Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hoće Kristina i u guzu

Nakon rođendana kada sam napokon pojebao Kristinu u svom autu i napokon je dobro napunio, ništa se nije događalo skoro dva tjedna dok mi nije Kristina nije banula u ured i sva nekako van sebe rekla:

- Tomo, hoću da me ponovo izjebeš.. -pogledao sam ju smireno dok su joj se sise dizale i prijetile izletiti iz prsluka kako su se dizale i spuštale, a kratka suknja je naglašavala njene duge noge.
- OK, onda ćemo se opet naći na onom mjestu gdje smo i zadnji put to napravili.. -nisam ni završio do kraja, a ona me prekinula.
- Neeee.. hoću tvoj kurac sada, odmah.. -zastao sam i gledao ju, jer to kod mene nismo mogli nikako napraviti, a ona je nsatavila- Sjedni u auto i vozi zamnom..

Nakon toga je izašla iz ureda i ja sam samo pogasio računalo i otišao do kolege, da mu kažem da me neće biti neko vrijeme, pa sam otišao do auta. Krenuo sam sa parkinga kad je Kristina prošla sa svojim autom kraj mene, pa sam krenuo za njom, ali na razdaljini. Vozili smo nekih desetak minuta dok nismo došli do neke kuće na samom rubu grada, miran kraj, sa puno drveća i zelenila općenito. Ušla je u kuču otključavši vrata, pa me pričekala da zatvori vrata iza mene, a kad sam ušao zaključala je i prije nego sam pitao čija je kuća povukla me za ruku i odvela do sobe u prizemlju, te se odmah počela skidati.

Nisam ništa rekao, već sam se i ja skinuo i ubrzo smo oboje bili goli, te sam ju sad prvi put vidio potpuno golui bio zadivljen njenim sisama koje kao da su prkosile gravitaciji, a znao sam da su prave i bez silikona. Moj kurac nije trebao stimulans, jer je bio dovoljan pogled na nju da mi se digne i sad sam stajao pred njom sa kurcem koji je stršao u zrak, a ona se popela na krevet pozvala me bliže, te se spustila na koljena i sagnula se do mog kurca i počela ga pušiti. Bila je dobra u tome i mislio sam da bi joj mogao i svršiti u usta ako tako nastavi, ali je točno znala šta radi i stala je na vrijeme. Zatim me povukla na krevet i natjerala da legnem na leđa, a onda se popela na mene, pa se okrenula da mi sjedne na ice svojom pičkom čiji me miris oborio kako je divno mirisala, a ona se ponovo sagnula do mog kurca i sad mi lickala glavić i lagano milovala jaja, dok sam ja zdušno lizao njenu mokru pičku. Stenjala bi povremeno kako bih joj grickao klitoris i širio svojim prstima usmine da joj ližem rozikastu pičku. Nije dugo izdržala i ubro je svršavala na mom licu zabivši mi nokte u butine, a onda glasno zastenjala, pa me novi mlaz iz njene pice zalio po licu. Tresla se malo, a onda se okrenula i obrisala mi lice plahtom da bi me onda počela ljubiti i polako se namještati sa svojom vrelom rupicom na moj kurac i onda se naglo nabila na njega zastenjavši glasno pritom. Odmah se počela nabijati na moj kurac dok sam se ja primio njenih sisa koje su se ljuljale u ritmu njenog nabijanja na mene. Stenjali smo sad oboje, jer mi se nabijala na jaja koja su bila kao u škripcu između nje i mojih nogu. Nije trajalo dugo jer sam ja napokon počeo puniti njenu pičku svojom vrelom spermom špricajući duboko u nju. Vrisnula je pritom i modmah se nabila do kraja na mene kako ne bi slučajno izvukao kurac prije vremena iz nje. Nastavila se gibati naprijed nazad trljajući svoj klitoris o korijen mog kurca, dok se i dalje nabijala na moj još uvijek tvrdi kurac, da bi se sagnula nad mene i tiho mi šapnula:

- Sad bih ga voljela probati u guzi.. -pogledao sam ju i osjetio novu navalu adrenalina u sebi, pa sam ju pustio da se ustane sa mene i ode do svoje torbice, te da izvuče lubrikant iz nje.

Nakako sam imao osjećaj da je sve ovo pripremila unaprijed, ali nisam se bunio. Počela mi je mazati kurac i lagano ga drkala usput dko se opet nije potpuno učvrstio, a sad je bio sjajan i gladak od lubrikanta, a onda se okrenula i naguzila, te mi pružila lubrikant da i nju namažem. Polako sam razmazivao lubrikant po njenom šupčiću i uspio sam ugurati dva prsta u njega što je izazvalo zadovoljno mumljanje kod nje. Dodao sam još malo lubrikanta i polako se okrenuo prema njoj. Ležali smo oboje na boku, a ona je podigla jednu nogu u zrak i ja sma namjestio kurac na ulaz u njen šupčić i polako krenuo sa ulaskom. Dahtala je i stenjala, a kad joj je glavić ušao samo je zajecala, ali mi je dala znak da nastavim, pa sam počeo jebati ju sve jače i uskoro je skoro cijeli kurac bio u njoj. Njena desna noga je bila u zraku i malo sam ju pridržavao, a ona si je trljala pičku i povremeno bi noktom zagrebla po mom kurcu. Malo je reći da je svršavala kao luda, jer je iz nje špricalo kao iz fontane, a ja sam se zabijao u njenu čvrstu guzu kao da mi zadnja koju jebem u životu. Malo smo promjenili pozu i sad joj je guza stršala u zrak dok sam ju jebao, a ona se priljubila uz krevet skupljenih nogu. Ovako sam joj ga mogao duboko zabijati i bilo mi je lakše, a Kristina je sad samo cvilila i stenjala prigušeno dok mi napokon nije došlo iz jaja u kurac i počeo sam se prazniti u njen šupak. Trzao sam se dok su mlazevi sperme zalijevali unutrašnjost njene guze, a onda ga polako izvukao van i poljubio joj obje polutke, te se izvalio kraj nje, a ona je ležala sa suzama u očima.

- Rasturio si me..
- Rekla si da te jebem u guzu.. -mirno sam rekao, a onda sam ju upitao- A čija je ovo kuća?
- Sanjinova.. -rekla je i prasnula u smijeh, pa dodala- A ti si me upravo naguzio u njegovom krevetu.
- Koja si ti mustra.. -rekao sam i poljubio ju, a onda smo se malo mazili da bi joj ga kasnije još jednom zabio u pičku i napunio ju ponovo.

Poslije toga smo se barem jednom tjedno znali naći i pojebati, a ubrzo joj je guza bila dobro razrađena, pa ga je mogla primiti i bez podmazivanja, a sve češće mi ga je znala i popušiti do kraja kod nje u uredu, pa bi joj svršavao u usta. Ono što sam imao kod kuće i što mi je falilo u braku nadoknadio sam sa Kistinom koju sam jebao onako kako nikad nisam vlastitu suprugu, a vjerojatno ona nije to dobivala od Sanjina.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija