Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gazdarica apartmana Snježa

Prošle godine, tri tjedna u proljeće boravio sam poslovno u Istri. Putem interneta iznajmio sam apartman u prigradskom naselju. Ustvari to je bila kuća sa dva apartmana a cijena je bila povoljna jer je još trajala predsezona. Došao sam pred kuća gdje me dočekala Snježa. Bila je to zgodna pedesetogodišnja žena, a odma se dalo primjetit da ima ogromne sise. Pokazala mi je apartman i rekla da možemo na "Ti" iako dosta starija nije htjela da jedno drugom persiramo. Usput mi je jos govorila da je ovo obiteljska kuća sa dva apartmana ali da sam zasad jedini gost i da ću imat mir.

Pitao sam je da li živi sama. Odgovorila je -"kćeri su mi se poudale i odselile a muž mi je građevinski arhitekat i trenutno je već neko vrijeme na terenu u Dalmaciji. Idućih par dana imao sam dosta obaveza, rano sam odlazio kasno se vraćao pa se nisam susretao sa Snježom. Osvanula je nedjelja, nisam imao nikakvog posla. Izašao sam na balkon i dolje u vrtu vidio Snježu kako se sunča u toplesu. Nosila je sunčane naočale pa ne znam jel me primjetila da je gledam ali vidio sam kad je zavukla ruku u gačice i nježno pomazila mačkicu.

Ovaj prizor me raspametio. Sišao sam dolje a tad me ona primjetila.
-" oh susjed ne viđam te nikako odkad si došao gdje si krenuo" -"mislio sam do grada na kavu" -" ajde skuhat ću ti ja kavu a ti otiđi po kupaći, pridrži mi se i pravi mi društvo. Otišao sam se presvući vratio se a Snježa je već poslužila kavu.
-"evo me, samo da se rashladim u bazenu" iako više sam hladio kitu jer od pogleda na Snježine sise digao mi se.
-"ajde izlazi kava se hladi". Izašao sam i sjeo na ležaljku nasuprot Snježe.

Brzo su počele škakljive teme pa sam je upitao -" voliš da se sunčaš u toplesu" -"naravno" odgovori Snježa i nastavi -" godi mi kad imam publiku koja mi gleda u sise, a vidim da mi ih i ti pohotno gledaš, kurac samo što ti nije iskočio iz gačica". Ove riječi bile su okidač pa sam izvadio kurac.
-"aaaauuuu kakva kurčina" rekla je Snježa -"nisam mislila da ti je toliki, aaa želim ga" zavapila je. Primakla se do mene uzela kurac u ruku spustila glavu i počela ga drkati i lizati od glavića do jaja.

Dok ga je obrađivala divila se mom kurcu uz riječi -"mmmmmm nikad nisam pušila ovakvu močnu kurčinu". Trpala ga je pohotno u usta, nabijala se na njega pa nije dugo trebalo da mi se jako ukruti. Izvadio sam joj ga iz usta i rekao da legne. Klečao sam poviše nje i stavio ga između njenih sisa, . Odmah ga je stisnula drkala i gnječila svojim ogromnim sisetinama. Kad se izigrala skinuo sam joj donji dio kupaćeg. Ukazala se dlakava pička. Rekao sam -'uf šuma" a Snježa će -" nisam znala da ćeš me jebati inaće bi je sredila za tebe" -"ne brini danas želim obraditi dlakavu pičku dosta mi je izbrijanih.

Prvo sam liznuo preko šumice pa se zastavio na klitiću i jezikom crtao abecedu po njemu a dva prsta gurnuo joj u već vruću pičku. A onda sam je počeo lizat i dubinski istraživat. Počela je glasno stenjat nabila mi glavu dok je vodopad njenih sokića curio iz pičke.
-"liži mi sokiće dok svršavam pa me dobro izjebi. Bio sam jako napaljen stavio sam njene noge na moja ramena naciljao i nabio kučinu u njenu mokru i vrelu pičku. Vrištala je i govorila -" aaa razvaljuješ mi pičku , lakše malo".

Bio sam razjaren i nisam uopče obraćao pažnju na njene riječi samo sam je ubijao kurcom. Pod udarom kurčine ubrzo je opet svršila. Legao sam na leđa i rekao joj da me brzo zajši. Popela se na mene i zajahala na kurcu. Pohotno se spuštala i dizala dok su joj sise skakale pred mojim očima. U trenu sam osjetio da su mi jaja eksplodirala i da se sperma razljeva njenom pičkom. Odavno nisam ovako dobro svršio. Skinuo sam je sa kurca i rekao da ga poliže i očisti jezikom od njenih sokića i moje spermice.

Nasmijala se i drsko obrusila -"natjeraj me na to". Začupao sam je za kosu i rekao -"sad ćeš kurvetino do zadnje kapljice sve polizat i oblizat" -"oh obožavam što si grub, sve ću polizat". Uf kad se sjetim kako je strugala jezikom sakupljala i gutala sve što se zaljepilo po kurcu. Na kraju završili smo u bazenu da se malo opustimo. Rekla je -"ajme kako si me dobro izjebao, tvoj kurac je najbolje što sam primila u životu". Njene riječi nahranile su moj ego pa sam joj obećao da ću je još pokoji put kresnuti dok sam u Istri.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija