Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Guzata šefica

Radim u jednoj velikoj firmi i kako se bavimo turizmom imamo dosta kampova koje treba i zimi održavati. Pri tome mislim na vrtlarstvo i tehniku. Ove zime me dopalo vrtlarstvo, u kojem nikad nisam radio ako ne računam košnju trave kod kuće, jer tamo je žena vodila brigu o zelenilu.

Uglavnom, nas pet muških, od kojih sam ja bio najstariji, došli smo raditi. A dobili smo šeficu Ivu, curu od 34 godine, visine metar i šumska jagoda, malih sisa i lijepe punašne guze. Duga plava kosa nije pomagala kod ostatka ekipe da ju shvate ozbiljno, pa je neprestano bila predmet zajebancije na njen račun. Ja baš nisam prihvaćao sve to, jer su me ipak drugačije učili da se ponašam prema ženama.

Uglavnom, nakon nekih mjesec dana smo se Iva i ja nekako zbližili, a jednog kišnog dana još i više. Kad kiša pada ne radi se ništa po kampu, mjere sigurnosti i slično. I tako, svi se pojavili na poslu, ali se ekipa razišla nakon pola sata, dok je Iva mene zamolila da joj pomognem podići neki alat na police jer sam bio skoro pola metra viši od nje. I tako smo nekih dvadesetak minuta micali alat sa poda i ja ga podizao na više police, kad mi je prišla s leđa i primila me direktno za kurac u radnim hlačama. Pogledao sam ju pomalo iznenađeno, a ona je samo rekla:

- Ovo želim napraviti već duže vrijeme, nadam se da nemaš ništa protiv?

Iskreno, i nisam imao, dapače, često sam zamišljao kako joj zabijam svoj tvrdi i vrući kurac između onih njenih velikih guzova. Ne moram ni govoriti da bi nakon toga dobro izjebao svoju ženu koja bi poslije tjedan dana bila sretna. Samo sam kimnuo potvrdno i gledao kako se njene ruke bore sa radnim hlačama, te iz mojih sada već tijesnih bokserica vade moj tvrdi kurac. Imam solidan primjerak od 20 centimetara i debelog tijela, tako da ga je sa oduševljenjem izvagala u ruci, posebno jaja, pa ga pokušala strpati u svoja usta. Zagrcnula se par puta, ali nije ga ispuštala. Uskoro je bio potpuno tvrd i sav sluzav od njene sline, a moje hlače i gaće su bile oko mojih gležnjeva. Sad sam se ja pokrenuo i uhvatio ju ispod pazuha, pa ju bez problema podigao i polegao na radni stol uz policu. Počeo sam joj otkopčavati hlače i povukao ih do gležnjeva dok su joj noge bile u zraku, skinuo joj radne cipele, pa za njima hlače i onda povukao tamno crvene čipkaste tange za njima. Ugledao sam obrijanu pičku čije su se roza usmine sjajile od sokova koji su curili iz nje. Pogledao sam ju u oči iz koje je sijevala požuda, te se sagnuo i počeo lizati njenu mokru pičku. Mirisala je u kombinaciji nekog parfema, znoja i urina, a okus je bio slankast. Lizao sam ju grubo i žestoko povremno gricnuvši njen tvrdi i natečeni klit. Stenjala je dosta glasno, pa sam bio sretan što nikoga nema blizu. Moja gusta prosijeda tjedna brada dodatno je trljala unutarnju stranu bedara i po guzi, te je izazvala crvenilo na tim mjestima. Nije joj smetalo nimalo.

Zatim sam se uspravio i namjestio svoj sluzavi glavić na njene otečene usmine i polako ga gurnuo između njih. Dva tri pokreta i ušao sam joj do kraja u pičku, što je kod nje izazvao sretni jecaj. Stavio sam njene noge na svoja prsa, jer nisu dolazila do mojih ramena i počeo ju žestoko jebati. Stenjala je glasno dok su moja jaja i trbuh lupali po njenim bedrima i guzi, a ona se držala čvrsto za rub stola.

Nisam ju jebao ni pet minuta kad sam osjetio da mi dolazi. Brzo sam ga izvukao i svršio joj po guzi i butinama. To ju je malo razočaralo, jer je rekla:

- Nisi ga trebao vaditi.. .
- A da? - samo sam se nasmijao i pomogao joj da se okrene na trbuh i ponovo joj ga zabio sa guza- Bez brige, sad ga neću vaditi.. .

Nastavio sam ju jebati i kurac je u njenoj vrućoj i uskoj pički opet bio tvrd kao kamen, te sam ju nastavio obrađivati. Koliko sam mogao primjetiti, s obzirom na to koliko su moja jaja bila mokra od njenih sokova, sigurno je svršila već dva puta. Njeno stenjanje i bodrenje da ju jebem jače nije se stišavalo, ali sam napokon odahnuo kad sam nakon skoro dvadeset minuta napokon ponovo svršio, ali sad duboko u njenoj vreloj pički.

Izvukao sam kurac koji se počeo opuštati i kapati mješavinu moje sperme i njenih sokova po podu i mojim gaćama koje su mi i dalje bile oko gležnjeva. Pomogao sam joj da se uspravi na stolu, a ona me privukla na poljubac, pa rekla:

- Obožavam starije muškarce, a ti imaš baš sve. Nadam se da ćemo ovo ponoviti na redovnoj bazi.

Kimnuo sam glavom, a kasnije sam shvatio da je ta redovna baza, tri puta tjedno, sa bonusom njene guze barem jednom tjedno, ali o tome drugom prilikom.

Ocjena priče

4.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 16220

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija