močnejši hitreje ahhhh. In njeno telo se je toliko zgrčilo, da me je z nogami stisnila za glavo in stisnila tako močno, da sem mislil, da jo bo zdrobilo. In v usta mi se je vlil curek sluzi in jih napolnil tako, da sem se skoraj zadušil.

Ko je mapokon popustil, sem dobesedno izpadel iz njene muce. In se je razlegla na posteljo in me povabila, naj ležem k njej. Ko sem legel, me je spet prijela za kurac in ga začela dražiti. Bil je ves lepljiv in ona ga je vedno bolj dražila. Vstala je in položila vrh glave v usta.

Z nekaj kratkimi sunki in stiskom njenih jajc je utripal in ji sprožil curek v usta. Čutil sem, kako se ji skozi nagubane ustnice prebija v usta. In sesala je kot dudo. Ko je vse posrkala, sem jo slišal glasno pogoltniti. In potem je spet ležala poleg mene, še vedno je tepla moja prazna jajca.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija